Şimdi Ara

Persona 4 Golden Türkçe Yama (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
7
Favori
29.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Inşallah çıkar. Persona sevdası nedir ben de anlamak için oynayacağım.
  • Acaba son durum nedir?

  • 2 sene olacak muhtemelen çıkmayacak gibi hiç bir açıklama da yapılmamış konu 2020 Haziran'da acilmis ilk.
  • Çeviren arkadaş hala devam ettiği söylüyor tek kişi uğraştığı için muhtemelen bu kadar uzun sürüyor.

  • Mechazawa kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle. Bu sene içinde çıkarmayı planlıyorum yaz derim tutmaz o yüzden geniş bir aralık verdim. Temmuzda da gelebilir ekimde ya da kasımda da. Çıkınca duyarsınız zaten. Devam ettiğini bilin yeterli. Aksi bir şey olursa duyururum ben ama inş olmayacak ve sorunsuz bitecek. Arada başka çeviriler yaptığım da oluyor Metroid Dread gibi ki bir Metroid daha çevirdim niyetim primeları da çevirmek (olursa) arkadaş testini bitirsin yayınlar yakında ben konu açmıyorum. Tek Persona değil yani. Daha söylemediklerim de var. Büyük çaplı tek yama persona onu diyeyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 26 Ocak 2022; 23:36:20 >
  • Gelişme var mı acaba.

  • Persona 3, 4, & 5-Royal Xbox gamepass'a geliyormuş.

    P5Royal 10.21.2022 tarihin de çıkış yapacakmış.

    Haberi duyunca bu yamanın akibetini merak ettim. Var mı bir gelişme acaba, en azından devam ediyor mu onu merak ettim.


    Bu arada duyuru

    IGNyoutube
    The three beloved JRPGs are coming to Xbox Game Pass in their Persona 3 Portable, Persona 4 Golden, and Persona 5 Royal iterations. #IGN #Gaming #Xbox
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dgs2sU1MqY3g&q=EgQuLZpEGPrRmZUGIhDwpZYak3U2AS1clbxWSVOzMgFy
  • Mrmikda kullanıcısına yanıt

    Merhaba dostum, Truthful Road ve BakaYume Çeviri Ekipleri olarak Persona 5 (bir aksilik çıkmazssa Royal) projesine başlamış bulunuyoruz, gün içinde forumda paylaşım yapacağız.

  • Rile_Zugo kullanıcısına yanıt

    Ooo süper bir haber, umarım bir aksilik çıkmaz. Zor bir proje olacağına eminim. Şimdiden kolay gelsin.

  • Rile_Zugo kullanıcısına yanıt

    Elinizdeki yıllardır bitmeyen projeleri ne yapacaksınız? Danganroppa ve Steins Gate çevirileri yıllardır yerinde sayıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rile_Zugo

    Merhaba dostum, Truthful Road ve BakaYume Çeviri Ekipleri olarak Persona 5 (bir aksilik çıkmazssa Royal) projesine başlamış bulunuyoruz, gün içinde forumda paylaşım yapacağız.

    Çeviri makina çeviri olmayacak değil mi?

  • s-adebisi kullanıcısına yanıt

    Onlar üzerinde de hâlâ çalışıyoruz, yaz tatilinde büyük ilerleme kat edeceğiz umarım. Danganronpa 1 ve Steins;Gate bitene kadar diğer projelerden daha öncelikli olacaklar.

  • FuyukaiDesu F kullanıcısına yanıt

    Hayır, bütün projelerimiz gibi elle gerçek çeviri yapılacak ve titiz bir kalite kontrolden geçecek merak etmeyin.

  • Rile_Zugo kullanıcısına yanıt
    Persona 5'de çok daha fazla çeviri yükü var. Hevesinizi kırmak istemem ama site tasarımlarınız habire değişip bu iki görsel roman oyunu bile yıllardır bitemiyorsa Persona 5 gibi bir oyun maalesef bitmeyecektir.
  • s-adebisi kullanıcısına yanıt

    Endişenizi anlıyorum fakat bir projenin ne kadar uzun sürdüğünü etkileyen birçok faktör var ve önümüzdeki aylarda bu faktörlerin biraz düzeleceğini, her projede hızlanmamızın mümkün olduğunu düşünüyoruz.


    Aynı zamanda unutmayın ki görsel romanlar doğası gereği normal oyunlara göre çok daha uzun süren ve titizlik gerektiren projeler. Bu işi maaşla yapıp neredeyse her gün çalışanların bile bitirmesi en az 6-7 ay sürerken gönüllü yapılan bir şeyin aynı kaliteye ulaşmak istiyorsa aşırı uzun sürmesi gayet doğal.

    Tabii ki biz de her şeyi tam verimli yapıyoruz demiyorum, projelerimizin geçmişinde çeşitli kişisel ve ruhsal sebeplerden hiçbir ilerleme kat edilmediği birçok dönem oldu ve bunun suçu tamamıyla bizim üzerimizde, ancak günün sonunda bunlar yine gönüllü, ücretsiz yapılan projeler ve yavaş olsa da en azından yapılıyorlar.


    Bu arada site konusunda: Truthful Road sitesinin tasarımı -geçici etkinlik görsellerini saymazsak- sadece 1 kez, 1 yıl önce değişti ve BakaYume’nin sitesi yıllardır hiç değişmedi. Başkasıyla karıştırıyorsunuz galiba :)

    Değişse bile neden sorun olacağını anlamadım, siteyi daha iyi yapmaya çalışmak kötü bir şey mi? Boş vakitlerimizde biraz uğraşıp açtığımız siteler, şirket falan değiliz sonuçta. (ki büyük şirketler bile tasarımlarını sık sık değiştiriyor.)





  • Yama bazen yavaş bazen hızlı ama devam ediyor. Ben sadece foruma girmiyorum. Persona 5e niyetlenenlere kolay gelsin ama keşke kendi konunuzu açıp oraya yazsaydınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 13 Haziran 2022; 22:0:17 >
  • Adol125 kullanıcısına yanıt

    Haklısınız. Açacağız kendi konumuzu da, ortağımı bekliyorum.

    Foruma yeniyim, biri P5’ten bahsedince değineyim dedim ve sonra soru gelince cevapladım fakat biraz ayıp oldu galiba, özür dilerim.

    Konuşmayı burada bitiriyorum öyleyse, daha fazla sorusu olan varsa açacağımız konuda sorsun lütfen, burada cevaplamayacağım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adol125

    Yama bazen yavaş bazen hızlı ama devam ediyor. Ben sadece foruma girmiyorum. Persona 5e niyetlenenlere kolay gelsin ama keşke kendi konunuzu açıp oraya yazsaydınız.

    Ufakta olsa bir tahmin yürütmek mümkün mü acaba temmuz ayıdır ağustos ayıdır vs.

  • Rile_Zugo kullanıcısına yanıt

    Haklısınız. Amacım sizi yargılamak vs. değildi. Yalnızca bir projeyi (örn. Disco Elysium) çevirmeye heveslenip birkaç ay sonra konuyu silip giden çok fazla gruba şahit oldum. Aynısının yaşanmasını istemediğimden üstünde durdum. Umarım projeyi nihayete erdirirsiniz. :)

  • Bir yüzde mi verseniz acaba insanlar ona göre beklese

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.