Real Madrid'in Portekizli defans oyuncusu Pepe, futbola tekrar dönme arzusunun olmadığını söyledi.
İspanya 1. Ligi'nde (La Liga) Real Madrid'in Getafe'yi 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın 87. dakikasında Getafe kaptanı Javier Casquero'yu ceza sahası içinde düşürdükten sonra tekmeleyerek kırmızı kart gören Real Madrid'in defans oyuncusu Pepe, Marca gazetesine yaptığı açıklamada hayatının en kötü günlerini geçirdiğini belirterek, "Olay anının görüntülerini tekrar izledim ve kendimi tanıyamadım. Bir anlık kontrolümü kaybetmişim ve çıldırmışım. Fakat ben öyle biri değilim. Futbola tekrar dönme arzum yok. Şu an yaşadıklarım benim için en kötü ceza. Tekrar futbola dönme şansım olmadığını görürsem, başka bir şey yapmayı düşünürüm" ifadesini kullandı.
Bu arada İspanya Futbol Federasyonu tarafından 6 maç ceza alması beklenen Pepe'nin, Real Madrid kulübü tarafından da cezalandırılabileceği, hatta sözleşmesinin de feshedilebileceği öğrenildi.
"Bu arada İspanya Futbol Federasyonu tarafından 6 maç ceza alması beklenen"
Üstüne söylenecek birşey yok herhalde, 6 maçlık ceza imiş...
Pepe'nin en az 10 maç ceza alması lazım. Adamı düşürdükten sonra attığı ilk tekme gereksiz. İkincisi ise tamamen kasıtlı ve adamı sakatlayabilirdi de..
Sezonu kapattı zaten garanti...
Futbol erkek oyunu kazanmak için tekme de atılır kafa göz girişilir de. Pepe'nin kontratı feshedilirse beleşten Fener'e gelsin zaten Emerson da Milan'dan ayrıldı O'nu da beleşten kaparsak güzel olur
quote:
Orjinalden alıntı: TOMASİNO
vay şerefsizin çocuğu vay 10 maçtan az ceza alırsa yazıklar olsun ama real madridlilerin casillas dışında hepsi böyle tamamı şerefsiz
Muhteşem yav bu kadar iyi özetlenirdi Real.Böyle futbolu takip eden ve bilenleri bu sitede görmek güzel
Ayrıca 10 maç bence çok az 6 ay men cezası alması gerekir.Realin klasik oyuncu profillerinden.Onun bir eşide Gago var.Açıklamada yapmış muhterem zat :“Pepe’nin yaptıkları maçtaki tansiyonun arttığı bir anda meydana geldi. Hiç kimse onun yaptığı şekilde tepkisini ortaya koymamalı” diye konuştu.'' Gago Barça maçında Messi yi ilk yarı boyunca biçti ama Real lige ortak olsun diye hep görmezden gelindi bu Realin yaptığı pislikler Barça puan farkını iyice açmasın diye.Ben pepenin Lugano gibi bilerek yaptığını düşünüyorum başka bir takımla anlaşmış olabilir.
Bu adamın sorunu ne
quote:
Orjinalden alıntı: CatSK
İŞTE ADİ AVRUPALILARIN GERÇEK YÜZÜ.ONLARA GÖRE TÜRKLER BARBAR KENDİLERİ MEDENİYETİN ÜST NOKTASI..ÜZÜLEN ARKADAŞLAR VARDI YOK DÜNYAYA REZİL OLDUK YOK AVRUPA YAYINI KESTİ FALAN, ÇOK MERAK EDİYORUM CANAL+ YAYINI KESTİ Mİ ACABA?BU KADARSINIZ PİSLİK HERİFLER, BETER OLUN.
+1905
ramosunda casillasında insalığı iyidir.Ramosta iyi çocuk.
