Şimdi Ara

perfect world oynayan varmı armızda ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu oyunu oynayan varsa oyun hakkındakı goruslerını yazabilirmii ?? oyun 2.2 gb d ındırıyorum sımdı en azından öne bilgi olsun

• süper oyun ama lag var şu aralar o yüzden oynamıyorum.birkaçta bug farkettim 1 2 hafta içerisinde tekrar dönücem.ama sağlam oyundur.skilleri alman için quest yapman lazım.mesela lvl 9 da gelen bir skilli alman için quest yapman lazım.skiller içinde classlar mevcut class atlamak içinde quest gerekli.kolay gelsin

GIGABYTE P35C-DS3 1333 P35/PCI-E/DDR2-DDR3 (Rev. 2.1) - INTEL-C2D(E8400) 3.0Ghz 1333Mhz 6MB 45nm BOX - KINGSTON PC 2x1GB 800Mhz DDR2 PC6400 - PALIT EN8600GTS/512MB/MAGIC/DDR3/PCI-E - COOLERMASTER RC-690 KKP1-GP BLACK - 500 GB SATA HDD
  • perfectworld.com.my dan ındırıp oynadın dımı sende? eger tekrar donıceksen b.r.n.y.g.t@hotmail.com ıstersen ekle oyun hkkında konusurus.

bide perfectworld2 hakkında bılgın varmı ? :)

Orjinalden alıntı: noxel

Lag olmasının sebebi büyük olasılık serverın malezyada bulunmasıdır. Şu ana kadar hangi oyunu malezya ki bir server üzerinden oynasam sonuç perfectlag online . GTH, RAN ve MoSiang gibi.

şu an oynanan ingilizce perfectworld.my client'ı ( ob olan yani ) kanada ya bağlanıyor bilgine :) server makineleri kanada da :) oyunun kendi forumunda bu bilgiye ulaşabilirsin

JP + ing patch li eski vers. malesya ya bağlanıyordu o konuda haklısın elbette.

host files'ınıza oyunun bağlantı ip sini eklemeniz durumunda lag oranınız % 25 düşer bu da ayrı bi trick tir paylaşmak isterim..

"It's nice to be important but more important is to be nice"
  • güzel bi oyun ama biraz kotayi fazla asio benim
    7 yıl önce açıldı
    hala conan oynayan varmı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.