Şimdi Ara

pepsi kampanyası (dolandırıcılık olabilir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
56.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana bol bol reklam geli,yor, erkekişi reklamlar kız işi reklamlar sinirden deli oluyorum. bu reklamı kapatmanın yolu yokmudur

http://www.ensonhaber.com/teknoloji/257253/bu-check-up-caninizi-yakabilir.html
    6.Nisan. 2010 günü banada benzer bir mesaj geldi "1.1.2010 tarihince yapılan çekilişte hattınız para ödülü kazandı" falan diye.
    Tabiki ben yutmadım ve mesajı gönderen +90534 564 45 73 -17 nolu Pepsi danışma hattı denen telefona geri dönüş yapmadım.
    Çevremden edindiğim bilgiye göre şu 900 lü hatlar gibi arandığında yüklü bir fatura geliyormuş.
    Fakat bu telefonları hizmet sağlayıcılar neden arayıp engellemezler buda merak konusu.
    Paylaşım için tüm herkese teşekkür ediyorum.
    iPhone 3G 8 GB
  • Başlık yanlış bence Dolancırıcılık olabilir değil düpedüz dolandırıcılık.
    DEGERLI aABONEMİZaz SEDA SAYAN'NIN PEPSI YASATIR SENI KAMPANYASINDAN 100 BIN VE 10 BIN TL ÖDÜL IKRAMIYESINDE HATTINIZ 1 500 HAT ARASINDA HATTINIZ 3.NCI ÇIKTI 10 BIN TL KAZANMISTIR BOLGI VE ISLEM MERKEZI IÇIN 05428124946 PEPSI DANISMA HATTINI ARAYINIZ harfiyen böle yazıyor
    adam türkçe yazmayı bile bilmiyor kelime düşüklüklerine bak

DEGERLI ABONEMIZ 25/01/2010 TARIHINDE TURKCELL SIRKETININ BASLATMIS OLDUGU CEP ÇEKILISI SONUCUNDA HATINIZ PARA ODULU KAZANMISTIR BILGI ISLEM IÇIN 0531 891 81 73 BU NUMARAYI ARAYIN TURKCELL...

Kazmanın önde gideni bunlar...Madem yapacaksın adam gibi yap...Bütün mesajda sadece iki Türkçe karakter var "Ç"... "Hatınız" nedir ya...Kazma hem numarayı yazıyor hem bu numarayı arayın diyor...

Adam gibi Türkçe konuşmayı öğrenip sonra yapsalar şu işi bari...Birazdan Turkcelle bu mesajı resimleri ile beraber yollayacağım...

Banada biraz önce arka arkaya bu mesajdan 6 tane geldi. Bu numarayı da kara listeye ekleyebilirsiniz.

@Rapator'un da dediği gibi madem bi sahtekarlık yapıyorsunuz, altı üstü iki cümle yazacaksınız onuda düzgün yazın. Mesajı okurken zaten anlaşılıyor ne halt olduğu

Bu mesaj ilk defa geldi bana ama düzenli aralıklarda check-up kazanmaya devam ediyorum.

• Az önce banada geldi. 0539 577 02 06 numarasıyla pepsi ile ilgili mesaj geldi. Savcılığa verdim. Bakalım neler olacak.
  • PEPSİ olayı sarpa sardı arkadaşlar

eskiden 1,5 yıl önce kutu cola ile başlayan kampanya sonra dönem dönem hep değişti,

şimdide msj atsanız bile günlük 100 sms + 20 tl lik konuşma 2 saat lik gai garip zaman dilimlerinden ( sanırım 25bin kişilik bir limit de var ) oluşmakta / yararlanılmakta.