Pepeye söylenicekçok şey var ama yeri değil
tam bi o.ç.. başka bişey denilmez bu herife.
futbolda olan sıradan şeyler, ha tekme tokat birbirine girmişsin ha yere düşeni tekmelemişsin, en azından pepe göstere göstere tekmeyi sallamış bazı futbolcular gibi aynanda kendini yere atıp daha okkalı bir tekme geçirip yalandan yerde kıvranmamış
quote:
Orjinalden alıntı: .Zlatan.
Futbol erkek oyunu kazanmak için tekme de atılır kafa göz girişilir de. Pepe'nin kontratı feshedilirse beleşten Fener'e gelsin zaten Emerson da Milan'dan ayrıldı O'nu da beleşten kaparsak güzel olur
saçmalamışsın.
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
futbolda olan sıradan şeyler, ha tekme tokat birbirine girmişsin ha yere düşeni tekmelemişsin, en azından pepe göstere göstere tekmeyi sallamış bazı futbolcular gibi aynanda kendini yere atıp daha okkalı bir tekme geçirip yalandan yerde kıvranmamış
Fenerlisin galiba
quote:
Orjinalden alıntı: *metin*
quote:
İŞTE ADİ AVRUPALILARIN GERÇEK YÜZÜ.ONLARA GÖRE TÜRKLER BARBAR KENDİLERİ MEDENİYETİN ÜST NOKTASI..ÜZÜLEN ARKADAŞLAR VARDI YOK DÜNYAYA REZİL OLDUK YOK AVRUPA YAYINI KESTİ FALAN, ÇOK MERAK EDİYORUM CANAL+ YAYINI KESTİ Mİ ACABA?BU KADARSINIZ PİSLİK HERİFLER, BETER OLUN.
+1905
he öyle. pepe'nin gözü döndü ve böyle bir hareket yaptı diye bütün avrupayı ayda en azından real madridi suçlamak ne kadar doğrudur? burdaki derbide ardası sabrisi luganosu semihi hepsi birbirine girdi, sahaya atlayanlar falan filan.. ikisini aynı kefeye koymak demek, sizlerin olanlardan hiçbir ders çıkaramadığınızı gösterir ki bu da şaşırtmadı...
quote:
Orjinalden alıntı: *maverick*
quote:
vay şerefsizin çocuğu vay 10 maçtan az ceza alırsa yazıklar olsun ama real madridlilerin casillas dışında hepsi böyle tamamı şerefsiz
Muhteşem yav bu kadar iyi özetlenirdi Real.Böyle futbolu takip eden ve bilenleri bu sitede görmek güzel
quote:
Orjinalden alıntı: maestro_34
quote:
Orjinalden alıntı: *metin*
quote:
+1905
he öyle. pepe'nin gözü döndü ve böyle bir hareket yaptı diye bütün avrupayı ayda en azından real madridi suçlamak ne kadar doğrudur? burdaki derbide ardası sabrisi luganosu semihi hepsi birbirine girdi, sahaya atlayanlar falan filan.. ikisini aynı kefeye koymak demek, sizlerin olanlardan hiçbir ders çıkaramadığınızı gösterir ki bu da şaşırtmadı...
Futbolu azıcık takip etsen veya Beşiktaşlılar dışında yazanlara karşı içinde bir muhalefet olmasa idrak etmen zor olmazdı.Valencia Inter maçının videosunu aç izle.Roma polisinin yaptıklarını izle.Sen Roma polisinin yaptıklarıyla bizimkini aynı kefeye koyabiliyor musun?Ki bu maçta da olaylar çıktı maçtan sonra.Ben demiyorum ki bizim yaptıklarımız doğru?Canal + yayını kesmişti acaba bunda da kesti mi, zira burada yapılan tamamen insanlık dışı.Siz Avrupa hayranlığına devam edin.Çok güzel uyutuyorlar.
Bundan sonra da benden alıntı yapmamanı rica ediyorum.İyi forumlar.
pepe neden yapmış anlaşılacak gibideğil..Allahtan pek isabet etmemiş gibi sanki
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
Fenerlisin galiba
e tabi bunu galatasaraylı demez
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
quote:
quote: