Şimdi Ara

PES 2012 TAKTİK LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
5
Favori
149.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadrom güzel ama sırf taktiğimin kötü olmasından dolayı yıkılıyorum
    Bana taktik önerisi verebilecek olan varmı?

• aynı şekilde bununla ilgili bilgi paylaşımı yapmak lazım.

kardeşim öncelikle gerçek dünyanın en iyi takımı olan barcelona ps3 pes 2012 de çok berbat hiç tavsiye etmem. en iyi takım milan onu al birkez bi dene.

şimdi burada çok iyi taktikler anlatırdım ama çok zamanımı alır grafik fln çizmek gerekiyor yoksa mümkünü yok anlatamam.

sana tavsiyelerim .bir takım al daima onunla oyna . hangisini öneriyorsun diye sorarsan man.city çok iyi durumda inter in defans harika .milan ın forvet ortasaha defans hepsi muazzam.şimidlik bu konuya ilgi çoğalırsa bilgilerimi dahada açıklayıcı olarak sunarım
  • Bence Taktikle alakalı değildir sorunun.oyunda oynama biçimine bakmalısın görmeden konuşmamak gerek ama karsı rakip seni nasıl yeniyor ve sen yenemiyorsun bunların üstünde durmak gerek.taktik te ise güçlü takım ise karşındaki ben orta sahası güzel bir takım alırım arkadasın dediği gibi Milan olabilir veya Bayern münih 1veya 2 kisiyi ön libero koyarım güçlü takımlara karsı faydasını görürsün .
  •  PES 2012 TAKTİK LAZIM

soldaki taktikte coentrao ve marceloyla sadece savunma yapıyorum, hücumda sol kanada top atmıyorum. a planı kaka ve ronaldo ile herkesi çalımlayıp gol atmak. 2. plan kaka ile orta sahada çalımlara başlayıp benzema veya ronaldoyu sağ analog ile araya kaçırıp gol atmak. kaka ile çalım atmanın en kolay yolu sola doğru top sür, rakiple omuz omuza gelince r2+l2 ile topu durdur ve sağa doğru sür. aynı şekilde şut pozisyonuna gelene kadar gidebilirsin. ronaldo ile çalım atmanın en kolay yolu yardır valla kafana göre ama kaleciyle karşı karşıya pres yediği pozisyonları atamıyor bu nedenle crossover turn ile ronaldonun gerçekte yaptığı gibi sağa veya sola dönüp şut çekebilirsin.

sağdaki taktiği de öne geçince kullanıyorum ve kornerlerden tehlike yaratıyorum. ramos'u içeri koşturup koşu yoluna orta yapınca yüksek ihtimalle kafayı vuruyor ramos.

• valla ben barça ile oynuyorum kardeşim gayet memnunun milanda çok iyi bayern münchen de iyi ... taktik olarak defansif ağırlıklı oynuyorum ben ve hızlı kontraatak taktiğimde veya uzun top taktik şöle kale önü sağ sol ve ortada 2 adam 4 onların önünde orta saha çizgisine kadar adamları yığıyorum orantılı biçimde ve messi ve villa'yı rakibin ceza sahası içine koyuyorum maç içinde ise defansımdan topu ara pas ile uzunca atıyorum messi ve villa işi bitiriyo zaten :) 11 maç üst üste galibiyetim var ..
  • eyvallah bilgileriniziçin kemikkıranpepe sana ayrıca teşekkürler.

