Şimdi Ara

PENTİUM DUAL COOR E2180 İŞLEMCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İŞLEMCİ FAZLALIK VE BOŞTA DURMAKTADIR. STOK FANI MEVCUTTUR. SORUNSUZDUR. FİYAT 80TL DİR.
    İŞİME YARIYACAK BİLİMUM ŞEYLERLE TAKAS OLABİLİR.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __END__ -- 25 Temmuz 2010; 10:46:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İşlemciniz COORDOU değil hocam dual core düzeltirseniz sizin için daha sonra bir sorun çıkmaması için iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baran18 -- 23 Temmuz 2010; 12:46:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran18

İşlemciniz COORDOU değil hocam dual core düzeltirseniz sizin için daha sonra bir sorun çıkması için iyi olur.

çıkması değil hocam çıkmaması
  • hocam sizdende kaçmii düzelttim
  • e2180'e c2duo yazsanda karışıklık çıkmaz rahat olun.e2180 e2180'dir.
  • Düşüncenize pek katılmıyorum açıkçası yeni bir işlemci almak isteyen bir kullanıcı ve işlemcilerle pek arası olmayan bir kullanıcı diyebilir.''Bu işlemci core 2 dou ben bu işlemciyi alayım ''Daha sonrada işlemcinin core 2 dou olmadığını anlamış olduğunu farzedelim.Bu kullanıcı içinde sıkıntı yaratabilir satıcı içinde... Ayrıca bu kadar rahatlığın nedeni nedir alamıyorum?Neyse daha fazla uzatmanın bir anlamı yok sağolsun hocam msjmı dikkate almış, ilanı yeterince kirlettim özür dilerim sayın __END__
  • emrecengiz2002 arkadaşıma katılıyorum. bu işlemciye talip olacak şahış zaten işlemciyi araştırır yada zaten biliyordur.
    ama yinede satıcı olarak bize düşen ürün hakkında yanlış ve yanıltıcı bilgi vermemek. ben üstüme düşeni yaptım ilanı düzelltim.
    ilgi gösteren herkeze tşk. iyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakmayın, bir süredir PC donanım dünyasından uzak kaldım. O nedenle soruyorum:
    Şimdi bu INTEL E2180
    Pentium Dual Core mu ?
    Core 2 Duo mu ?
  • Pentium Dual Core Hocam

BEN NEDEDİM

• ne dual core nede core2dou. işlemci guad core2dou hocam.

bu kadar hazırcı olmayın lütfen. benim bildigim parçanın durumu hakkında bilgi almak için pm atılır yada konuya yazılır.
    özellikleri için google butonunu kullanın size zahmet.
    forumdan birsüre uzak kalmanız bildiginiz bilgileri unutmanız anlamına gelmez.
    bu işlemci hep pentium dualcore idi ve hala öyle. malesef evrim geçirmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __END__ -- 25 Temmuz 2010; 10:47:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.