Şimdi Ara

pepsi kampanyası (dolandırıcılık olabilir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
56.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hacer77

arkadaşlar bugün banada geldi aynı mesaj aradım ama adamın konuşması hiç hoşuma gitmedi numarayı vericem benim numara sizinkinden farklı değişiklik yapmışlar 0531 493 34 85 pepsi ye söylüyorum lütfen bunun önüne geçin bir şekilde inananlarda olabilir yazık olur

sakın aramayın bile böyle msjları, sesi biraz güven berse gitmişti yani...
  • bana da 0537 734 08 60 dan aynı mesaj geldi ilk aradım kapalıydı sonra aradım sesı titreyen biri çıktı telefona arkadan da cok enteresandır amatulum sesi geliyordu. kıllandım tabi ama elemana belli etmedim once isim soyisim ana baba adi falan sordu sonra direkt işbankasından gidip 10.000 tl odulunuzu alabilirsiniz dedi ( ki pepsi kampanyasında hediye ceki veriyor nakit para vermiyor) tabi ben ondan sonra elemana biraz yuklenınce tel.i kapattı ve 15 dk. falan bı daha acmadi 1 saat sonra ki arayısımda bu sefer sesi daha guven verici bi eleman actı içime oturmustu cunku saglam bı kalaylama yapmam lazımdı nitekim yaptımda ama eleman 5 sn dayanıp o da kapatti, sonra da bu numarayı mail ile pepsi musterı hızmetlerine yollayıp savcılıga vermelerini talep ettim.
    bıraz uzun oldu ama sonuc adamlar artık sasırmıslar ınsanları nasıl kandıracakları konusunda tavsiyem arayıp direkt kalaylayın zewkli oluyo tüm stresinizi alıp göturuyo

• Geçen Gün Bir Müşteri Geldi Ve 4 Tane 250 Turkcell Kontör Aldı 4 Tane Alması Beni Şüphelettiği İçin Beyfendi Haberiniz Olsun Dolandırıcılar Var Size Para Çıktı Araba Çıktı Gibi KAndırıp Kontörlerinizi İstiyorlar Öyle Bir Şey İçin Almıyorsunuz Değilmi Dedim Hayır Kendime Alıyorum Dedi.... Ve Dükkanın Önünde 4 Tanesinide KAzıdı Ve Telefondaki Şahısa Şifreleri Söyledi .

Meğer Onada Telefonda Bu Bilgiyi Kimseyle Paylaşmayın Yoksa Hediyenizi Gider Başkası Alır Demişler Oda Hediyesini Benim Alacağım Korkusuyla Kendime Alıyorum Demiş..

Gitti Adamın 4 tane 250 Kontörü ....Adam Günlük 30 Liraya Çalışan Biri.... Bu Durumda 1 Hafta Dolandırıcıya Çalışmış Olacak.

Neticede Bu Kadar SAf Olmakta Olmazki Gel BEni Soy Dİyenler Oldukça Soyan Tabiiki Olur....

• Merhabalar,

arkadaşlar belirtmiş oldugunuz konular cok doğru.

Aboneler daha doğrusu dolandırıcılar kendileri üzerine ait olmayan hatlardan
    açık kimliklerle kayıt altına alınmış telefon numaralarından aboneleri arayarak
    Bir çok tuzak kurabiliyorlar fakat elektronik haberleşme kanunu 5. maddesine
    göre bu numaralardan yavaş yavaş kurtuluyoruz hattın yasal sahibi adına kayıtlı
    tc kimlik numarası göndermediği zaman hat görüşmelere kapatılıyor ama yinede
    siz arayanlara aldanmayın kesinlikle kimseyle herhangi bir bilgi paylaşmayınız
    kontör gönderimi ve kredi bilgileri kesinlikle hayır!!

Mağduriyeti olanlar : Yasal sürece başvuruda bulunarak mağduriyetlerini ifade edebilir.

Müşteri hizmetleri numaraları : 4440532 - 4440535

ayrıca Turkcell'den hediye kazandığınızı bildirmek için arayan

7554444 - 7558888 Speak kontör hattı verilen bütün bilgiler geçerlidir.

