Şimdi Ara

Pes 2010 Şu hatayı veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Analayabilen veya yarımcı olan herkese tşk.

• rety nin yanında kine bas yoksay
  • olmuyor hocam hata nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: roman abramovic

Pes 2010 Şu hatayı veriyor

quote:

Anal
    ayabilen veya yarımcı olan herkese tşk.

Verdiği dosyayı bulamıyor. Bu dosyanın bulunduğunu ve erişime hakkınızın olduğunu doğrulayın diyor. Yüklerken hata vermiş olmalı? Aynı kaynaktan başka bilgisayara yüklemeyi denedin mi? Aynı hatayı vermiyorsa, problemsiz oyuna girilebiliyorsa uninstall edip tekrar kurmayı dene. Eğer hata aynı ise farklı kaynaktan oyunu install etmeyi deneyebilirsin.

• aldıgın oyunu bilgisayarda bi klasöre cıkarmıs olman lazm.1.dvd de program files diye bi dosya var.Onu yeni klasore cıkarıyosun sonra 2.dvd de program files adlı bi dosya daha var.onu da bilgisayardaki klasöre cıkarman lazm.değiştir diye secenek cıkacak evet diyorsun.O bulamadıgın image (.img) dosyası o program files dosyasında.hepsini cıkardıktan sonra tekrar yuklemeyı dene.Kolay gelsin.
  • windows installer kur birde oyunu aldınmi yoksa rip mi indirdin
  • Bu access olayında admin olarak aç gibi bir seçenek vardı sanırım. Vista kullanmadım bilmiyorum ama onu denedin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2013'de Normal Lig Yok mu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bndede var
  • Bu eksik dosyalar 2.dvd de var gibi.Oyun toplam 2 dvd hepsini masaüstüne çıkardım direk setup dedim yine aynı sorunu veriyor yüklerken ignore diyince geçiyor ama oyunu çalıştırmaya kalktığımda yine hata veriyor.

düzeltme 2.ci dvd de program files diye bir dosya yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roman abramovic -- 24 Ekim 2009; 1:04:34 >
  • O dosya 536 MB upload eden olursa baya duanı alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: roman abramovic

Bu eksik dosyalar 2.dvd de var gibi.Oyun toplam 2 dvd hepsini masaüstüne çıkardım direk setup dedim yine aynı sorunu veriyor yüklerken ignore diyince geçiyor ama oyunu çalıştırmaya kalktığımda yine hata veriyor.

düzeltme 2.ci dvd de program files diye bir dosya yok.

Var gibi??? ya vardır ya yoktur ama buyuk ihtimalle vardır.sen dvdleri masaustundekı klasore cıkarırken dosyalar degıstırılsn mı gıbı soru soruyomu?2.dvd de ki klasorun adı program files olmayabilir önemli olan img lı dosyalar...ismleri dt01 dt06 img gbi gdio.
  • Eyv arkadaşlar yardımlarınız için hallettik sonunda cd yanlış çekilmiş cd yi çeken elemana sağlam bi sağ kroşe geçirdim o ayrı konu.
    ee ne duruyoruz dalalım become ligine ha ilk golümü de attım 2010 seriisinde
  • arkadaşlar bende farklı bi sorunla karşılaşıyorum . maç detaylarına veya become a legend de maçtan sonraki istatistikleri geçerken vcredist başlıklı bi hata ve kodu var hata geldiğikten sonra oyundan atıyor . Yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.