Şimdi Ara

Pepsi bayiliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ilin 50bin nüfusluk ilçesinde bölge bayiliği alma gibi bir durumum var. Bir çok köyleri vb 500 noktaya satış yapıyor.
    Şu anda işletenler işletemediği için vasat bir durumdaymış. 6 aylık cirosu yaklaşık olarak 1.2 milyon TL. Muhasebe ve satış sorumlusu akrabam olduğu için biliyorum bunları.
    İlkel bir şekilde teknoloji kullanılmadan yönetiliyormuş. Bir kaç uygulamayla iyi duruma gelir diye düşünüyorum. Ki satış yapmadığı yerlerde var.
    Zor bir iş diyorlar ama sonuçta kolay iş yok.
    Bu Pepsi bayilikleri yada Coca-Cola bayilikleri hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmasını bekliyorum.
    Nasıl işliyor bu işler, neler yapılıyor neler gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guest653646466 -- 21 Eylül 2012; 11:46:43 >

• up...
  • kardeşim nerelisin biz de pepsi bayiliğini yeni bıraktık daha doğrusu bırakma aşamasındayız..
  • Pepsi kimse içmiyo .

Nereye arttıracan ciroyu.

Anca beleşe Lays Doritostan çıkan kartlardan dolayı rakkamları yüksek.

Lays 1 Lira Pepsi kutu 1,25 ama 1 liralık lays den bedava kutu çıkıyor.hemide boş yok. nası mantıksa artık ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix22

kardeşim nerelisin biz de pepsi bayiliğini yeni bıraktık daha doğrusu bırakma aşamasındayız..

Neden bıraktınız yada bırakmak istiyorsunuz hocam? Yozgatlı değilim hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Pepsi kimse içmiyo .

Nereye arttıracan ciroyu.

Anca beleşe Lays Doritostan çıkan kartlardan dolayı rakkamları yüksek.

Lays 1 Lira Pepsi kutu 1,25 ama 1 liralık lays den bedava kutu çıkıyor.hemide boş yok. nası mantıksa artık ...

Şu haliyle 6 ayda 1.2 milyon ciro yapıyor burası.
    İlçede Coca-Cola %70 piyasaya sahip. Hatta öncesinde burada Coca-Cola hiç yokmuş. Sonra Pepsi kapatılmış bir ara Coca-Cola açılmış diye böyle. Pepsi içiyorlarmış hep daha ucuz diye. Sadece kola satılmıyor, Tamek meyve suyu işte Yedigün vb. Su ve Maden suyu satışı yokmuş sanırım. Onlarıda getiricez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guest653646466 -- 21 Eylül 2012; 12:52:43 >

• türkiye de nedendir bilinmez coca-cola hayranlığı var, pepsi bayiliği biraz riskli duruyo yurt dısında pepsi 1 numara .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCorleoneM

türkiye de nedendir bilinmez coca-cola hayranlığı var, pepsi bayiliği biraz riskli duruyo yurt dısında pepsi 1 numara .

Neden riskli hocam. Herkes Pepsiyi devredip, Coca-Colaya geçiş yapıyor daha çok satıyor diye. Yahudi malından ne hayır gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guest653646466 -- 21 Eylül 2012; 12:55:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık migros kodları
    2 hafta önce açıldı
    PEPSİ KAPAĞI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bak kardeşim kaç yaşındasın bilmiyorum ama bence pek yapılabilir bir iş değil çalışma prensipleri insanı çok sıkıyor..Hele hele satacağınız ürün pepsi gibi cocacolanın gölgesinde ezilirken iş yapmak iyice zorlaşıyor.. firma olarak çok kaprisliler bizim yıllık ciromuz tahmini 4 milyonliraydı ancak düşük kar marjları göstermelik bayi destekleriyle olacak iş değil bir kere başlı başına hammaliyesi çok olan bir iş şimdi size şöyle örnek vereyim bizde 3 adet ısuzu var her arac için 2 kişi lazım bir araç ortalama 5 binliraya doluyor yani kar:500 tl yakıt, eleman, araç masrafları kira, elektrik, vs.. vs.. masrafına yetmiyor yanlış anlamayın kazandırmıyor demiyorum ama o işe bağlayağınız parayla, para tutan ürünleri olan bir bayilik alın derim meşrubat işi: hammallık.. hem coca cola gibi peşinde çalışılamıyor piyasada epey bir açık hesap oluşuyor.. ayrıca çok sık gereksiz zamlar yapılıyor tekrar ediyorum işinize karışmak istemem ama uzak durun hele pepsi&cocacola gibi şirketlerden daha da uzak durun.....sakın o şeflerin bölge müdürlerinin para kokan laflarına aldanmayın sonra konuştuklarnı unutabilirler..

