Şimdi Ara

Perfect Strangers

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Küçük bir yunan adası olan Mypos Amerika Chichago'ya gelen saf köylü delikanlısı Balki Bortokomous, kuzeni Lerry Appleton'u bulur ve onun yanında kalmaya başlar. Oysa Lerry, tek başına yaşayabilmek için ailesinin yanından ayrılarak yeni bir hayata başlamıştır. Ancak Balki'nin gelmesiyle hayatında bir çok değişecek ve her nekadar istemesede bu yabancı komik adamla yaşamaya alışacaktır. Birbirinden çok faklı olan bu ikilinin komik hikayesini anlatan bir dizi. Çok önceleri TRT'de yayınlanırdı. Bu dizi çocukluğumun dizisi. Global paylaşımın artmasıyla yurt dışında DVD'si çıkan diziyi artık rahatlıkla bulabiliyoruz. Toplam 2 sezon. 1. sezonda 6 bölüm, 2. sezonda 22 bölüm var. İlk sezonun tamamının TR alt yazısı mevcut. 2. sezonun ise ilk 6 bölümün TR gerisi İng olarka var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 23 Mayıs 2008; 20:42:30 >

• hehehehe Kuzen Larry i unuturmuyuz hiç...dizinin başlangıç şarkısı bile aklımda çınlıyor hala..

Balki devamlı Larry yi delirtirdi bizde gülerdik..
  • Benim de çocukluğumun diziydi ve ne olursa olsun halen de gelmiş geçmiş en çok sevdiğim bir iki diziden biridir. Benim için yeri bambaşkadır ve birkaç yıl önce de digiturkte tüm bölümleri tekrar yayınlanmıştı. Beni hem o günlere götüren, o günlerin saf ve masum değerlerini anlatan bir diziydi.

Keşke yine o zamanlar olsa keşke hiç büyümesek dedirten hisler uyandırır bende. Hem orjinali hem de Türkçesi ayrı güzeldi bence.
  • Evet ben de severek izlerdim kuzen larry'i sanırım alf zamanına tekabül ediyor :)
  • Hey gidi... Kuzen Balki'ye bayılırdım. Her bölüm ayrı bir cinslik yapardı. Birer adet kız arkadaşları vardı üst katta. Onlar da aynı evde yaşıyordu galiba. Balki'nin ki salaktı biraz.

@ Aganta Burina Burinata

Evet, evet. Alf, Zamanı Durduran Uzaylı Kız(*), Full House... Hepsi aynı dönem olması lazım... Full House'da oynayan ikiz kızlar şimdi fink atıyor. Düşün ne kadar zaman geçmiş...

(*) Bunun ismi böyle değildi ama öyle bir kız vardı dizide...
  • bu diziyi hatırladım az mı izlerdim be
  • çok güzel diziydi gerçekten.

ntv'de sanatsal etkinlikler hakkında program yapan bir adam var. o adamı gördükçe bu diziyi hatırlarım. sağdaki uzun adamın seslendirmesini o adam yapıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne günlerdi amainsan böyle eski şeyleri hatırlayınca kendini bi garip hissediyorbu dizinin bölümleri çok fazla aklımda kalmasada hatırlıyorum bazı şeyler

yanlış hatırlamıyorsam Mehmet Ali Erbil'in Atv'deki komedi dizisi bu dizi baz alınarak yapılmıştı,o dizide de akraba olan iki erkek ve onların sevgilisi olan iki bayan vardı ve bu bayanlardan sarışın olan Buket Dereoğlu Balki'nin sevgilisi gibi biraz salaktı

quote:

Orjinalden alıntı: Algol

Hey gidi... Kuzen Balki'ye bayılırdım. Her bölüm ayrı bir cinslik yapardı. Birer adet kız arkadaşları vardı üst katta. Onlar da aynı evde yaşıyordu galiba. Balki'nin ki salaktı biraz.

@ Aganta Burina Burinata

Evet, evet. Alf, Zamanı Durduran Uzaylı Kız(*), Full House... Hepsi aynı dönem olması lazım... Full House'da oynayan ikiz kızlar şimdi fink atıyor. Düşün ne kadar zaman geçmiş...

şu zamanı durduran kız'ın olduğu dizide güzeldi,Alf zaten efsaneo zamanların başka komedi dizileride vardı;Charles İş Başında,Cosby Ailesi ilk aklıma gelenler. bi de yine zencilerin oynadığı bi dizi vardı hatta rivayete göre dizideki başroldeki küçük çocuğu oynayan kişi aslında 30 küsür yaşındaymışta bi rahatsızlıktan ötürü çocuk gibi görünüyormuş gibi bişeyler hatırlıyorum
    eski dizilerden Görevimiz Tehlike'de tv tarihinin efsane dizilerinden birisi belkide kendi alanında en beğenileniydi

quote:

Orjinalden alıntı: neuro

ntv'de sanatsal etkinlikler hakkında program yapan bir adam var. o adamı gördükçe bu diziyi hatırlarım. sağdaki uzun adamın seslendirmesini o adam yapıyordu.

yanlış bilmiyorsam bu bahsettiğin kişi aynı zamanda Yüzüklerin Efendisi'nde Pippin karakterinide seslendiren kişi

• quote:

Orjinalden alıntı: Algol

Hey gidi... Kuzen Balki'ye bayılırdım. Her bölüm ayrı bir cinslik yapardı. Birer adet kız arkadaşları vardı üst katta. Onlar da aynı evde yaşıyordu galiba. Balki'nin ki salaktı biraz.

@ Aganta Burina Burinata

Zamanı durduran kız gerçekten kendimi yaşlanmış hissettim şimdi yazılışını bilemiyeceğim ama adı ivi gibi bişeydi sanırım parmaklarının uçlarını birbirine değdirmek suretiyle zamanı dondurur manyaklıklar yapardı

• @sanctus evet öyle doğru biliyorsun.

bir de tatlı haytın esinlendiği dizi vardı o da güzeldi. zengi zenci bir aileyi anlatıyodu dizi.
  • Full House çok severdim özelliklede jöle topu saç stilimin idolüydü.

Küçük zenciye gelince Gary Coleman.

Perfect Strangers

Perfect Strangers

Perfect Strangers

Son hali
     Perfect Strangers

• BİRİ ZAMANI DURDURAN KIZ M DEDİ YOKSA EVİE DEN Mİ BAHSEDİYORUZ ZAMANINDA HASTASIYDIM O DİZİNİN -ayrıyeten kızında- İSMİ DE "OUT OF THİS WORLD" "BU DÜNYANIN DIŞINDAN" ADIYLA YAYINLANIRDI TRT DE

O TATLI HAYAT DİZİSİDE "THE JEFFERSONS" ADLI DİZİDEN ESİNLENEREK YAPILDI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.