evet bu konuya ağırlık verilmesini istiyorum.ben çok profesyonel oynayan biri olsam hergün bi taktik paylaşırım ama bende amatör sayılırım o yüzden fazla bişey yazmıyom..pro lardan yeni ipuçları taktikler bekliyoruz
  • hangi takımla oynadığını söylersen veya takımındaki futbolcuları söylersen daha rahat yardımcı olunur aslında, her taktik her takımla iyi sonuç vermiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 6 mı PES 13 mü?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hmm. ben genellikle man city.alırım . onunla bana nasıl bir taktik önerirsin tüm forvetleri aynı anda oynatmak istiyorum ama buda mümkün olmuyor :D
  • Ben Man.City'le oynuyorm. taktik olarak 4-4-2 kullanıyorm. Top çevirme en büyük taktiğim. Takım savunması olarak takım mukemmel. Oyuncular bireysel olarakta zatn süper.Forvet Agüero ve Adebayor. çünkü Agüero hızlı ve çevik forvette tek kaldıgı zamn kendi başına gidebılıyor. Adebayor'da kafa toplarında etkili o yuzden. Sağ kanata Tevez'i koydum. Sol kanatada Silva. Orta sahanın göbeğinede Balotelli ve yaya toure'yi koydum. Oyuncular en ıyı yerlerınde. Yanı güçlerinin en fazla en iyi oynayacağı yerdeler. Sana şöyle söylim.. Daha çok top çevirerek oyna. Ayarlardanda ofsayt taktiğini fln yaptıgın zamnda süper olur. Takım savunmasınıda en iyi şekilde yapman lazım.
  • """""""""""""""""""""""""""""""""""Robinho
    """"""""""""""""""""""""""""""""(Forvet)

"""İbrahimoviç """""""""""""""""""Aqualini""""""""""""""""""""Seedorf
    """(Sol acık)"""""""""""""""""""""(Orta Saha)""""""""""""""""(Sağ Acık)

"""""""""""""""""" Flamini""""""""""""""""""""" Ambrossini
    """""""""""""(Defansif orta)""""""""""""""""""(Defansif orta)

"""Tawıo""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""Zambrotta
    """(Sol Bek)""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""(Sağ Bek)"""""""""""""""""""""""
    """""""""""""""""""Mexes"""""""""""""""""""""" Nesta
    """""""""""""""""(Stoper)""""""""""""""""""""""(Stoper)"""""""""""""""""""""""""

"""""""""""""""""""""""""""""""""" Abbiati
    """""""""""""""""""""""""""""""" (Kaleci)"""""""""""""""""""
    Ben böyle yapıyorum.Raikp takım atağını söndürünce Tawıo ie İbrahimovice pas veriyorum.İbrahimovic icreye kadar koşuyor.O koşana kadar da Aqualini iceriye giriyo kafa vuruşu yapıyor.Bu diziliş defans a cekildiğimdeki dziliş.Ataktaki dizilişi Flaminiyi Aqualinin yanına koyuryoum.Robinho yerine Patoyu sokuyorum.Frikilerde ise şöyle yapıyorum.İbrahimovic şut atınca baraja carptırıyorum.Ambrossini de geliine cok güzel şut cekiyor.Bunu deneyin.Bazen Zambrotta ile Seedorfun yerine değiştiriyorum.Çünkü Zambrotta cok iyi top kapıyor.Zambrotta bekteken top kapıp ilereyie gidiyor.Ama bek boşalıyor.Topu kaybedince bek boşup rakip takım orta acmaya koşuyor.O zamanda nesta ona koşuyor iceri bomboş kalıyor gol yiyorum bazen.Ben güçlü takımlaraın karşısnıa cıkarken Robinho erine Patoyu koyuyorum.Master ligde Seedorf yerine transfer ediyorum.Seedorfu Flamini yerine koyuyorum.Flaminiyide yedeke koyuyorum.Nasriyi almıştım.Onuda Ambrossini nin yerine koydum.Daha güçlü orta saha oldu.Yorumlarınızı Bekliyorum :)

• 3'lü forvet şart abi bu pes'te,2'li forvetle olmuyor pozisyon sıkıntısı yaşıyorum,zaten ustası değilim evde bile oynamam,arada arkadaşlarla oynarım ps3 cafe'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

3'lü forvet şart abi bu pes'te,2'li forvetle olmuyor pozisyon sıkıntısı yaşıyorum,zaten ustası değilim evde bile oynamam,arada arkadaşlarla oynarım ps3 cafe'de.

