Bildirim
Permütasyon sorularım bakabilirmisiniz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kardeş yuvarlak masa sorusunu yaptım diğerleri kolay geldi uğraşmak istemedim :D gerçii bu da kolaymuş
-
quote:
Orijinalden alıntı: AudreyTautou
kardeş yuvarlak masa sorusunu yaptım diğerleri kolay geldi uğraşmak istemedim :D gerçii bu da kolaymuş
sağol dostum :) diğerlerinede el atsaydın iyi olurdu :D -
kardes dıger soruları tekrarlı permutasyon mantıgıyla cozebılırsınız sımdı uıyuyacam yaın belkı cavaplarım -
2.soru: Bu tip sorularda her çizgiyi sayıyoruz.A'dan b'ye 1 sağa 1 aşağı gitmiş yani 2!.B'den c'ye 4 kere sağ 2 kere aşağı yani 6! birde tekrar edenler olduğu için 6!/4!x2!=15 ikisini çarpıyoruz 15x2=30
Anlayabilmişsindir umarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: turks41
2.soru: Bu tip sorularda her çizgiyi sayıyoruz.A'dan b'ye 1 sağa 1 aşağı gitmiş yani 2!.B'den c'ye 4 kere sağ 2 kere aşağı yani 6! birde tekrar edenler olduğu için 6!/4!x2!=15 ikisini çarpıyoruz 15x2=30
Anlayabilmişsindir umarım.
teşekkürler :) -
Sabah bakayım mesaj kalsın İyi geceler -
Son soruyu 42 buldum çözümü de koyim doğruysa bakarsın artık :R
yadigarın cevabı da 20 mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 30 Ocak 2012; 9:06:23 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X