Şimdi Ara

Person of interest mi Breaking bad mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir diziye başlamak istiyorum hangisine başlayayım sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sokullu Mehmet Paşa

Arkadaşlar yeni bir diziye başlamak istiyorum hangisine başlayayım sizce?

b bad.
  • İkisi de birbirinden güzel, illa bir tercih yapacaksan Breaking Bad derim.
  • kesinlikle breaking bad e başla soluksuz 3 günde sezonları yeni bitirdim. özellikle 4. sezon acayip tavan yapıyor.
  • İkiside muhteşem dizilerdir. POI henüz yeni olduğu için ona başla ilk. 23 bölüm hemen bitirirsin zaten. Ardından da Breaking Bad'e başla ve dizi nasıl olurmuş gör
  • ikisini de izle.ikisi de iyidir.
  • İlk Person of Interest ile başla. Sonra Breaking Bad ile devam et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Game Of Thrones nasıl bir dizi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir tanesini izliyebilirim ancak
  • Breaking Bad
  • ben ikisine de yeni başladım, breaking bad daha iyi sardı

person of interest in daha başındayım, pek birşey anlamadım hikayeden, makineden adam bulup duruyorlar
  • BB'e başla inan pişman olmayacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Person of Interest
  • person of interest ilk sezonu biten yapım fakat daha ilk sezondan kaliteli bir yapım olduğunu gösterdi breaking bad ise çok mükemmel bir yapım ancak izlerken biraz sabır gerektirir şahsen ben ilk sezonda (7 bölüm) 5. bölüme kadar izlerken uyuklayarak izliyordum fakat özellikle 3. sezondan itibaren dizi çok güzel olmaya başlıyor... ikisini birden izlersen önce person of interest ardından breaking bad tek birini izleyecem dersen breaking bad

• Bunların dışında

• Hala tam karar veremedim B.B. hakkında ön yargılarım var yani bu adamlar 5 sezon boyunca uyuşturucu mu yapıp satıyor? kurtlar vadisi gibi paso çatışma falan mı yoksa. Konusu hakkında biraz bilgi verebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokullu Mehmet Paşa

Hala tam karar veremedim B.B. hakkında ön yargılarım var yani bu adamlar 5 sezon boyunca uyuşturucu mu yapıp satıyor? kurtlar vadisi gibi paso çatışma falan mı yoksa. Konusu hakkında biraz bilgi verebilecek var mı?

Kısaca özetlersem hastalığa yakalanan kimya hocasının ölmeden ailesine para bırakmak istemesiyle başlıyor. Birgün şansa eski öğrencisinin uyuşturucu işinde olduğunu öğreniyor. Anlaşıp küçük satıcı olarak başlıyorlar. Sonra işlerini büyütüyorlar, başlarına gelen belalar falan filan. Sadece uyuşturucu satmakla ilgili değil yani. Dizi ilk sezonu biraz ağır başlıyor ama ilerledikçe bölümler içine çekiyor. Bazı sahneler vardır, sanki o an olayı sen yaşıyormuşsun gibi hissediyorsun. Oyunculuklarıyla, konusuyla hertürlü on numara dizidir.

Not: Fazla spoiler vermemek için konu olarak biraz saçma yazmış olabilirim. Zaten detaylı anlatırsam izlemene gerek kalmaz.

• Breaking Bad.
  • Kesinlikle B B. Cok farkli, oyunculuk harika. Zeka kokmasi da artisi.

• su tur konulari acmak yasak degil mi ya ne bilelim biz senin zevkini kimi b.bad der kimi diger diziyi izle der herkes kendi zevkince oneri yapiyor sende zevkine hangisi uyuyorsa onu izle. o dizi bu diziyi dover diye birsey mi var ikiside guzel dizidir ama bana gore b.bad tabiki fakat gina geldi boyle konulardan turune bak hikayesini kisaca oku kafana yatani izle alt tarafi dizi sanki araba aliyorsun ki bu kadarr kararsizsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen 2 farklı diziyi sormuşsun. Birisi çok hızlı biride çok ağır. Ama ikiside izlenilmesi gereken bir dizi. POI 1 sezon zaten önce onu izle. İlk bölümlerden sıkılabilirsin ama 10. bölümden sonra güzelleşiyor bir sürü konu ortaya çıkıyor. POI den sonra BB çok ağır gelecektir ama ben izledikten sonra diğer bölümü açmamak için kendimi zor tutuyordum. Uzun lafın kısası 2 diziyide kaçırma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.