Şimdi Ara

Pert işlemleri hakkında fikriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracıma arkadan çarptılar, hasarı inceleyen eksper henüz kusur oranlarının girilmediğini ama kazanın oluş şekline göre tamamen karşı tarafın suçlu olacağını söyledi.
    40 binliraya yakın masraf çıktı ve ben pert istediğimi söyledim, kaskom vardı,eskper kasko şirketine talebimi ileteceğini söyledi.
    Şöyle bir problem var, kazadan 10 gün önce muayenem dolmuş,internette araştırmalarıma göre yine de kusurun karşı tarafta bulunacağınıs söylüyorlar ağırlıklı olarak.
    1. Sorum kusur bende bulurnur mu muayenem dolmuş diye? Hasar tutanağında karşı taraf trafik sıkıştı arkadan çarptım yazdı, yani muhalif birşey yazmadı.
    2. Sorum diyelim ki pert kabul edildi, pert kabul edilince kasko şirketi benden bazı evraklar istiyormuş, işte ruhsat bilgileri yedek anahtar sigorta bilgisi noterden işlem yetkisi gibi.bir de listede muayene belgesi istiyorlar, elimde böyle bi belge yok hiç yaptırmadım çünkü araç 3. Yılını 10 gün önce doldurmuş, bu durumda problem çıkarırlar mı?kasko çıkarma sa da sanırım bu belgelerle birlikte araç başkasına satılacak ihale ile, bu durumda problem çıkarır mı noter, ya da zaten trafikten çekilmiş olarak satılacak , satın alan tekrar yaptırdıktan sonra muaeyene sokucak mecburen, oyüzden bu işlemi yaparken muayene zorunlu değilmidir?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.







  • 1) aracın muhayanesi olsaydı da arkadan gelip yine vuracaklardı kusur oranını değiştirmez,

    2) aracı zaten çekme belgesi ile trafikten çekip, tamir edip muhayane ye sokup tekrardan trafiğe sokacaklar
  • Öncelikle geçmiş olsun
    Aracınızda muayenenin olmaması birşey değiştirmeyecekir aracı firma aracınızı o şekilde sizden saın alacak ve size vekale taahhütname vs isteyecektir.
    acenteniz ile paylaşırsanız durumu süreci hızlandıracaktır.
    geçmiş olsun tekrar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.