Şimdi Ara

FM 2010 donma sorunu [oyun 10 dk. donuyor abartısız]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç aydır oynamıyordum şimdi yeniden kurdum direkt 10.3 resmi yamayı kurdum sonrada crack yaptım başka hiçbir yama-eklenti yok. Oyunun menüsünde gezerken herhangi birşeye tıkladığımda oyun donuyor ve ilerlemiyor. Mouse hareket ediyor ama aktif değil yani tıklayamıyorum hiçbir şeye.Bu olay 10dk falan sürüyor ve birkaç kere oldu. Bu sorunun bi çözümü var mı?

• Oyun orjinal mi ? Korsan ise nereden temin ettin ?
  • yav yok alakası bile yok sen kaç tane lig kurdun ve kaçını oynanılabilir yaptın?
  • bende çoğu yamalar yüklü 10.3 25 e yakın lig seçtim veri tabanı büyük , oyun korsan ama çok az bi takılma oluyor 1 dk sürmüyor ama çok az rastlıyorum... anlayacağın pc ile alakalıdır... ve pc 1 gb ram ati 3 gb ram 300 gb hdd ve laptop diyeceğim daha az lig seç veri tabanı küçük yap!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albatros2791

bende çoğu yamalar yüklü 10.3 25 e yakın lig seçtim veri tabanı büyük , oyun korsan ama çok az bi takılma oluyor 1 dk sürmüyor ama çok az rastlıyorum... anlayacağın pc ile alakalıdır... ve pc 1 gb ram ati 3 gb ram 300 gb hdd ve laptop diyeceğim daha az lig seç veri tabanı küçük yap!

25 lig mi?hepsi oynanabilir olarak mı seçili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamustili

quote:

bende çoğu yamalar yüklü 10.3 25 e yakın lig seçtim veri tabanı büyük , oyun korsan ama çok az bi takılma oluyor 1 dk sürmüyor ama çok az rastlıyorum... anlayacağın pc ile alakalıdır... ve pc 1 gb ram ati 3 gb ram 300 gb hdd ve laptop diyeceğim daha az lig seç veri tabanı küçük yap!

evet hepsi oynanabilir olarak seçili ama 1. lig değil ülke 25 den fazla lig var ve 25 tane ülke yok 25 e yakın ülke var 20-25 arası gibi ve tam 75000 oyuncu var ilk açarken daha fazla olmuyor brezilya arjantin ve scotland bile var tahmin edebileceğim çoğu avrupa ligi ve bazı asya ve amerika ligleri amerika ligi bile var :DDD ss koyuyum istersen...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zamustili

quote:

evet hepsi oynanabilir olarak seçili ama 1. lig değil ülke 25 den fazla lig var ve 25 tane ülke yok 25 e yakın ülke var 20-25 arası gibi ve tam 75000 oyuncu var ilk açarken daha fazla olmuyor brezilya arjantin ve scotland bile var tahmin edebileceğim çoğu avrupa ligi ve bazı asya ve amerika ligleri amerika ligi bile var :DDD ss koyuyum istersen...

Ne yaptın 25 lig oynanabilir. 10 dk durması normal.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayarlardan ekranı windowed moduna geçirdim düzeldi.
  • Bende henüz v10.3.0 yamasını yükledim onun üstüne 1 eylül transfer ve kuralları yükledim TR dublaj yükledim oyuna suan girerken cd istiyo ve 10dk bekliyo
    cd yi kabul etmio giremedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.