• quote:

Bak kardeşim kaç yaşındasın bilmiyorum ama bence pek yapılabilir bir iş değil çalışma prensipleri insanı çok sıkıyor..Hele hele satacağınız ürün pepsi gibi cocacolanın gölgesinde ezilirken iş yapmak iyice zorlaşıyor.. firma olarak çok kaprisliler bizim yıllık ciromuz tahmini 4 milyonliraydı ancak düşük kar marjları göstermelik bayi destekleriyle olacak iş değil bir kere başlı başına hammaliyesi çok olan bir iş şimdi size şöyle örnek vereyim bizde 3 adet ısuzu var her arac için 2 kişi lazım bir araç ortalama 5 binliraya doluyor yani kar:500 tl yakıt, eleman, araç masrafları kira, elektrik, vs.. vs.. masrafına yetmiyor yanlış anlamayın kazandırmıyor demiyorum ama o işe bağlayağınız parayla, para tutan ürünleri olan bir bayilik alın derim meşrubat işi: hammallık.. hem coca cola gibi peşinde çalışılamıyor piyasada epey bir açık hesap oluşuyor.. ayrıca çok sık gereksiz zamlar yapılıyor tekrar ediyorum işinize karışmak istemem ama uzak durun hele pepsi&cocacola gibi şirketlerden daha da uzak durun.....sakın o şeflerin bölge müdürlerinin para kokan laflarına aldanmayın sonra konuştuklarnı unutabilirler..

Adam bayiliği 130bin civarı bir ücrete satıyor. 1 adet isuzu var. 1adetde bu malları arabalara yükleyen araç adını hatırlayamıyorum 5 tonluk olması lazımdı. Akrabamda bu işin içinde yıllardır, şeflerle halkla felan baya arası iyi. İşin kurdu açıkcası. Adamın bayiliği satmasının sebebi ise bu çocuğun işten ayrılması nedeninden dolayı. Tepe taklak olmuşlar yönetemiyorlarmış açıkcası. Bayinin satış yapmadığı yerlerde var. Hatta babam güneydoğu anadolu bölgesi Pepsi fabrikası müdürünü yakından tanıyor. Oda yardımcı olacağını söyledi. Piyasadaki açıklık konusunda herhalde senetten söz ediyorsunuz. Adamın 80binlik piyasada senedi varmış çürük olanları ayırıcaz. Sağlamları devr alıcaz. Devir işlemleri 1 ay sürüyor. İçerideki stoklarındaki malları almıcaz o zamana kadarda eritir zaten. Fabrika zaten 25 günlük vadeli satış yapıyor hatta çalıştığı bankalar ile 3 ay müddet bile tanıyor. Ayrıca açıklık konusunda güvenmediğimiz adamlara pek senet vereceğimizi düşünmüyorum. Pek senetle iş yapmak koşulunda çalışmıyoruz fakat bu işlerin hepsi senetle olduğu için. + Yeni bir kamyon ve Doblo tarzı bir ticari araç takviyesi + El bilgisayarları gibi şeyler kurucaz. Her satış noktasına barkod tanıtıcaz. El post makinası. Yani işi sisteme oturtup çalışmayı hedefliyoruz. Çalışacak olanlarda hep akrabalarımız olduğu için çalışma konusunda bir sıkıntımız olmaz. Boşlamak tavizide vermeyeceğimize göre boşluk olmayacaktır. + Bulunduğumuz yer büyümeye yüz tutmuş bir ilçe. Bu işle büyüyüp başka şeylerede yönelmek istiyoruz. Maddi sıkıntımız yok 1Milyon'a kadar nakitimiz var zaten. Öncelikle küçükten girip büyütmek gibi bir şey planlıyoruz. Zaten bu işler sisteme dayalı işlerdir. Çalışanlan yani bizlerde 20 21 yaşında adamlarız. En büyüğümüz 25 yaşında. Oda yöneticek olan bu sözünü ettiğim çocuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guest653646466 -- 21 Eylül 2012; 13:17:25 >

