Şimdi Ara

PEPSİDEN BULDUMBULDUM.COM'DA % 15 İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kampanyaya tüm Pepsi 330 ml kutu ve tüm pet şişe (Pet 3 litre, 2,5 litre, 2 litre, 1,5 litre, 1 litre, 450 ml, 330 ml) ürünlerinin kapakları altından çıkan şifreler dahildir.
    Kampanya hediyesi Pepsi kapaklarından çıkan şifrelerle 50 TL ve üzeri alışverişlerde %15 indirimdir.
    Şifrelerinizi satın alma alanında ilgili alana girerek kampanyadan faydalanabilirsiniz.
    Şifreler tek kullanımlıktır. İptal ve iade durumunda şifreler geri verilmeyecektir.
    Her Pepsi kampanya kodu ile yalnız 1 adet %15 indirim kazanabilirsiniz.
    Şifreler bir hesapta denendikten sonra başka bir hesapta kullanılamaz.
    Şifre ekranında yaşanacak teknik aksaklıklardan Pepsi sorumlu değildir.
    buldumbuldum.com ve Pepsi kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

http://www.pepsi.com.tr/kampanya/buldum-buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif46 -- 6 Eylül 2013; 22:29:29 >

• BULDUMBULDUM.COM neeyyy miş laannn
  • yakında koydumkoydum diye de site çıkarsa şaşırmamak lazım
  • Girdim ama guzel birset bulamadim.com ????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

yakında koydumkoydum diye de site çıkarsa şaşırmamak lazım

alsam mı acaba, domain boşta görünüyor
  • buldumbuldum.com benim en az 2 senedir bildiğim ama henüz hiç bir şey almadığım (fiyatları hep yüksekti) bir site. Diğer gece kondu sitelerden değil yani. Bunlardanistiyorum.com la aynı kulvarda seyreden bir mecra. Aslında çoktan adı duyulurdu ve baya iş yapardı ama bitenekadar.com gibi siteler milletin egzantrik ürün ihtiyacını en dandik malları kısmi uygun fiyatlarla doyurmasından dolayı geri planda kaldı bunlar. Hoş buradaki bazı ürünler de başka sitelerde daha uygun fiyata boy gösteriyor ara ara gerçi ama taktire değer bir politikaları var. Karıştırmıyorsam bunlardanistiyorum.com du sanırım ki polaroid pogo cihazın kağıtlarını sürekli satacaklarını söylüyorlardı ve az önce baktım aradan yıllar geçmesine rağmen hala satıyorlar. Sözlerini tutuyolar gibi. Ayrıca her yerde x-mini nin çakması bulunmasına rağmen orijinalini burada bulabiliyorsuınuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ücretsiz Carrefour.com 100/15
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.