Şimdi Ara

PES 2009 Lansmanı Röportajı (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
24.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dalgasına diyorum ,sadece oyunu senin gibi bir savunucu ortaya çıkınca benzerliğinizi pekiştirmek için espri yapmıştım.Zaten hiçbir fifacı daha seninle başa çıkamamışken geriye kalan pescileri bile saymama bile gerek yok.

Oyun piyasaya çıkınca deprem erkisi yaratacak,merakla beklemedeyiz
  • Demoyu ilk bi iki oynadığımda bu ne dedim.10 maçı geçtikten sonra KONAMI aşmış dedim.Bence PES 6 kadar olmasada ona yakın bir oyun geliyor.
  • bendede açmadı videoyu tarayıcım firefoxie de açayım bari..
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRAPS

neo23
    Dalgasına diyorum ,sadece oyunu senin gibi bir savunucu ortaya çıkınca benzerliğinizi pekiştirmek için espri yapmıştım.Zaten hiçbir fifacı daha seninle başa çıkamamışken geriye kalan pescileri bile saymama bile gerek yok.

Oyun piyasaya çıkınca deprem erkisi yaratacak,merakla beklemedeyiz

oyunu savunmak bana düşmez bunda hiçbir çıkarım yok paramı kazanıyoz sanki ama göz var nizam var PC de eğer fifa diyen varsa gitsin bir doktora gözünsün baştan aşağı bi çekap yaptırsın daha ne diyim

• FIFA pc'de ps3'den çok geride haklısın...
  • röpörtaj için teşekkürler

oyun bence iddialı çıkacak ama ben şu
    "pesepee" kısmına bittim
  • Peseepee,pese3,

PSP > Piespi okunmasi lazim
  • Teşekkürler By_e

En kralı PES 6
  • Woow süper olmuş teşekkürler By_e
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

Peseepee,pese3,

PSP > Piespi okunmasi lazim

Koptum orada zaten Pesepe,pese3,pese2
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amorfed

Bazen ufak detaylara takılıp tablonun tamamını görmekten aciz hale geliyoruz sanırım... Elbette oyunun demosu oyun hakkında birçok ipucu vermektedir. Ama taraftar sesleri şöyle, topun sesi böyle, oyuncuların yanları ağrıyor diye demo üstünden yorum yapmak haksızlık olur. Sonuçta demo dediğimiz zımbırtının size'ı küçülsün diye birçok şeyden feragat edilir. Bununla beraber, oyun zaten o aşamada beta yani tam olarak hazır değildir. Tüm bunlara bakarak eleştiri için erken olduğunu düşünüyorum.

PES ile son 1-2 sürümde tanışmış olanların pek farkında olmadıkları çok önemli bir detay var bence. O da 2008 hariç tüm yeni PES versiyonları çıktığında önce bir el alışkanlığımızın resetlendiği gerçeği... Her yeni versiyon çıktığında "Ulan öyle pas mı olur!", böyle şut mu olur, adamlar beter etmişler güzelim oyunu" diye oynamaya başladığımız, 3-4 maç sonra "Hıım bak bu da güzel oldu", 10-15 maç sonra ise "Ulan herifler yapmışlar valla." diye alıştığımız dediğimizi çok net hatırlıyorum.

Bu yüzden şimdiden ahkam kesmek çok saçma... Kararsızlar oyunu almasın beklesinler 1-2 hafta sonra doğru düzgün yorumlar yazılmaya başlanır.

Ahkam kesmemek konusunda haklısın. Once bir oyun cıksın. Fakat şurda yanlısın var oyun beta sayılmaz. Demo demek tanıtımdır. Beta ise tamamen farklıdır. Demo işte biz bunu yaptık budur demektir. Yani oyunun tamamlanmış halidir. Oyun aynen bu şekilde gelicek. En fazla kadrolarda vs. gibi değişiklikler olur. Tüm fizik motoru grafik yapısı bu şekilde çıkacaktır.

• Oba Pesciler basmış bu konuyu, iyi eğlenceler size oruç tutmak gibi bişey herhalde bu.
  • e konu PES konusu
  • Helal Be Ne denir Başka Helal adamlar yapıyor ..gerçekten futbol konamiden soruluar ps3 alacam sırf bu oyun için..
  • bu lisans konusu da ne ola ki.neden alamıyolar lisans?
  • Bu muhteşem emeğe çok teşekkürler...
  • Ewet arkadaşlar aklımıza takılan tüm suruları röportajda dinledik yani pes 2009 da prof sanız sorun yaşamazsınız arcade olmayacak hareketleri şimdiden öğrenmeye başlasanız ii edersiniz
  • top misket gibi ve ben hayatımda topla beraber o şekilde koşan futbolcu görmedım.top sanki adamın ayagına iple bağlı.Gercekcılık olarak yine fıs olcak pes ama işte 2 kişi karşılıklı oynarken sıkmayan bi oyun olur.fifa'yla kıyaslanacak kadar iyi değil ayrıca.Simülasyonla da alakası yok.
  • PC Versiyonu 80 Liray mış mış...Bizim Anlımızda Enayi mi Yazıyo...( Sahtesi 5 Lira :):) ).

Çok Güzel Olmuş Elinize Sağlık,Başarılarınızın Devamı Temenni Ederim.
  • Adam doğru telaffuz ediyor kardeşim eğer pesepe diyorsa sorun yok ya da peseiki diyorsa...

Adam ne güzel tam türkçe ile telaffuz ediyor...

O zaman madem piespi diyorsunuz neden piestri(PS3) piestu(PS2) xboxthreesixty demiyoe sunuz bakem

ya tam Türkçe ya da İngilizce kullanacaksın arası Tinglish oluyor aynen Empi 3 demek gibi empithree diyeceksin o zaman....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 11 Ekim 2008; 0:57:37 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.