Şimdi Ara

pes 2010 online bi taktikle en fazla 5-6 maç yapabiliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar online olmadan önce master lig oynardım taktiği hiç değiştirmeden oynardım yenerdim geneldede zaten ama şimdi 3 aydır online oynuyorum herseferinde şimdi gerçek taktiğimi buldum diyorum fakat 5-6 maç sonra sıkıntılar başlıyo gol atamıyorum falan hep taktik değiştirmek zorunda kalıyorum sizdede böyle sorun oluyor mu?

• hocam o oyuncuların maçlar performans ayarlarından kaynaklanıyor olabilir maç başında taktik kısmında oyuncu okları varya yukarı aşağı falan onlar yukarıya doğru olursa genellikle takım çok iyi oyunuyor ama diğer türlü performans alamıyorum mesela bende messi genelde hep mor ok yani en kötüsünde oluyor hiç bir verim alamıyorum. ama kırmızı ok olursa canavar gibi oynuyor. Taktik iyiyse bi sıkıntı olmaz performansa göre oyuncuları kadroya sok bence
    | 320 GB SAMSUNG Spinpoint T HD321KJ---500 GB WD MYBOOK---2 X 1,5 TB Samsung Story---1 TB Seagate |

• Oyuncu performansından dolayı olabilir bende olmuyor
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.