Kredi kartı ile otomatik ödeme talimatı üzerinden otomatik kontör yüklenmesini

sağlıyorlar ayrıca abone olanlara hediye kontör kazandırıyorlar bilginiz olsun.

Turkcell Çağrı Merkezi
    Müşteri Temsilcisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkcellcallcenter -- 21 Eylül 2009; 19:54:27 >

• Bu yöntemle geçen hafta bir arkadaşımında 2 tane 250 kontörünü almışlar haysiyetsizler...

telefonda konuşanlar dolandırıcılar böyleyse hep, nasıl kanıyorlar insanlar anlamıyorum..doğru dürüst türkçesi bile yok..
  • Bunları yapanlar uyanık geçinen salaklar ama yurdumun insanı o kadar saf ve temizki bu numaralarla kandırılan ları çok gördüm ama sonuçda ele birşey geçmiyor cezalar yetersiz birde bu aradıkları numaralarda kimbilir kimin adına ? dikkatli olmak gerekiyor
  • "Değerli abonemiz Seda Sayanın'nın pepsi yasatır seni kurban bayramına özel kampanyasından 100 bin ve 10 bin tl ödül ikramiyesinde hattınız 1500 hat arasında hattınız 9.ncı çıktı 10 bin tl ödül ikramiyesi kazanmıştır pepsi bilgi ve işlem için merkezi 0534 341 71 56 pepsi danışma hattını arayın."

bana gelen mesajın bire bir aynısını buraya aktardım. tüm cümle düşüklüğü, kelime ve imla hatasıyla birlikte. bunu yazmaya cesaret eden gerzekleri nasıl ve nereye şikayet edebiliriz? çünkü bu salaklar aynı mesajı 1 hafta içinde 2. kere gönderiyolar. bu ne salaklıktır anlamadım gitti.
  • Arkadaşlar az önce aynı mesajdan banada iki adet geldi burada yazan düşük cümleli mesajın benzeri bu sefer telefon numarası 0 538 763 34 31

Bendehttp://www.pepsiyasatirseni.com/ adresindeki orjinal :) pepsi danışma merkezini aradım,onlarda forumda yazıldığı gibi bunun dolandırıcılık olduğunu söyledi, hatta görüştüğüm kişi o kadar kanıksamış ki bunun sıradan bir olaymış gibi algıladı.

Hadi biz internetten araştırma yapıp deneyimlerimizi paylaşan insanlarız, Ama bu mesajı kontrol etmeden hediye kazandığını zannedip dolandırılanlarda var ne yazıkki.
  • hani derler ya deryi görmeden paçayı sıyırmayalım bizimkide aynen bu misalde adamlar güzel bir kumpas kurmuşlar oltayada iyi bir balık düşeceğinden emin rastgele diyiyorlar aman ha demedi demeyin acep onları kaç kişi dolandırmış bide bu taraftan düşünelim
    yaklaşık 9 aydır sadece bu hattımı kontor yukleyerek kulannmıodum yani 9 aydır tek bir yere üye olurken numaramı verdim araba almak için üyeliği onaylattrıan bir siteye . sanırım tel numaralarını o siteden alıolar. siteye mesaj attım cevpa bekliyorum
    bu arada bana gelen mesaj 05362592317 numarasından
  • 05367356907 bu numarayıda kara listeye ekleyebilirsiniz aynı mesajdan bana da bu numaradan geldi ban!!!
    İ7 4770K Asus Z87A KINGSTON 8GB (2x4GB) KIT Hyprex Genesis DDR3 1600MHz CL9 Ram WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm OCZ 120GB Agility 3 Serisi Sata 3.0 SSD Harddisk ASUS GTX780 DirectCUII ASUS 23.6" VN247H Nokia 808 Pureview
  • 2 gün önce banada mesaj geldi.aramayınca arka arkaya 4-5 kere daha aynı mesajı üst üste gönderdiler.yani kara listeye 0534 465 45 02'yide alabilirsiniz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.