Şimdi Ara

Perma Ban

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
12.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya beyler account 4 Ağustosa 2286 ya kadar banlı gözüküyo ben 4 kasım sanmıştım girdim chara baktım hala banlı dikkatlice baktıktan sonra bunu farkettim ne bu ya adamlara retard dediğim için adamlar 0-10 gidiyo adama noob retard diyorum bunun cezası perma ban mı adamlar deli gibi trollüyo 5-1-15 gittiiğim jungle maçında bot lane hala 1 item kasamıyo ve hala karşı adamlara yenilince benim sinirlenip retard deme hakkım yokmu bu nasıl bir adalet adamlar istedikleri gibi oynasın biz 2 laf edince perma ban yedik 2 yıl verdiğim accounta böyle bişey olmasını çok saçma buldum kurtulma şansı varmı accountun

• supporta msj at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni giren arkadaşlar için yazıyorum son 4 kelimeyi okumanız yeterli.
  • Hiç perma yiyp sonradan kurtulan varmı forumdan?
  • Riot hak etmeyene perma atmıyormuş oyle duydum ben
  • Dediğim gibi arada sinirler bozuluyo kardeşim rankedda üst üste kaybetmelere başlayınca ve her maç aynı tip insan görünce dayanamayıp patlıyosun 2 küfür ediyosun. Bunun sonunda perma banı mı hak ettim yani ? O adamlar reportlanmıyo ben reportlanıyorum küfür ettiğim için.
  • Supporta mesaj at?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ban yemiş bilgisayar!! ACCİLL
    13 yıl önce açıldı
    Perma ban açılır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Attım zaten ama kurtulma şansı varmı yoksa boşamı attım onu merak ediyorum
  • açmıolar kardeşim ne yaparsan yap. riot oynda iyice saçmalamaya bşladı adamın birini fail build diosun ona bile premadeleri reportluo seni. dier oynlar gibi ağır küfredenlerden rahatsız olanlar SS alsa daha mantklı olucak ama Aklı sıra tribunal ıyla hava yapıolar. işssizlik olsn die report eden cok. oyunun sonunda easy yazdın die report yiosun ve bunu dikkate alıo riot. gerisini sen düşün
  • 1400 elo 70-80 hero var 2k üstü win var 4k-5k ya yakın oyun yazık günah ya. Sabah açılmıştır ayın 4 ü dedim girdim hala banlı bi baktım 2280 şok oldum elim kafamda 10 saniye şok halinde pc ye baktım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordpreyer

açmıolar kardeşim ne yaparsan yap. riot oynda iyice saçmalamaya bşladı adamın birini fail build diosun ona bile premadeleri reportluo seni. dier oynlar gibi ağır küfredenlerden rahatsız olanlar SS alsa daha mantklı olucak ama Aklı sıra tribunal ıyla hava yapıolar. işssizlik olsn die report eden cok. oyunun sonunda easy yazdın die report yiosun ve bunu dikkate alıo riot. gerisini sen düşün

Easy yazmanı tabiki dikkate alacaklar nasıl bir düşünce o? Karşıdakine durduk yere "kolay oyundu" demenin anlamı nedir yani. Sözle sataşma var orada ve bu banlanman için yeterli bir sebep.
  • ofkenin bedeli adama easy dediysen zaten ban sebebi oncedende ceza aldiysan cakmislardir permayi

• Oh olsun inşallah açılmaz hep kapalı kalır, ya arkadaşım sizler normal hayatta da böyle misiniz? Birşeye sinirlenince hiç tanımadığınız birine gerizekalı felan diyen? Bu bir oyun ve her maç süper geçmiyor, aynı elemanla 2 maç yaptık dün ilk maç süperdi hemen arkadaş ekledi süpersin felan bi maç daha yapalım birlikte dedi ok dedim ikinci maç 2 kere gang yedik kill ler aynı adamda kalınca kastı tabi ister istemez hemen başladı eleman mal gibi oynuyosun dikkat etsene bilmemne e 10 dakka önce süperdi noldu :-) Bu oyunun bir takım oyunu olduğunu unutmayacaksın bu bir ikincisi ise küfür ettiğinde yada aşağıladığında insanları o maçı kazanmıyorsun :-) İnsanların hatalarından dolayı maç kaybetmek sana koyuyorsa tek başına girmeyeceksin her maç 4 arkadaşınla gireceksin. Bir de konuyla alakasızda kendi takımı kaybedince kötü oynayanları raporlayanları merak ediyorum kazandıkları bütün maçlarda karşı takımı komple raporluyorlar mı acaba yeteneksiz oyuncu vs diye :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: earthfrost

