Şimdi Ara

pentium4 kaç ghz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bu ghz olaylarını anlayamadım gitti yeni sistem toplamayı düşünüyorum oentium 4 olsun dedim ama fiyatlar çok karışık 3ghz ucuzken 2.4 pahalı bazılarında bana ucuz olanlardan hangi pentium 4 ü ve board önerirsiniz??

• Oyun içinse Amd topla derim
  • ya aslında hem oyun hemde internet başka bişeyde kullanılmıyo zaten benim için bu bilg. denen meret
    amd yi hiç bilmiyorum yardımcı olurmusun ne nedir??
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbozzy

ya aslında hem oyun hemde internet başka bişeyde kullanılmıyo zaten benim için bu bilg. denen meret
    amd yi hiç bilmiyorum yardımcı olurmusun ne nedir??

Bu durumda Amd gayet mantıklı olacaktır. Amd bugünlerde bayağı iyi. Hem ısınma sorunu yok, hem de fiyatına göre gayet iyi hız veriyor.

Bütçeyi belirtirsen güzel bir sistem oluşturulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 24 Ocak 2006 18:17:26 >
  • almak istediğim sadece işlemci ve ona uygun bir board bütçe olarak 400ytl yi geçmemesi lazım
  • bide anlamadığım bende p3 450 mhz sistem var arkadaşta celeron var onunki daha süper çalışıyo nasıl iş bu anlamadım gitti celeron mu alsak acaba???
  • kesinlikle amd diyorum

bütçen neye uyuyosa , o sınıf bir amd
  • quote:

bide anlamadığım bende p3 450 mhz sistem var arkadaşta celeron var onunki daha süper çalışıyo nasıl iş bu anlamadım gitti celeron mu alsak acaba???

Arkadaşın elindeki celeronun hızı önemli olduğu gibi diğer bileşenleri de daha iyi olabilir. Yoksa p3 450 yakın seviyedeki celeronlardan çok daha iyidir

Sadece işlemci ve anakart demişsin ancak bu durumda kullanacağın diğer parçalar önem kazanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 24 Ocak 2006 18:57:36 >
  • quote:

almak istediğim sadece işlemci ve ona uygun bir board bütçe olarak 400ytl yi geçmemesi lazım

400 kağıt çok iyi para. Intel olsun AMD olsun iyi cpu/mobo alınır o paraya.
    www.gigatek.com.tr sistem toplama bölümüne gir kafana göre takıl
  • 1 gb ddr ram düşünüyorum fakat ilk önce 512 alıp daha sonra eklemeyi çünkü bütçem kısıtlı ekran kartını da daha sonra almak istiyorum önemli olan board ve işlemci ona göre ram hakkındaki fikrinide öğrenmek isterim @tuğer
  • GIGATEK ONLINE SİSTEM TOPLAMA

Kategori Ürün Birim Fiyat Adet Toplam Fiyat
    SOKET 754 AMD-ATHLON 64 3000+ 125.0000 USD 1 125 USD + KDV

DDR SDRAM MUSHKIN-512 MB SP 3200 48.0000 USD 1 48 USD + KDV

SOKET 754 MSI-K8N NEO3-F 71.0000 USD 1 71 USD + KDV
    TOPLAM : 244 USD + KDV
    KDV DAHİL TOPLAM : 287,92 USD
  • quote:

ya bu ghz olaylarını anlayamadım gitti yeni sistem toplamayı düşünüyorum oentium 4 olsun dedim ama fiyatlar çok karışık 3ghz ucuzken 2.4 pahalı bazılarında bana ucuz olanlardan hangi pentium 4 ü ve board önerirsiniz??

Ucuz derken artık penitum 775 LGA kullanıyor senin ucuz dediğin 3.0 GHz kesin 478'dir ondan ucuzdur.
  • quote:

Ucuz derken artık penitum 775 LGA kullanıyor senin ucuz dediğin 3.0 GHz kesin 478'dir ondan ucuzdur.

KABAHAT SORANDA!
    KENDİNİ BİŞİ SANIP CEVAP VERİYOR, TOPLAMADA SORUN ÇIKAR MI ÇIKMAZ MI BİLMEDİĞİ İÇİN
    KENDİNE TOPLAMIYOR Kİ SALLIYOR İŞTE...
  • quote:

Orjinalden alıntı: buyukaslan

quote:

KABAHAT SORANDA!
    KENDİNİ BİŞİ SANIP CEVAP VERİYOR, TOPLAMADA SORUN ÇIKAR MI ÇIKMAZ MI BİLMEDİĞİ İÇİN

banamı bu laf
  • quote:

Orjinalden alıntı: talaria

quote:

quote:

KABAHAT SORANDA!

banamı bu laf

Valla arkadaş net bi cevap verirse iyi olur kime dediği,yoksa kendi çok biliyorsa kendi yazsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Adoniss

quote:

Orjinalden alıntı: talaria

quote:

quote:

KABAHAT SORANDA!

banamı bu laf

Valla arkadaş net bi cevap verirse iyi olur kime dediği,yoksa kendi çok biliyorsa kendi yazsın.

+1

• quote:

quote:

KABAHAT SORANDA!

talaria'nın yazdığı sistem iyi.

Yalnız ekran kartı olarak ne takacaksın?

• quote:

ya bu ghz olaylarını anlayamadım gitti yeni sistem toplamayı düşünüyorum oentium 4 olsun dedim ama fiyatlar çok karışık 3ghz ucuzken 2.4 pahalı bazılarında bana ucuz olanlardan hangi pentium 4 ü ve board önerirsiniz??

p4 3.ghz vardir 512 k bu 100 $
    birde P4 3 ghz 64 bit LGA 775 2 MB HT 215 $
    Birde P4 D --> (dual core) 3ghz 800 mhz 2mb var bunlarda 340 $ civari . Farklari modelleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.