2 canlı kontür al ama onun istediği 2 saat içinde bitirmek zorunda ol. ha ha ha
  • 0 531 788 28 24 numarasından annemin cep telefonuna "36 milyon Turkcell'li arasından yapılan Pepsi çekilişinden para kazandınız, hemen bu numarayı arayın" diye mesaj gelmiş peşpeşe üç kere. Hemen Turkcell'i aradım. Polisi aramamı söylediler. 155'i arayarak şikayet ettim numarayı. Zaten telefonu açan memur cep telefonu dolandırıcılığı şikayetinde bulunacağım deyince bana hemen "Pepsi mi?" diye cevap verdi Bu numaraları 155'i arayarak hemen şikayet edelim arkadaşlar. Cahil insanlara bir yardımımız dokunur.
    "Dün artık tarih oldu. Yarın ise bir bilmece. Ama bugün sana hediyedir bunun kıymetini bilmek gerekir."
  • Arkadaşlar yaklaşık 10dk önce 3 defa art arda 0531 788 83 75 numaralı telefondan "DEĞERLİ ABONEMİZ SEDA SAYAN'IN PEPSİ YAŞATIR SENİ RAMAZANA ÖZEL KAMPANYASINDAN 100 BİN VE 10 BİN TL ÖDÜL İKRAMİYESİNDE HATTINIZ 1500 HAT ARASINDA 9. NCI ÇIKTI 10 BİN TL ÖDÜL İKRAMİYESİ KAZANMIŞTIR PEPSİ BİLGİ VE İŞLEM MERKEZİ (05317888375)PEPSİ DANIŞMA HATTINI ARAYIN." şekline mesaj geldi. İnternetten baktım böyle bir şey yok. Bu dolandırıcılarla kimse ilgilenmiyor mu?

Orijinalden alıntı: ac2x

Arkadaşlar yaklaşık 10dk önce 3 defa art arda 0531 788 83 75 numaralı telefondan "DEĞERLİ ABONEMİZ SEDA SAYAN'IN PEPSİ YAŞATIR SENİ RAMAZANA ÖZEL KAMPANYASINDAN 100 BİN VE 10 BİN TL ÖDÜL İKRAMİYESİNDE HATTINIZ 1500 HAT ARASINDA 9. NCI ÇIKTI 10 BİN TL ÖDÜL İKRAMİYESİ KAZANMIŞTIR PEPSİ BİLGİ VE İŞLEM MERKEZİ (05317888375)PEPSİ DANIŞMA HATTINI ARAYIN." şekline mesaj geldi. İnternetten baktım böyle bir şey yok. Bu dolandırıcılarla kimse ilgilenmiyor mu?

müşteri hizmetlerine ihbar et özel numaradan sms yollamıyor kampanyalar

• Pepsi size bir mesaj yollarsa gönderici olarak mutlaka Pepsi gözükür, cep telefonu gözükmez. Bu bütün büyük şirketler için böyledir. Bu tür mesajlar size numarası belli bir cep telefonundan geliyorsa %99 dolandırıcıdır.
  • Ya benim anlamadığım numaralar belli, adamlar cayır cayır bu işi yapıyorlar her gün, bütün gün. Bizler de bildiriyoruz emniyete, Turkcell'e, nasıl bulamıyorlar, nasıl kapatamıyorlar bu hatları bilemiyorum. Emniyet, savcılık istese bir saatte gidip basamaz mı bu insanları ?
  • Aynı mesaj bugünde bana geldi cep telefonunu sorguladım Sultan Güzel diye bir hanıma ait ama telefona çıkan doğu şiveli bir adam ,dolandırıcı olduğu konuşmasından bile belliydi birde "buyrun burası pepsi bilgi işlem " diye telefona çıkıyor yuh yani,biraz bilgisi olan bu zokayı yutarmı hiç, bu memleketin saf insanlarının çok olduğunu biliyorlar tabiki.

3 kere üstüste yolladı benim yerime küfür edecek, işletecek varsa arasın

532 kullananlara bulgaristan ve türkiyeden çağrı ve sms saldırısı

başka adı yok bunun
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.