Oh olsun inşallah açılmaz hep kapalı kalır, ya arkadaşım sizler normal hayatta da böyle misiniz? Birşeye sinirlenince hiç tanımadığınız birine gerizekalı felan diyen? Bu bir oyun ve her maç süper geçmiyor, aynı elemanla 2 maç yaptık dün ilk maç süperdi hemen arkadaş ekledi süpersin felan bi maç daha yapalım birlikte dedi ok dedim ikinci maç 2 kere gang yedik kill ler aynı adamda kalınca kastı tabi ister istemez hemen başladı eleman mal gibi oynuyosun dikkat etsene bilmemne e 10 dakka önce süperdi noldu :-) Bu oyunun bir takım oyunu olduğunu unutmayacaksın bu bir ikincisi ise küfür ettiğinde yada aşağıladığında insanları o maçı kazanmıyorsun :-) İnsanların hatalarından dolayı maç kaybetmek sana koyuyorsa tek başına girmeyeceksin her maç 4 arkadaşınla gireceksin. Bir de konuyla alakasızda kendi takımı kaybedince kötü oynayanları raporlayanları merak ediyorum kazandıkları bütün maçlarda karşı takımı komple raporluyorlar mı acaba yeteneksiz oyuncu vs diye :-)

Haklısın sanada hak veriyorum zaten hep spam yapan biri değilim ama bazen rankedda seriye bağlanıyo üst üste 6 maç surredner oluyo 20 de ve garanti 2 lane feedliyo o zamanlar sinirim bozuluyo işte ve küfür edebiliyorum. Ama bunun için 2 yıllık accounta perma ban atmak mantıklı değil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

quote:

Orijinalden alıntı: earthfrost

Oh olsun inşallah açılmaz hep kapalı kalır, ya arkadaşım sizler normal hayatta da böyle misiniz? Birşeye sinirlenince hiç tanımadığınız birine gerizekalı felan diyen? Bu bir oyun ve her maç süper geçmiyor, aynı elemanla 2 maç yaptık dün ilk maç süperdi hemen arkadaş ekledi süpersin felan bi maç daha yapalım birlikte dedi ok dedim ikinci maç 2 kere gang yedik kill ler aynı adamda kalınca kastı tabi ister istemez hemen başladı eleman mal gibi oynuyosun dikkat etsene bilmemne e 10 dakka önce süperdi noldu :-) Bu oyunun bir takım oyunu olduğunu unutmayacaksın bu bir ikincisi ise küfür ettiğinde yada aşağıladığında insanları o maçı kazanmıyorsun :-) İnsanların hatalarından dolayı maç kaybetmek sana koyuyorsa tek başına girmeyeceksin her maç 4 arkadaşınla gireceksin. Bir de konuyla alakasızda kendi takımı kaybedince kötü oynayanları raporlayanları merak ediyorum kazandıkları bütün maçlarda karşı takımı komple raporluyorlar mı acaba yeteneksiz oyuncu vs diye :-)

Haklısın sanada hak veriyorum zaten hep spam yapan biri değilim ama bazen rankedda seriye bağlanıyo üst üste 6 maç surredner oluyo 20 de ve garanti 2 lane feedliyo o zamanlar sinirim bozuluyo işte ve küfür edebiliyorum. Ama bunun için 2 yıllık accounta perma ban atmak mantıklı değil bence.

Sana küfür etme diyen yok ki, saydır istediğin gibi ama yazma :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• benim durumum daha saçma arkadaşa vermiştim hesabı oynamış ne yaptıysa 2-3 günlük ban yemiş .ban açılınca 2 oyunda ben attım sorunsuz bi şekılde.ertesi gün perma yemişim .supporta mesaj attım cvp bıle vermıyo yüzsüzler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murataltay -- 4 Kasım 2012; 13:09:28 >
  • bundan önce kaç kere aynı sebeple ban yemiştin?
  • 0-10 giden adamlara 15 assist yapmanda ilginç tabi.
  • Supporta mesaj at buralarda uğraşma boşa
  • Sayili gun cabuk gecermis bende 3 yildir gun sayiyorum **** hesabim icin.2038 de acilacak insallah.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.