Şimdi Ara

perfect xp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bende perfect xp diye bir cd var. BU CD VİSTAMI YOKSA VİSTA GİBİ BİŞEYMİ MERAKTAN CILDIRICAM. VİSTADA 2,25 GB PERFECT XP DE 2,25 GB ANLAMADIM GİTTTİ..



  • modifiye edilmiş xp profesyonel kardeşim vista temalı boyutunun büyük olmasıda içerisinde driverler ve çeşitli programların eklenmiş olmasından.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihty -- 15 Temmuz 2009; 23:11:55 >
  • Benım sistem perfect xp boot cd, dvd değil. 700 mb fulldriver. Yapan arkadaştan(barış seven) allah razı olsun. Özellikle görsel xpyi tavsiye ederim, sistemi hiç kasmıyor.

    Normal bi xpye vista temas kursanız % 20 performans kaybı olur. Görsel xp secenegi ise tam tersin performans arttırıyor ve ikonları, sesleri herşeyi vista. Tekrar yapan arkadaşa çok tesekkur ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::FoxRiver:: -- 9 Ağustos 2009; 16:19:34 >
  • arkdaşlar size bir tavsiye vereyim perfect ve benzeri şekilde modifiye edilmiş işletim sistemleri kullanmayın!
    Ha niye diyeceksiniz : adamlar boşu boşuna ücretsiz sizin için oturup işletim sistemi modifiye etmezler ; neden yapıyolar peki?
    basit içine sağlam antivirüslere yakalanmayan trjan, virüs , keylog ... v.b şeyleri entegre edip sizi her türlü soymak dolandırmak için.
  • dediğin doğru olabilir bu işi kımse babasının hayrına yapmaz. Belki yazdığımız her kelime her password kendisine gidiyor şu an. Ama perfect xpyı yapan arkadas 6 dvd 40 tl diyor kendi blogunda. Sadece perfect xp yi ve programları beleş veriyor. Sattığı 6 dvd nin içinde daha da çok şey varmış.

    Heralde kendi reklamını yapmak için perfect xpyi yaptı ne bileyim. perfect xp sayesinde reklam yapacak ve 6 dvdyi 40 tlye satmaya calısacak.
  • benim bildiğim microsoft un milyon dolar harcayıp perfect yapamadığı şey iki kişiyle yapılamaz.nerde hata vereceği belli olmayan her tarafı kurcalanmış bir işletim sisteminede güven olmaz.tavsiyem böyle bir sistemi hiç bir kritik işlemde kulanmayın hatta oyun oynadığınız makinada bile.oyun kurarken verdiği saçma bir hatanın karşılığını ararken temiz bir xp kurmak için geçireceğiniz zamandan fazlasını harcayabilirsiniz.
  • İçeriğine tema , eklenti , windows güncelleştirmeleri vs gibi eklentiler katılarak oluşturulmuş işletim sistemi CD leri kullanıcıya faydalı gibi gözüksede aslında hiçbir faydası olmamakla birlikte zararlarıda olabilmekte.

    Öncelikle eklentiler içerisinde spy , virüs vb zararlılar olabilir.En önemliside sistem katılımsız işletim sistemlerinden daha hantal olabiliyor ve ihtiyacınızın olmadığı bir sürü programı bünyesinde barındırıyor.Kullanıcıyı tembelleştirmeside cabası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecry -- 9 Ağustos 2009; 16:51:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultimate BOOT CD!...
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu Tür sistemleri kullanmayın.. donanımsal olarak ileride problemlerle karşılaşırsınız.
  • Sistemimde yavaslama olmadı ama tek endişem güvenlik. Ayrıca istemediğim programlar içerisinde yok. Kendi istediğim programları kurdum.

    SP3 ve guncelleştirmeleri yapılmış 2 gundur kullanıyorum gayet memnunum. Program kurarken hiçbir sorun çıkmadı. Adobe design premium u kurdum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::FoxRiver:: -- 9 Ağustos 2009; 23:29:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.