Şimdi Ara

PES 2008'in NTSC'sinin Adı Nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın forumda da aradım ama net birşeye rastlayamadığım için konu açmayı tercih ediyorum.

Ben futbolla ilgilenmem, işim olmaz fakat bir arkadaşımın NTSC konsolu için PES 2008'in NTSC'deki versiyonunu aramaktayız ve kafayı yememe az kaldı.

NTSC'sinin adı Winning Eleven mıdır bu oyunun? Aşağıda Winning ile ilgili region bilgileri var. Şimdi bunlardan hangisi güncel PES 2008 muadili oyunu göstermekte?

PES 2008'in NTSC'sinin Adı Nedir?

Bir futbol oyunu için bu kadar kafa yoracağım aklıma gelmezdi ama arkadaşıma bulacağıma dair söz verdiğim için net sonuca ulaşmam gerekiyor... :)

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saykokilla -- 15 Şubat 2008; 10:17:33 >

• ntsc/u konsola martta çıkıcak pes 2008 ne yazık ki... nekadar arasanızda bulamazsınız şuan ...

ama şuan winning eleven pro evolution soccer 2007 ile tatmin olabilir pes 2008 çıkana kadar zaman geçirebilirsiniz...

züğürt tesellisi gibi olucak ama bence şuan için fifa 08 gayet yeterli ve güzel bi oyun edinilmesi ve oynanması gereken bi oyun bence
  • WİNNİNG ELEWEN 2008 dir, PES 2008'in NTSC'sive şu an için NTSC-J bulunmaktadırve birebir PES 2008'le aynıdırSadece bölge farklı işte oluyor bazen zaman farkı
  • Oyunun ntsc-u versiyonun adı Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2008 ve ntsc-u konsollara mart ayında çıkacak.
  • Bilgiler için saolun arkadaşlar, ben de öyle düşünmüştüm aslında ama hiçbir yerde bulamadım bu bilgiyi nasıl olduysa :)
  • Winning Eleven: Pro Soccer 2008 pre-order verdik bekliyoruz :)

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-dh-77-5-49-en-15-Winning+Eleven-70-2hl4-43-bn.html
  • Konaminin müthiş zekası sayesinde oyunu martta oynayacağız.Acaba ne gibi değişiklikler yapacak oyunda konami aylarca beklettiğine göre
    Cvp veriyorum değil değişiklik, ara transferleri bile koymayacak
    Konamiye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.8 in aslı nedir ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşlar bazı yabancı sitelerde mod lanmış pes gordum ne diyorsunuz aslı astarı varmısır bu işin...mod lu olan pes 2008 pal versiyon için....acaba en sonunda oldumu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

Konaminin müthiş zekası sayesinde oyunu martta oynayacağız.Acaba ne gibi değişiklikler yapacak oyunda konami aylarca beklettiğine göre
    Cvp veriyorum değil değişiklik, ara transferleri bile koymayacak
    Konamiye

KONAMİ'dir, ne yapsa yeridirEA'in japonya şubesi

• Oyunun PC versiyonunda da online da bi rezalet. Konami kafayı yediğini belli etti PES 2008 ile. Allah bildiğini gibi yapsın bu Konami'yi. Yazık be...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Oyunun PC versiyonunda da online da bi rezalet. Konami kafayı yediğini belli etti PES 2008 ile. Allah bildiğini gibi yapsın bu Konami'yi. Yazık be...

U ya çıksında online rezalet olsun ben ona razıyımHerşey bir yana fifa 2008 e dadanayım dedim ama birtürlü alışamadım fifaya yıllar geçti birtürlü ısınamadım.Şimdi pes2008 demosunu açıp oynuyorum idare ediyor gibi

• ntsc u ve pal için pes adı altında çıkar ntsc j asia için wining adı altında çıkar.Oyunların genelde farkı olmaz ama wining daha hızlı ve daha deli dolu gelir bana...
  • geçen gün ntsc-u makine ile pes oynıyamadıım için gittim ps3 konsol aldım üstüne birde 180 ytl verip pes 2008 aldım ama oyun yerlerde-online modu için ise söyliyecek sıfat bulamıyorum
  • arkadaşlar ntsc'den hala ses seda yok mu 4 martta çıkıcak deniliyordu
  • Yok valla bekliyorum ben de.

Allahtan Fifa bu sene iyi oldu da onla idare ettim.
  • Çıkmadı hala ha neyi bekliyorlar hala inanılacak gibi değil resmen komedi oldu NTSC-U versiyonu. Hiç çıkmasın daha iyi bu saatten sonra PC'de de gördük rezalet oyun herşeyiyle...
  • Resmi çıkış tarihi 11 mart 2008.
  • quote:

Çıkmadı hala ha neyi bekliyorlar hala inanılacak gibi değil resmen komedi oldu NTSC-U versiyonu. Hiç çıkmasın daha iyi bu saatten sonra PC'de de gördük rezalet oyun herşeyiyle...

PC versiyonu yine konsollara oranla çok daha iyi;
    ben pc'de oynadım yavaşlamalar ps3 ve x360'da olduğu kadar olmuyor hatta yok denecek kadar azdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mx44

quote:

Çıkmadı hala ha neyi bekliyorlar hala inanılacak gibi değil resmen komedi oldu NTSC-U versiyonu. Hiç çıkmasın daha iyi bu saatten sonra PC'de de gördük rezalet oyun herşeyiyle...

PC versiyonu yine konsollara oranla çok daha iyi;
    ben pc'de oynadım yavaşlamalar ps3 ve x360'da olduğu kadar olmuyor hatta yok denecek kadar azdı.

PC versiyonuda olsa oyun bana göre kötü, değişen birşey yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolga_Pan11

ntsc u ve pal için pes adı altında çıkar ntsc j asia için wining adı altında çıkar.Oyunların genelde farkı olmaz ama wining daha hızlı ve daha deli dolu gelir bana...

Aksine Winning daha yavaş ve daha oynanabilirdir, çünkü aynı topa PES de çektiğiniz şut dağlara taşlara giderken WE daha makul yerlere gider, paslaşmalarda Pes de ayaga yapışmış gibi olurken WE kontrolü daha zor olabilir (oyuncunun teknik özellliklerine göre), Oyunun tüm menüleri grafikleri herşeyi aynıdır, böyle ufak oynanış farkı vardır benim tercihim her zaman WE serisi olmuştur,

Bendeki oyun WE 2008 NTSC-J şimdiye kadar hiçbir yavaşlama felan olmadı hem oyun içi hem replayde sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatality_AN8 -- 7 Mart 2008; 14:21:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.