Şimdi Ara

PES 2012 (ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.336
Cevap
7
Favori
413.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: previlla

Hakemler artık avantaj kuralını uyguluyormus ve kartlık hareketlerde de pozısyon bıttıkten sonra donup kartı gosterıyormus.
    Bunu duzeltmelerı cok ıyı oldu cunku futbol oyununda en dıkkat ettıgım ve olması gereken gercekcı unsurlardan bırı de benım ıcın buydu acıkcası

oyunda resmen hakeme dalasım geliyordu cins cins kararlar verip emediğimiz küfür kalmıyordu inşallah düzelmiştir
  • Çok güzel iyileştirmeler var bu sene. PES6 daki avantaj kuralı ve training modunu geri getirmelerinin yanı sıra diğer extra özellikleri 2012 ye uyarlasalar tam çıtırdan bir oyun olcak.
  • oyunun videolarına resmen hayran kaldım. çok güzel olacak. demosu erken gelse bari..
    bide ben erken çıkacak oyunun daha avantaj sağlayacağına inanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenn_34

Çok güzel iyileştirmeler var bu sene. PES6 daki avantaj kuralı ve training modunu geri getirmelerinin yanı sıra diğer extra özellikleri 2012 ye uyarlasalar tam çıtırdan bir oyun olcak.

Evet bak o traınıng modu ne harıkaydı amma kastırırdım kendımı o sevıyelerı gecmek ıcın. Oyuna olan hakımıyetımıze de pozıtıf etkısı oluyordu hem. 2012 de onu da gerı getırmısler cok sevındım
  • pes 5 te adam sakatlanınca topu dışarı atma olayı vardı o da gelse süper olur.
  • Birazda arcade katsınlar oyuna tadından yenmez messiyle selcugu gecmek işkence simulatör tarzı oldukca eski atmosferi bulmak zor yinede arşivimde yeri hazır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximum54 -- 30 Temmuz 2011; 13:48:04 >
  • Artık Pes simulasyona doğru yol alıyor. Ve her serıde daha da uzaklasıyor arcade havasından. Bu degısım tuttu o yuzden sanmıyorum tekrardan eskı arcade havasına donus yapsınlar..
  • He bı de bence en ıyı yenılık Messi nin kapakta olmucak olması. Pes ın avrupa kokenlı futbolculara yonelmesı lazım artık sıkıntı geldı guney amerıka patentlı kapak yuzlerınden.Zaten yıllardır Messi var kapakta,oyunun her yerınde,ındırılebılır ıcerıktekı duvar kagıtlarında bısılerde. Klasık atarı salonu oyunu gıbı oluyor oyun boyle bı ımajla. Ya da benım dusuncem boyle bılmıyorum. Avrupa ya yonelıp avrupa patentlı yıldızları kapaga tasımalı
  • quote:

He bı de bence en ıyı yenılık Messi nin kapakta olmucak olması. Pes ın avrupa kokenlı futbolculara yonelmesı lazım artık sıkıntı geldı guney amerıka patentlı kapak yuzlerınden.Zaten yıllardır Messi var kapakta,oyunun her yerınde,ındırılebılır ıcerıktekı duvar kagıtlarında bısılerde. Klasık atarı salonu oyunu gıbı oluyor oyun boyle bı ımajla. Ya da benım dusuncem boyle bılmıyorum. Avrupa ya yonelıp avrupa patentlı yıldızları kapaga tasımalı

aynen katılıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erenn_34

Çok güzel iyileştirmeler var bu sene. PES6 daki avantaj kuralı ve training modunu geri getirmelerinin yanı sıra diğer extra özellikleri 2012 ye uyarlasalar tam çıtırdan bir oyun olcak.

Evet bak o traınıng modu ne harıkaydı amma kastırırdım kendımı o sevıyelerı gecmek ıcın. Oyuna olan hakımıyetımıze de pozıtıf etkısı oluyordu hem. 2012 de onu da gerı getırmısler cok sevındım

Kesnlikle etkisi oluyordu, çalımları şutları duran topları geliştirme açısından faydası büyük. ayrıyetten 2012 de çok daha ayrıntılı kapsamlı şekilde gelicektir. oyunun temeli hazır gibi artık konaminin oyunun harici özelliklerine ve online moduna abanması lazım.

• quote:

He bı de bence en ıyı yenılık Messi nin kapakta olmucak olması. Pes ın avrupa kokenlı futbolculara yonelmesı lazım artık sıkıntı geldı guney amerıka patentlı kapak yuzlerınden.Zaten yıllardır Messi var kapakta,oyunun her yerınde,ındırılebılır ıcerıktekı duvar kagıtlarında bısılerde. Klasık atarı salonu oyunu gıbı oluyor oyun boyle bı ımajla. Ya da benım dusuncem boyle bılmıyorum. Avrupa ya yonelıp avrupa patentlı yıldızları kapaga tasımalı

Kesinlikle katiliyorum. Kapakta kim olursa olsun, menude de aynı kişiyi görmek istemiyorum. Gerçi PES 2012'de UEFA özel menüsü olacakmış.
  • Bu sene PES10 ve PES11 deki gibi trophy listesi aynı olmaz sanırım, training kısmı ve diger yenilikleri içeren trophy ler olabilir...
  • arkadaşlar oyun modları gamescomta tanıtılacaktı ne zaman açığa çıkar yeni bilgiler
    birde tahmini demo ne zaman gelir ?
  • pes 2012 kapağında kim olacak ve oyun ne zaman çıkacak
  • Arkadaş o kadar oyun yapıyorlar, videolarda müdahalenin bini bin para, bir tane de çim falan kopsun ya. Çok mu zor. Kayıyorlar sanki çimde. Gerçeklikten çok uzak !!!
  • Beyler oyunun demosu ne zaman çıkacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

Beyler oyunun demosu ne zaman çıkacak ?

Ağustos sonu Eylül ün başları
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuB

quote:

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

Beyler oyunun demosu ne zaman çıkacak ?

Ağustos sonu Eylül ün başları

Son 1 ay kadar bir şey kalmış . Bu arada cevap için sağol hocam .
  • her zaman diyorum pes'in grafikleri zaten çok güzel.ama bazı hataları var ki insanı çileden çıkarıyor.2011 sürümünde top balon gibi,kamera sistemi kötü,oyuncu değiştirme işi bazen saçmalıyor ve bir kaç hata daha.

hatalarından arındırılmıs bir pes 2012 bir kaç ekleme ile harika bir oyun olur tadından yenmez
  • kapakta ronaldo olacak söylentileri var ama ronaldo 2008'de olmuştu bakalım bir ikincisi olacakmı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.