Şimdi Ara

Perhidrol hidrojenperoksit nerede satilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
28.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar deney yapmak icin bunlara ihtiyacim var. ikisi de ayni sey aslind

arkadaslr min. yuzde 6 lik ama asil yuzde 30 luk ariyorum.Nerede satilur

kutahyadayim..

simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Perhidrol Nerede Satılır?

Perhidrol, yaygın olarak dezenfektan ve ağartıcı olarak kullanılan bir hidrojen peroksit çözeltisidir. Perhidrolü eczanelerden, marketlerden ve bazı kimyasal malzemeleri satan mağazalardan satın alabilirsiniz.

Perhidrol, ciltte tahrişe neden olabileceğinden, kullanmadan önce etiketindeki talimatları dikkatlice okuyun. Gözlerle temasından kaçının ve yutmayın. Perhidrolü çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın.

Hidrojen peroksit çözeltilerinin konsantrasyonları değişebilir. Cilt dezenfeksiyonu için genellikle %3'lük bir çözelti kullanılırken, ağartma için daha yüksek konsantrasyonlarda kullanılabilir. Uygun konsantrasyonu seçtiğinizden ve kullanım talimatlarına uyduğunuzdan emin olun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • guncel

• Eczanelerde-kimyasal satan yerlerde- Bayan kuaförlerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fishkopf -- 17 Nisan 2013; 20:57:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fishkopf

Eczanelerde-kimyasal satan yerlerde- Bayan kuaförlerinde.

hocam adama dedim boyle sac rengi aciyor diye bizde yok dedi eczaci bir de carsida sorarim

bu arada eczabedekiler yuzde 3 luk diye okumustum. bu kimyasal satan yerler neresi hocam bulamadin bir oyle yer. nitric asit potasyum dikromat vs. de almak istiyorum..

bir de byan kuaforune girmej ayip olur mu ki

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Arkadaslar deney yapmak icin bunlara ihtiyacim var. ikisi de ayni sey aslind

kutahyadayim..

simdiden tesekkurler

Bayan kuaföründen bulabilirsin ben ordan alıyorum

• adama dedim derken erkek berberlerine mi sordunuz? onlarda yoktur bi bayan arkadaşınıza da aldırabilirsiniz veya kapıdan dışarı çağırabilirsiniz. Eczanede satılanlar şişede olduğu için derişimi yazar zaten az gelirse almazsınız.
  • hastane lab. çalışan tanıdığın varsa git iste
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pleksi nerde satılır?
    20 yıl önce açıldı
    Pirinç suyu cilt rengini acar mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

kutahyadayim..

simdiden tesekkurler

yuzde kaclik bulunuyor orada hocam?

• quote:

kutahyadayim..

simdiden tesekkurler

kuaför malzemesi satan kozmetikçilerde bulabilirsin,eczane ve parfümerilerde oksidan bulursun peridrolün krem hali,peridrol en düşük 1litrelik satılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: fishkopf

adama dedim derken erkek berberlerine mi sordunuz? onlarda yoktur bi bayan arkadaşınıza da aldırabilirsiniz veya kapıdan dışarı çağırabilirsiniz. Eczanede satılanlar şişede olduğu için derişimi yazar zaten az gelirse almazsınız.

ilginiz ve yardiminuz icin tesekkur ederim

• Perhidrolu biz baskı devre yapımda kullanıyorduk bakır eritmede. Elektronik malzeme (diyot,direnç vs.) satan yerlerde bulabilirsiniz.

@fatihburak95

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Time Traveller -- 17 Nisan 2013; 22:06:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lafacan

quote:

kutahyadayim..

simdiden tesekkurler

kuaför malzemesi satan kozmetikçilerde bulabilirsin,eczane ve parfümerilerde oksidan bulursun peridrolün krem hali,peridrol en düşük 1litrelik satılır.

hocam tesekkur ederim .

bu arada bir sey dah sormak isriyirum.

youtubda bakarsinuz elephant toothpaste diye adam KI kullanmis ve epeyi iyi kabarmis. benim KI bulmam mumkun degil. ama tenturdiyotta da İ var yuzde 2 lik iyot 2.5 luk NaI. seklinde. ben tenturdiyot. kullansam reaxiyon verir mi. simdi yazamiyorum mobilden ama denklemi filn cikiyor googledan...

bu arada celik yununu nereden bulabilium ??

simdiden tesekkurler

• quote:

quote:

quote:

kutahyadayim..

simdiden tesekkurler

Ben çalışırken en fazla %40 lık gördüm hocam en azda %3 lük vardı. %40 lık baya iyi oluyor devrelerimi tertemiz çıkarıyorum.

• elektronikçilerde fazlasıyla var temini kolay
  • Elektronikcilere bak

• quote:

quote:

quote:

kutahyadayim..

simdiden tesekkurler

30% luk oluyor genelde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lafacan

quote:

kutahyadayim..

simdiden tesekkurler

hocam tesekkur ederim .

bu arada bir sey dah sormak isriyirum.

youtubda bakarsinuz elephant toothpaste diye adam KI kullanmis ve epeyi iyi kabarmis. benim KI bulmam mumkun degil. ama tenturdiyotta da İ var yuzde 2 lik iyot 2.5 luk NaI. seklinde. ben tenturdiyot. kullansam reaxiyon verir mi. simdi yazamiyorum mobilden ama denklemi filn cikiyor googledan...

bu arada celik yununu nereden bulabilium ??

simdiden tesekkurler

ben bayan kuaförüyüm,peridrol oksdanla çalışırım zaten peridrolde saçlar için dercesi düşürülmüştür tam saf değildirü,oksidan krem le deneyebilirsin ama tam ne kadar sonuç alırsın bilmiyorum peridrolün krem hali,krem oksidan da yüzde3,6,9,12 derceleri vardır,ben devamlı saçlarda çalıştığım içn sizin taptığınız denemeleri yapmadım nasıl sonuç alırsınız bilemiycem ,ama tendirdiyot daha farklı heralde bileşimi? peridrolle çalışrken eldivenle çalışmanı öneririm.

• arkadaşlar merhaba
    hidrojen helyum yüksek saflıkta azot yüksek saflıkta argon karışım gazları laboratuvar gazları ve regülatörü tedarik edebileceğiniz yerler İzmir dewww.saygingroup.com.tr iletişime gecin diger konularda da yardımcı olacaklardır arkadaşlarwww.saygingroup.com.tr 0232 437 33 73

umarım bu bilgiler yardımcı olmuştur sizlere
  • bildiğin oksijenli su.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.