Şimdi Ara

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
23
Favori
258.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen takipteyiz kolay gelsin.
  • nerde kaldı transferler ya...Heyecandan bittim tükendim :)
  • bugün transfer sezonu kapanıyor. Hocam son transferlerle ilgili yapabileceğimiz bişey varsa yardımcı olalım?
  • Acele etmesin bence, yeni formaların, oyuncuların son derecelerinin oldugu guzel bi yama daha iyi olur.
  • Yıllar önce Winning Eleven 4 ile ( efsane oyundur kendisi ve unutulmayan oyuncuları vardır. Ronaldo, Roberto Carlos, Oliver bierhoff, Daniel amokachi, Michael owen, yeşil saçlarıyla fenomen olan Taribo west gibi oyuncular vardı hayırlayanlar için ) winning serisini bırakıp Pes serisini oynamaya başlayan bir nesil yıllar sonra pes 13'de takılıp kaldı. Pes 14 ile başlayan hayal kırıklığı Pes 15 ile devam edince binlerce pes oyuncusu haklı olarak Fifaya geçti. Birde Pes ile Fifayı asla bir tutamayan fifaya geçmeyi asla düşünmeyen ve pes daha iyisini yapana kadar en iyisi bu diyerek yıllardır Pes 13 iledevam eden bizler varız. Ve işte bu yüzden bu yama bu oyuna aşık olanlara gerçekten ilaç gibi gelecek. O yüzden pes 16 yerine bu yamayı heyecanla bekliyoruz. Transfer sezonu dün bile inanılmaz hareketliydi. Birçok genç ve yeni oyuncu var. İnanılmaz gelişim gösteren oyuncular var. ( Kevin De Bruyne gibi ) eğer oyuncu güçleri ve transferleriyle güncel bir yama olursa tadından yenmez diyorum başka birşey demiyorum. Ve bizi bu keyiften mahrum bırakmayan arkadaşımıza tekrar çok teşekkür ediyorum. Yamayı biran evvel yayınlamasını ve bizi efsanin güncel haliyle yine buluşturmasını sabırsızlıkla bekliyorum. @ForceHawk_7z

• ForceHawk_7z

14 Ağustos 2015; 17:28:41 Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz. Şikayet Paylaş Cevap Alıntı PM
    Yeni Güncelleme gelecek arkadaşlar. Şuan itibariyle tüm takımların transferleri ve Kadroları güncel. Fakat biraz daha beklemeniz gerekiyor maalesef

Bekliyorum sabırsızlıkla.
  • Dört Gözle Bekliyoruz.Güncellemeleri? PS3 İçin(pes2013+pes2015) Saygılar kolay gelsin
  • Beklemedeyiz.Takip
  • hocam tesekkürler şimdiden. elinize sağlık. güncelleme ne zaman gelecek? yarın olabilir mi mesela :)
  • dostum ilgin için şimdiden tşkr edrim valla müşteriler bile sabırsızlandı artık yayınlasan ne sevinirim hafta sonu ilaç gibi gelir valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitain -- 5 Eylül 2015; 10:46:45 >
  • Ömrümüz sayfa yenilemekle geçecek
  • ihtiyaç hatsafhada ForceHawk_7z hocam yok mu gelişme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tery588 -- 5 Eylül 2015; 13:38:29 >
  • her saat başı gelip bakıyorum ekrana :D
  • 2016 gelmiş. 2013 mü kaldı arkadaşlar.
    Bırakın artık şu oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Den57 kullanıcısına yanıt
    Kardeş bazı oyunlar vardır yıllar sonra bile aynı keyifle oynanabilir. Depremli bölümde arkadaşlarla multiplayer oynanan Half life, ilk futbol efsanesi winning eleven 3-4, gta vice city, F.A. Premier League Manager 2002, Age of empires II, bu liste uzar gider tabiki anlayana bilene ! birde bu oyunları güncel oynayabiliyorsan ki arkadaşımız bize bu imkanı sunuyor. Bu oyunlar efsanedir ve tadından yenmez o yüzden pes 13 efsanesi asla bitmez... Sen Pes 16 oyna bizi boşver :)
  • Hocam yama çıkacak mı ?

Uğraşamıyorsan başımızın çaresine bakalım. Şuan ki durumdan haber versen iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiZZo -- 9 Eylül 2015; 13:39:06 >
  • ForceHawk_7z kullanıcısına yanıt
    hocam yok mu gelişme ??
  • Merhaba arkadaşlar; güncellemeyi gün içinde yayınlamaya çalışacağım. Mutlaka eksikler olacaktır, bunları da sizlerin geri dönüşleriyle tamamlamaya çalışırım.

Beklemede kalın
  • ForceHawk_7z kullanıcısına yanıt
    Adamın dibisin :D
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.