Şimdi Ara

Performans canavarı yeni 'Razer Blade Pro' oyuncu notebook'u duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Performans canavarı yeni 'Razer Blade Pro' oyuncu notebook'u duyuruldu 
    1 inç kalınlığın altındaki notebook’larda daha önce mümkün olmayan bir güce sahip olan Razer’ın yeni sistemi sunduğu üstün performans özellikleriyle dikkat çekiyor. Intel Core i7 quad-core işlemci ve gelecek nesil NVIDIA GeForceGTX 1080 GPU ile donatılan Razer Blade Pro, Razer tarafından üretilmiş en güçlü sistem ve GTX 1080 GPU’ya sahip en ince dizüstü ünvanına sahip.
     
    Üstelik Thunderbolt 3, 32 GB DDR4 çift kanal bellek, Raid 0 deposunda 2 TB’ye kadar PCI M.2 SSD ve dahili SD kart okuyucuya sahip notebook’un alüminyum şasesi sadece 0.88 inç inceliğinde ve ağırlığı ise 3.6 kg’den daha az.
     
    Blade Pro’nun tamamen yeni olan termal yönetim sistemi bir dizüstünde bulunan dünyanın en ince üretilmiş buhar hazneli soğutma çözümünü taşıyor. Özel bir fan tasarımı ve dinamik ısı eşanjörü, ısı dağıtımını maksimize etmek için buhar hazne ile bağlanarak, Razer Blade Pro’nun bu kadar ince bir şasede birleştirilen en güçlü bilgisayar haline gelmesi sağlandı.
     
    Performans canavarı yeni 'Razer Blade Pro' oyuncu notebook'u duyuruldu 

    Razer Blade Pro, 4.199 euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor  

     
    NVIDIA G-SYNC teknolojisine sahip etkileyici 17.3-inch 4K IGZO monitörü mümkün olan en pürüzsüz kare sayısını üretiyor. Ekran, oyuncular ve profesyonellere en zengin görselleri sunmak adına yüzde 100 Adobe RGB renk doğruluğu sunuyor. Ek olarak Ultra-Low-Profile Mechanical tuşlarını taşıyan ilk dizüstü bilgisayar olan Razer Blade Pro’da basışlar, tam boy mekanik klavyelerdeki hissi vermek üzere, 65 gram güçle donatıldı.
     
    Blade Pro’nun özellikleri HTC Vive, Oculus Rift ve OSVR HDK 2 için gerekli olan minimum donanım gereksinimlerinin çok ötesine geçiyor ve böylece bu yeni dizüstü, hem oyun/bilgisayar tutkunları hem de geliştiriciler için en taşınabilir VR özellikli cihazlardan biri haline geliyor. 4,199 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak performans canavarının tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.
     
     







  • Sözün bittiği noktada.. adamlar döktürmüş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Param olsa da ben alsam :D


  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke benim olsa :

  • Çok güzel cihaz yapmışlar.

  • Oğlum 4200 euro ne yapar sen biliyon mu? Öküz alırız ÖKÜZ

  • Taşınamayan oyun leptoplarından vaz geçmeye başlamış sanırım birçok üretici. Bu leptop ta onların bir örneği gerçekten harika olmuş 1060 lı daha mütevazi versiyonu alınır.

  • 4,199 euro Fiyatı çok çok uygunmuş :D Alınır buuuu :D

  • Prosu değil de normal yenilenmiş gtx1060lı razer blade çok hoşuma gitti benim. 1700$ civarı amerikada onun fiyatı

    edit: adam monsterla karşılaştırmış ciddi ciddi :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndaCakan -- 21 Ekim 2016; 15:53:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monster varken yüzüne bakmam tulpar t7 gtx1060 lı 17.3" modeilini kullanıyorum.kesinlikle tavsiye ederim.servis kalitesi de harika.ilk defa gaming notebook aldım ve iyiki de monster dan almışım.almak isteyen arkadaşlara fikir olması açısından tavsiye ederim hemde fiyatı 5800tl

  • Fiyatından şikayetçi olan arkadaşlar var ama ya donanıma odaklanmadılar ya da her oyun laptopunu aynı sanıyorlar. Bu donanım ve incelik için fiyat o kadar abartı değil bence.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurkanse

    monster varken yüzüne bakmam tulpar t7 gtx1060 lı 17.3" modeilini kullanıyorum.kesinlikle tavsiye ederim.servis kalitesi de harika.ilk defa gaming notebook aldım ve iyiki de monster dan almışım.almak isteyen arkadaşlara fikir olması açısından tavsiye ederim hemde fiyatı 5800tl

    Monster ıps ekranlarda ışık sızma sorunu var diyor herkes
  • Müthiş ama banana

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır takip ettiğim sitede en azından bazı kavramlar yazılırken doğru olmasını beklerim.Nice genç arkadaş her gün buradan yeni bilgiler öğrenmekte ve bunların doğru olması gerekir.Bakınız:Ağırlık =3.6 kg değil,Kütle=3.6 kg yazılmalıydı.Ondan sonra çocuklar fiziği yapamıyo...

  • ekranı fullhd, ram 8gb, 256gb ssd(raidsiz) seçeneği olsa 2000$ verilir.

  • O parayı verince bilgisayarınkinden çok benim buhar haznem çalışır

  • Şayet zengin birisi olsaydım
    Yeni oyuncağım bu olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2100$'a 4K IGZO-IPS ekranlı 1070 GTX - 16GB ramli Alienware aldim 17'' hemde.. Razer ürünlerini gereksiz pahalı buluyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: QarekTyphon

    quote:

    Orijinalden alıntı: gurkanse

    monster varken yüzüne bakmam tulpar t7 gtx1060 lı 17.3" modeilini kullanıyorum.kesinlikle tavsiye ederim.servis kalitesi de harika.ilk defa gaming notebook aldım ve iyiki de monster dan almışım.almak isteyen arkadaşlara fikir olması açısından tavsiye ederim hemde fiyatı 5800tl

    Monster ıps ekranlarda ışık sızma sorunu var diyor herkes

    ben odamda karanlıkta oturuyorum şu anda ve zerre ışık sızması göremiyorum.benim kullandığım model için böyle.ama ışık sızması olsa bile adamların muazzam bir teknik servis hizmeti var.mesela ben ilk gtx 950 olan modelini almıştım beğenmedim ve değiştirmek istediğimi söyledim(5 gün kullandım cihazı)adamlar getirin değiştirelim dediler ve gittiğimde alıp baktılar ve hemen değiştirdiler gtx 1060 lı modelle.hiç soru bile sormadılar hiç uğraştırmadılar.kadıköy mağaza müdür bizzat bana bir çok şey anlattı bu servis konusunda.gerçekten çitayı çok yükseltmişler.

    eğerki ben başka bir tekno marketten bir notebook alsaydım bırak yeni modelle değiştirmeyi şu anda saç baş yoluyodum çünkü bütün teknoloji marketleri aldığın ürünü hiç bir şekilde değişim yapmıyor.sattımı sattı tamam olay bitti geçmiş olsun.bir sıkıntı bile olursa eğerki 15 gün içerisinde de olsa "servise gönderelim" diye adamı parasıyla rezil ediyolar.

    kısacası iyiki monster tercih etmişim.bu kadar para verince insan karşılığını bekliyor.ben şiddetle tavsiye ederim.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.