Şimdi Ara

PES 2009 1.3 Patch Çıktı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
0
Favori
29.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yine olmadı sorun nedir yokmu yardımcı olabilecek biri
  • Hay Allah' ım Yarabbim yaaaa ....

Ben diyorum ki: Her Patch i ayrı ayrı kuracaksın...

Sen diyorsun ki: 1.10 patch i kurdum gene bişe olmadı...

Patch listesi:

1.10
    1.20
    1.30

bunların 3ünüde kurman gerek!!!!
  • bende zaten öyle yaptım, ayrıca adam gibi konuşacaksan cevap ver öyle bağırma ünlemleri kullanarak konuşacağın biri değilim ben.

indirdiğim tüm patchleri 1.1 1.2 1.3 normal pc uzerinden tıklayarak update ediyorum. ama sizin dediğiniz gibi oyun içinde system settings de download yok. (resimdeki)

diyorum belki oyun guncellenmiştir ama mesela galatasarayda halen milan baros sancthis, fenerde josico, chelsea de quaresma.... yok.
    yani sanmıyorum güncellendiğini

PES 2009 1.3 Patch Çıktı
  • bu download kaç saat sürüyor netim yavaşta kaç mb indiriyo ?

bu arada sadece 1.3 paTCH KURDUM OLUYOMUUUU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 21 Mart 2009; 15:51:35 >
  • Arkadaşlar bu kadar basit bi kurulumda bu kadar çok hata nasıl alıyorsunuz şaşılacak iş doğrusu.. Ben lan üzerinden oynanıyor sanıyordum 1.3 ile ama malesef olmuyormuş :( ayrıca benim editlediğim galatasaray fenerbahçe kadroları oyuncu güçleri aynen duruyor neden değişmedi anlamadım herhalde değişiklik yapılmayan takımlar aynı kalıyor..
  • arkadaşlar şu ana kadar yazılanların hepsini okudum ama şunu anlamadım . şimdi ben tekrar kuracağım oyunu ve crack yapmadan yamayı yapacağım . ancak önce hangisini kurmak gerekiyor ? bazıları teker teker kurulması gerektiğini yazmış bazıları ise direk 1.3 ü kurmak yeter demiş . ben direk 1.3 ü kurdum ancak oyun içinden download yaparken hata verdi . lütfen biri açıkca yazabilri mi yapılması gerekenleri ? teşekkürler .
  • kardeş valla ben kendi makinama pes2009 kurdum sonra yama 1.3 ü kurdum yüklendi download başlattım yapmadı aynı şekilde başka bir bilgisayara kurdum onda download yaptı aynı şartlar diğer patchleri kurmadan sadece 1.3le yapabildim sorunsuz birşekilde ama kendi makinamda olmuyor bende çözemedim bazı makinelerde hataveriyor sorunu çözemedim henüz
  • yeni bir yama çıkmış arkadaşlar
  • ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildermess

yeni bir yama çıkmış arkadaşlar

?
  • arkadaslar ben 1.3 endirip oyunun klasorune copy replace yaptim, ardinda crack islemini ayni sekilde 1.3 yamadinin ustune copy yaptim oyuna girdim download yaptim..
    izledigim yol dogrumu ? yapmam gereken baska birsey warmi?
    tesekkuler

oyuncular transferler falan duzeldi..baska birsey varmiydi yamada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memx -- 24 Mayıs 2009; 13:08:01 >
  • arkadaşlar bu yama bilgisayar için mi yoksa ps3 için mi ?
  • pc için bu yama. ayrıca pes 2009 için 1.40 çıkan son yamadır
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.