Şimdi Ara

PES 11 Teknik yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Pes 11 i eskiden görüntü kalitesi yüksek de oynuyordum şimdi düşükde ve yukarıya çıkmıyor

Video kartının yetersiz olması nedeniyle ayarlar uygulanamıyor yazıyor

Sistem özelliklerim

2.30 işlemci hızı çift çekirdek
    8gb ram
    GEFORCE GT540m ekran kartı 2GB

yüksek kalitede oynamak için yapmam gerekenleri söylerseniz teşekkür ederim...

Ekran kartı tek
  • onboard ekran kartın olmadıından emınmısın .. bu sorun laptoplarda sık sık oluyor ..onboard ıle oynuyorsundur ..farkında degılsındır ..?? .ekran kartım tek yazmıssın ama yıne en mantıklı benımde aklıma bu geldı ..oynayabılrdıgın oyunu sımdı oynayamama ılgınc bır durum
  • evet kesin çözüm yazıyorum.sorun optimustan kaynaklanıyor.ilk zamanlarda pes 11 ve 12 gt540m kullanırken sonra entegreyi seçebiliyor.çünkü kurulan her program için otomatik seçim seçiliyor.pes i açan kısayolun oldugu yere git.açtıgın exe yi sağ tıkla,varsayılan grafik işlemciyi değiştir de.açılan menüde pes2011.exe yi bul.ondan sonra 3-4 cm aşagıdan yüksek performanslı nVidia yı seç sorunun düzeldi ;)
  • eski veya yeni farketmez,tüm i3 i5 ve i7 lerin oldugu sistemlerde işlemciden dolayı intel in başka bir ekran kartı var.AMD de de varmış ama ben kullanmadım,kesin bilgim yok ama çözüm yolunun %90 aynı oldugunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gesaffelstein -- 8 Şubat 2012; 15:35:02 >
    Daha Fazla Göster
  • hepinize teşekkür ederim laptop sınavlar dolayısıyla elimden alındı tekrar alınca söylediklerinizi deneyeceğim :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.