• sebeb bizim halkımız bi markayı tanır ve sürekli onu tüketir başka markalara bakmaz bile bence pepsi cok daha güzel bir kola ama millete anlatamassın milletten kasıt senden mal alcak olan cafeler barlar marketler vs...
  • O zaman Allah yardımınız olsun.. Memleketinizi söylemediniz ama alacağınız su ve soda bayiliğide bir o kadar önemli... olacaktır.. tabiki sistemli çalışacaksınız zaten çok düşük kar alanını riske atmanın hiç bir anlamı yok el terminali olarak sanırım barkod okuyabilen bir motorola m60 işinizi görür bizde 4 adet vardı barkod muhabbeti bir yerde çok saçma eleman istediği barkodu istediği zaman istediği müşteriye tanımlayabiliyo tabi bunun için pepsisten sistemin açık olması lazım biz top50 bayisiydik umarım sizde başarılarınızla o listelerde yer alır ufak tefek avantajlarından yararlanırsınız..
  • quote:

O zaman Allah yardımınız olsun.. Memleketinizi söylemediniz ama alacağınız su ve soda bayiliğide bir o kadar önemli... olacaktır.. tabiki sistemli çalışacaksınız zaten çok düşük kar alanını riske atmanın hiç bir anlamı yok el terminali olarak sanırım barkod okuyabilen bir motorola m60 işinizi görür bizde 4 adet vardı barkod muhabbeti bir yerde çok saçma eleman istediği barkodu istediği zaman istediği müşteriye tanımlayabiliyo tabi bunun için pepsisten sistemin açık olması lazım biz top50 bayisiydik umarım sizde başarılarınızla o listelerde yer alır ufak tefek avantajlarından yararlanırsınız..

Ben msn adresinizi ekliyorum profilinizdeki. ÖZeldende kendi msn adresimi gönderiyorum. Zamanınız varsa biraz aydınlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCorleoneM

sebeb bizim halkımız bi markayı tanır ve sürekli onu tüketir başka markalara bakmaz bile bence pepsi cok daha güzel bir kola ama millete anlatamassın milletten kasıt senden mal alcak olan cafeler barlar marketler vs...

evet kesinlikle haklısınız aslında bende bir pepsi sever olarak çok objektif birşey paylaşayım.

Pepsi-yedigün-fruko-7up-tamek-lipton ıce tea-

cocacola-fanta-sensun-sprite-cappy-fuse tea

bu kadar markanın içerisinde cola kısmını saymazsak pepsi gurubu çok daha sağlıklı kaliteli ve lezzetlidir buna kalıbımı basarım özellikle yedigün gerçek portakalla yapılırken fanta da daha yeni yeni gerçek meyveye yer veriliyor ama oran yine yedigünden düşük, iş colaya gelince coca cola gerçekten iyi çünü asit oranı çok yüksek ve şeker oranı pepsiye nazaran düşük bu da şekerli su değilde bizim milletin alıştığı boğazı yakan kola imajını yaratıyor....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.