Koçum ben tek forvet ile oynuyorum.Senin dediğin 3lü forvet orta saha kaybına neden olur.Yani cok iyi değil ya 2 yap yada 1 Sana tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemikkıran Pepe

PES 2012 TAKTİK LAZIM

soldaki taktikte coentrao ve marceloyla sadece savunma yapıyorum, hücumda sol kanada top atmıyorum. a planı kaka ve ronaldo ile herkesi çalımlayıp gol atmak. 2. plan kaka ile orta sahada çalımlara başlayıp benzema veya ronaldoyu sağ analog ile araya kaçırıp gol atmak. kaka ile çalım atmanın en kolay yolu sola doğru top sür, rakiple omuz omuza gelince r2+l2 ile topu durdur ve sağa doğru sür. aynı şekilde şut pozisyonuna gelene kadar gidebilirsin. ronaldo ile çalım atmanın en kolay yolu yardır valla kafana göre ama kaleciyle karşı karşıya pres yediği pozisyonları atamıyor bu nedenle crossover turn ile ronaldonun gerçekte yaptığı gibi sağa veya sola dönüp şut çekebilirsin.

sağdaki taktiği de öne geçince kullanıyorum ve kornerlerden tehlike yaratıyorum. ramos'u içeri koşturup koşu yoluna orta yapınca yüksek ihtimalle kafayı vuruyor ramos.

Senin burda yaptığın iyide şu hamiti sen ramos yerine yani öbüründe pepenin yanına koyarak iyi edebilirsin.bide şurda Sen biraz sağa kaymışsın kakayı sen pepenin önüne koy(Hücum yönelik)pepe ve hamitide onların arkasına yerleştir defansıda biraz öne al ronaldo sağda ise daha iyi olabiliryor.1. resimde sen coentro yu koymuşsun bide arkaya almışsın bana göre biraz yanlış yapmışsın cünkü Ronaldo tek gidp oynamazı cok zordur.2.Resimde Mestu biraz geriye alarak atakları zamanında kesebilirsin.Mesutu orataya almakla bana göre iyi etmemişsin.Mesutu Kakanın öüne Benzemanın arkasın koy biraz.Coentroyuda o zaman defans yapcaksan Pepe yi biraz libölor yaparsın onun oönüne kakayı koyarsın orta saha daha iyi olur.Cünkü sen ilk resimde sol kanaktı yapamamışsın yani senkronize değil.

• bn barcelonayla oynuyorum kadroyu hıc deıstırmeyın bır tek sergıo yerine keıtayı alın snra taktıgı 4-1-2-3 yapın kontra atakta opynayın az önceki macta reale 11 attım
  • Bence bol isabetli paslar,oyunu iki yana yayma ve ceza sahasının içerisine doğru yanlardan çapraz ara pasları.Hızının şiddetini ayarlamak da önemli.
  • Özellikle yapay zekaya karşı en iyi oyuncu veya süper star zorluklarında hangi taktiği , takımı seçersem seçeyim, pozisyon bulmakta ve gol atmakta zorluk çekiyorum..Ayrıca çok da kolay goller yiyorum..Oyundaki yapay zeka,attığımız pasın nereye gideceğini ,sizin oyuncunuzun o pasa yetişip yetişmeyeceğini, kısacası her şeyi hesaplayıp ona göre hamle yapıyor..Online maçlar için taktikler falan paylaşabilirsiniz, çünkü karşısınızda her şeyi hesaplayan mükemmel ötesi rakipler olmuyor ve zevkli maçlar oluyor..Offline maçlardan özellikle, liglerden ümidimi kestim..Şu ana kadar seçtiğim takımlar, Real madrid, man city, man utd...Hiçbiriyle lig şampiyonu olamadım ve oyundan iyice soğudum..Pes çıkmadan önce yapay zeka düzeltilsin, eskisi kadar kolay goller atmayalım demiştik de böyle olağanstü kusursuz oynayan, her ara pasa ayak koyan,kolay bir şekilde gol atabilen bir yapay zeka beklemiyorduk..Bu oyuna yıllarımızı verdik öyle acemisi de değiliz ama yok ,olmuyor..Ağız tadıyla maç kazanabilmek imkansız gibi..Her maçta acaba rakip ne zaman golü atacak diye ümitsizce bekliyorsunuz..Bunun üstüne bir de gol de atamıyorsunuz ve oyun tam bir işkenceye dönüşüyor..Kısacası bu oyunda en iyi zorlukta hangi taktiği seçerseniz seçin, yapay zekanın insafına kalıyorsunuz.. Yapay zeka istediği yerlerden gol atıp, istediği şekilde defans yapabiliyor, yapay zekanın en yavaş oyuncusu bir anda sizin en hızlı adamınızı geçip topu kapabiliyor!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 31 Ocak 2012; 17:39:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KuuuL78

