Bildirim
PermaBan euw Olacak iş deil

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Haketmissin, bosuna uğraşma zaten vermezler,akillanmaya niyetin olsa 14 gun bandan sonra devam etmezdin küfüre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bide redditte konu mu açacan bu ss le
Gözlerimi verin
-
-
hacı haketmişsin ama ya
-
Geri almak için uğraşıyorum derken? Uçmayla uğraş en azından denedim dersin. O banın açılma ihtimalinin milyonda 1 dahi olanağı yok. İyi de olmuş. Oyuna küfür etmek için girersen böyle şlaap diye yersin permanı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34HIL34 -- 16 Şubat 2018; 16:38:58 > -
liç of lecinds oynayan %0.006 lık kesimden biri olmayı başarmışsın tebrik ederim bir dhliye de bu yakışırdı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
10 numara troll vallaha sağlam güldüm helal olsun -
Hak etmişsin konuyu uzatmaya gerek yok. -
Güzel haberler de geliyo -
siyahilerle ne alıp veremediğin var
Çok uğraştım 6 sene sovdum sonunda başardım tum yarişmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan
10 numara troll vallaha sağlam güldüm helal olsun
6 senemi aldı teşşekurler :D şimdi bi iş bulup karıma çağama , coluğuma bakabilirm
quote:
Orijinalden alıntı: Nunbolg
siyahilerle ne alıp veremediğin var
Siyahilerin benle ne alıp veremediği var asıl koşe başı saat , parfum satmaya çalışıyolar bana aksarayda :D
Kanka tek yemişsin. -
negırlandın ya seni keko -
Küfür eden bannlanıyor da ettirene hiç bişey olmuyor. Her geçen gün oyuncu kaybetmeye devam ediyor.
En Beğenilen Yanıtlar

Geri almak için uğraşıyorum derken? Uçmayla uğraş en azından denedim dersin. O banın açılma ihtimalinin milyonda 1 dahi olanağı yok. İyi de olmuş. Oyuna küfür etmek için girersen böyle şlaap diye yersin permanı
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bide redditte konu mu açacan bu ss le
![]() ![]() |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X