Şimdi Ara

pes 2009 become a legend hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pes 2009 daki mactan sonra gelenguc artiş ekranındaki ingilizce kelimelerin anlamlarını bılmıyorum yarısından fazlasının acaba Türkçe'leri varmı? Nerden bulabılırım? Bİrde her odulu aldım nerdeyse buyuk bır takıma transfer olamıyorum sebebı nedır cokta ıyı guclerım top speed 95 fılan oburlerıde ıyı baya sebebı nedır sımdıden tesekkurler cevaplar ıcın?

• Büyük takımlara transfer olmak neredeyse 3-4 sezonu buluyor. Hatta şöyle birşey var seni belli konularda yetersiz görürse mevkini değiştiriyor. Misal ben forvet olarak başladım oyuna. Real madrid e kadar hep forvettim. Madridde 2 sezon gol rekoru kırdım. Ama frikik ve paslaşmam zayıf olduğunu için ortasahanın ortasına çekti.o günden beri pek oynamıyorum sarmıyor hep pas at frikik at taç kullan

Güç ayarlarında da sadece speed veya driplinge versen kafidir. Diğerlerini normalde dengeliyor zaten
  • Hocam ama soyle bırsey var kuzenım de oynuyor bende oynuyorum 2. sezonunda gol krallıgı yok lıg sampıyonlugu yok hıc bı odulu yok sadece bı akc mac en ıyı oyuncu secıldı barca ıstedı 2. sezon sonundaBen ıste sampıyonlar lıglı gol karlı oldum sampıyonlar lıgını aldım ıngıltere lıgı sampıyonu oldum ıngıltere lıgı gol kralı oldum en ıyı oyuncu odulunu aldım kupanın vs bır suru odul aldım ama hala new cassel (Yanlıs olmus olabılır) dayım
  • Kamera modu çok kötü.şimdi wide'a aldım 2016dayım.takım chelsea.rekorlarda baya var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 6 Haziran 2009; 11:46:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hunter 2012 Sizlere yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: C.RONALDO

Hocam ama soyle bırsey var kuzenım de oynuyor bende oynuyorum 2. sezonunda gol krallıgı yok lıg sampıyonlugu yok hıc bı odulu yok sadece bı akc mac en ıyı oyuncu secıldı barca ıstedı 2. sezon sonundaBen ıste sampıyonlar lıglı gol karlı oldum sampıyonlar lıgını aldım ıngıltere lıgı sampıyonu oldum ıngıltere lıgı gol kralı oldum en ıyı oyuncu odulunu aldım kupanın vs bır suru odul aldım ama hala new cassel (Yanlıs olmus olabılır) dayım

Bu birazda başladığın takım ile yükselme sürecine bağlı. Şans da gerekiyor. Benim madrid e geçmem oldukça uzun sürdü. Ve madridden önce atletico madridde rekor kırdım o sezon almadılar. Ertesi sezon durakladım daha çok pas yapan daha çok asist yapan bir hale geldim. Öyle aldılar. Takım oyunu oynayacaksın, paslaşacaksın verkaça gireceksin. Takım oyuncusu olacaksın. çok gol atman birşey değiştirmiyor anlayacağın.

• al bu proyu istediğin gibi özelliklerini arttır.zorluk seviyesini bile değiştirebilirisin

http://uploa---------------ded.to/?id=czwim8

- leri silin..
  • aras saolda yanlıs benımkı ps3
  • arkadaşlar pes 2009 da become a legend yapıyorum ama zorluk seviyesini ayarlıyamıyorum ilkten normal yptım şimdi orta seviye ypmam lzm yardm edrmiisniz??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.