Şimdi Ara

PES 2013 NE KADAR SATTI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar.Bir arkdasinla iddaya girdik,öylesine.Ben gta 5 cok satti dedim.O pes 13 ü gecemez dedi.Pes 13 ne kadar sattı?(googleye baktin fifanin yazior pesin yazmior yada ben bulamadin)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• GTA 5 daha çok sattı tabikide arkadaşından ödemeyi alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaveJones

GTA 5 daha çok sattı tabikide arkadaşından ödemeyi alabilirsin.

Öylesine iddaya girdik ben gta hayraniyim onu kapak etcem rakam olarak söleseniz iyi mors olacak.

• GTA V kasıp kavurdu ne pesinden bahsediyor senin arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nachtsicht93

GTA V kasıp kavurdu ne pesinden bahsediyor senin arkadaş

O gta 5 e kötü oyun diyir malesef .d

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-emir

quote:

Dayağı hak ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-emir

quote:

Dayağı hak ediyor

Ayn

• Arkadaşında çok cahilmiş , evet ps kafelerde en çok pes13 sattı

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

Arkadaşında çok cahilmiş , evet ps kafelerde en çok pes13 sattı

• Türkiye'den bahsediyorsan arkadaşın haklı olabilir. Ancak dünya geneli ise bu mümkün değil, kesinlikle GTA V daha çok satmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

Türkiye'den bahsediyorsan arkadaşın haklı olabilir. Ancak dünya geneli ise bu mümkün değil, kesinlikle GTA V daha çok satmıştır.

Ben zaten ona dedim turkiyede daha cok satilior ama dunya genelinde gta dedim,inanmadı.

• Ayrıca pes yeni nesil hariç tüm platformlara çıktı gta ise sadece ps3 ve xbox360 a çıktı.

• PES 70 milyon sattı
  • Dünya genelinde 17 Eylül tarihinde oyunseverlerin beğenisine sunulan Grand Theft Auto 5, ilk 3 gün içerisinde 1 milyar dolar hasılat elde etmişti. Geçen yılın en çok konuşulan ve en çok satan oyunu GTA 5'in satış rakamlarına dair yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Ünlü yapımın yayıncı firması Take-Two Interactive Software Inc, şimdiye kadar GTA 5'in ne kadar sattığını açıkladı.
    Yapılan resmi açıklamaya göre GTA 5, şu ana kadar 32.5 milyon adet sattı ve bu rakam ile en çok satan oyun tacının da sahibi oldu. Beklendiği ve tahmin edildiği gibi bu kadar yüksek satış rakamları oyun yayıncısının mali sonuçlarını da olumlu yönde etkiledi. Bugün yayınlanan çeyrek rapora göre, Take-Two Interactive tam tamına 1.86 milyon dolar net gelir elde etti. Bu yıl içerisinde de GTA 5'in büyük oynamaya devam edeceği tahmin ediliyor.

http://www.teknokulis.com/Haberler/Oyun/2014/02/04/gta-5in-yeni-satis-rakamlari-aciklandi

pes 2013 4-5 milyon civarı satmıştır. Arkadaşının dünyadan haberi yok sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

Dünya genelinde 17 Eylül tarihinde oyunseverlerin beğenisine sunulan Grand Theft Auto 5, ilk 3 gün içerisinde 1 milyar dolar hasılat elde etmişti. Geçen yılın en çok konuşulan ve en çok satan oyunu GTA 5'in satış rakamlarına dair yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Ünlü yapımın yayıncı firması Take-Two Interactive Software Inc, şimdiye kadar GTA 5'in ne kadar sattığını açıkladı.
    Yapılan resmi açıklamaya göre GTA 5, şu ana kadar 32.5 milyon adet sattı ve bu rakam ile en çok satan oyun tacının da sahibi oldu. Beklendiği ve tahmin edildiği gibi bu kadar yüksek satış rakamları oyun yayıncısının mali sonuçlarını da olumlu yönde etkiledi. Bugün yayınlanan çeyrek rapora göre, Take-Two Interactive tam tamına 1.86 milyon dolar net gelir elde etti. Bu yıl içerisinde de GTA 5'in büyük oynamaya devam edeceği tahmin ediliyor.

http://www.teknokulis.com/Haberler/Oyun/2014/02/04/gta-5in-yeni-satis-rakamlari-aciklandi

pes 2013 4-5 milyon civarı satmıştır. Arkadaşının dünyadan haberi yok sanırım.

Cok teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.