aynı şekilde bununla ilgili bilgi paylaşımı yapmak lazım.

kardeşim öncelikle gerçek dünyanın en iyi takımı olan barcelona ps3 pes 2012 de çok berbat hiç tavsiye etmem. en iyi takım milan onu al birkez bi dene.

şimdi burada çok iyi taktikler anlatırdım ama çok zamanımı alır grafik fln çizmek gerekiyor yoksa mümkünü yok anlatamam.

sana tavsiyelerim .bir takım al daima onunla oyna . hangisini öneriyorsun diye sorarsan man.city çok iyi durumda inter in defans harika .milan ın forvet ortasaha defans hepsi muazzam.şimidlik bu konuya ilgi çoğalırsa bilgilerimi dahada açıklayıcı olarak sunarım

barcelona mı berbat en azından şöyle söyliyim çok iyi oynayan bi arkadaşım var ben hep barça o da real madrid alırdı ikimiz de yenerdik birbirimizi bigün dedi ki bi sefer de barça alıyım o günden beri yenmek şöyle dursun nerdeyse gol atamıyorum adama

• quote:

Orijinalden alıntı: Good Feeling

quote:

Orijinalden alıntı: KuuuL78

aynı şekilde bununla ilgili bilgi paylaşımı yapmak lazım.

barcelona mı berbat en azından şöyle söyliyim çok iyi oynayan bi arkadaşım var ben hep barça o da real madrid alırdı ikimiz de yenerdik birbirimizi bigün dedi ki bi sefer de barça alıyım o günden beri yenmek şöyle dursun nerdeyse gol atamıyorum adama

Barça iyi bir takımda cok iyi adamlar var.Hangisini koyacağını bilmiyor insan

• Ben fifa çok oynadım ama pes'e yeni başladım. Genelde bayern munich ile oynarım. Standar yapısında gol gerçekten olmuyor. Bir de torpilli bilgisayar karambolden gol atınca iyice imkansız oluyor. Tabi bunlar zorluğu arttırdıkça ortaya çıkıyor. Bende taktiği değiştirdim. 4-4-2 yaptım. orta sahayı biraz daha ileriye kaydırdım. Bunu elle tek tek oyunculara yapabiliryorsunuz. Bir de ilerideki iki adamı ileriye kaydırdım. Valla karşı tarafın ceza sahası evlere şenlik oluyor. Tabi iyi defans yapamazsanız yada şanssız günündeyseniz gol yemeniz kolaylaşıyor ama bol gollü maçlar olabiliyor. Baya sıkı presler yapabiliyorsunuz rakibe. En önemlisi, ceza sahana gelmeden rakip ataklarını durdurmaya çalışmak. Bu yapıda kesin gol atarsın. Bir de ikinci yarıda 60 dan sonra 3 adam değiştir. Diri oldukları için şansın artıyor.
  • Araya bol bol adam kaçırmak için ne yapmam lazım? Bu 1

Kornerde 5-6 tane oyuncum olsun istiyorum ne yapmam lazım? Bu 2

Makina kolay çalım atıyor Özellikle Superstar zorluk seviyesinde ben neden atamıyorum ? Bu 3
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.