Şimdi Ara

PES 2011 Yeni Bir Özellik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demoda, oyunun taktik ekranından, taktik yapma işini menajere bıraktığım zaman, oyunu ben oynuyorum ama, oyun içinde gerek taktik, gerekse oyuncu değişikliklerini eğer siz dokunmazsanız, oyunun gidişatına göre, menajer kendisi yapıyor. Mesela Barca karşısında 1-3 öne geçtiğim zaman, ortaya Van Bommel'i alıp, Robben'i çıkarttı ki Robben de çok yorulmuştu ve 2 forvete döndük ( 3 forvet oynuyordum) . Bence güzel bir özellik, çünkü master ligde falan insan, oyuncu değiştirmeye üşeniyor, oyundan düşen oyuncuları böylece, otomatik değiştirme imkanımız oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Demoda, oyunun taktik ekranından, taktik yapma işini menajere bıraktığım zaman, oyunu ben oynuyorum ama, oyun içinde gerek taktik, gerekse oyuncu değişikliklerini eğer siz dokunmazsanız, oyunun gidişatına göre, menajer kendisi yapıyor. Mesela Barca karşısında 1-3 öne geçtiğim zaman, ortaya Van Bommel'i alıp, Robben'i çıkarttı ki Robben de çok yorulmuştu ve 2 forvete döndük ( 3 forvet oynuyordum) . Bence güzel bir özellik, çünkü master ligde falan insan, oyuncu değiştirmeye üşeniyor, oyundan düşen oyuncuları böylece, otomatik değiştirme imkanımız oluyor

Pes 2010'da da buna benzer bir özellik vardı. Türkçe yamasında Desteklenen Ayarlar olarak geçiyordu. İnligizcesini unuttum. Burdan gerekli ayarları yaptıktan sonra oyunun gidişine göre oyuncu ve taktik değiştiriyordu otomatik. Ama 2011'de biraz daha gelişmiş...

• Bu özellik pes2010'da zaten vardı. Game Plan > Assisted Settings > Auto Subs adımlarında otomatik değişikliği yapabilirsin. Ayrıca sadece oyuncu değişiklikleriyle sınırlı değil. Taktik, form, oyun anlayışı, oyun planı, sistemi istediğin gibi otomatiğe çevirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Bu özellik pes2010'da zaten vardı. Game Plan > Assisted Settings > Auto Subs adımlarında otomatik değişikliği yapabilirsin. Ayrıca sadece oyuncu değişiklikleriyle sınırlı değil. Taktik, form, oyun anlayışı, oyun planı, sistemi istediğin gibi otomatiğe çevirebilirsin.

Ben de bundan bahsediyordum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Bu özellik pes2010'da zaten vardı. Game Plan > Assisted Settings > Auto Subs adımlarında otomatik değişikliği yapabilirsin. Ayrıca sadece oyuncu değişiklikleriyle sınırlı değil. Taktik, form, oyun anlayışı, oyun planı, sistemi istediğin gibi otomatiğe çevirebilirsin.

Hmm ben kullanmamıştım hiç, o yüzden dikkat etmemiştim şimdiye kadar
  • bu özellik eskiden vardı ama hiç kullanmazdım
    yenisinde de kullanmayacağım, kafasına göre taktik yapmasın, ben kimi istersem onu çıkarırım, gidiyor en faydalı adamımım çıkarıyor, ya da gönülden bağlı olduğum adamı çıkarıyor, gel de deli olma...
  • Pes10'da da olan bir özellikti, kullandın mı dersen asla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pes 10 da da vardı bu özellk ama bazen kötu yanları oluo gereken adamları çkarıo
  • zaten vardı.Assisted settings adı altında
  • pes 2009 da'da var 2008 de'de olabilir unttum onu
  • bana da çok güzel geliyordu bu özellik, ta ki ribery ve robbei çıkarıp hücum gücümü 0 a yaklaştırana kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.