Şimdi Ara

pentium D 3.0 mı yoksa Core2Duo E4400 2.0 mı acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel Core2Duo E4400 2.0DC 800MHz 775Pin 2Mb Box 130 dolar + kdv
    Intel Pentium D 925 3.0DC(.65nm) 775Pin 2*2Mb Box 90 dolar + kdv

arkadaşlar bu iki işlemcinin hangisi daha iyi
    kafam karıştı
    birisi pentium D çift çekirdekli 3.0
    diğeri core2duo çift çekirdekli 2.0....... sorum şu çift çekirdekli olan
    core2duo 2.0 hızında, yine çift çekirdekli pendium D 3.0 hızında ,,,,,,,, 2.0 hızındaki işlemci daha pahalı,,,,,, niye
    pentium D daha hızlı değilmi. bir başka değişle bunlardan hangisi daha hızlı ....

hangisini alacam şaşırdım....

core2duo mu yoksa pentium D mi oyunlarda daha iyi sonuç verir
    bu arada 2 gb ram var ayrıca ekran kartım asus ati X 1550 anakartım asus P5LD2-X

• Merhaba,

Hangi işlemciyi alırsanız alın imzanızdaki ekran kartı ile oyunlarda iyi sonuç almanız mümkün değil.

İşlemci için ise hangi modeli olursa olsun bir Core 2 Duo bir Pentium D'den daha performanslıdır, hız demek performans demek değildir... İki farklı mimariye sahip işlemcilerden bahsediyoruz, bu konuda bilgi sahibi olmak için işlemci mimarileri ve performansları hakkında araştırma yapabilirsiniz.

Teşekkürler,

Hicks
  • İki işlemci arasından kesinlikle E4400. 2.0 GHz olmasına bakma o işlemci 3.0 GHz Pentium D 925 'i her türlü uygulamada tokat manyağı yapar

Tabi oyun performansını arttırmak için iyi ekran kartı şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 1 Ekim 2007; 21:58:58 >
  • İşlemci alacağına ekran kartı al daha hayırlı olur
  • peki üstad bu ekran kartını verip yerine asus EN8500GT alsam sizce yeterli olurmu. 512 mb dx10 destekli vs.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyak1975

peki üstad bu ekran kartını verip yerine asus EN8500GT alsam sizce yeterli olurmu. 512 mb dx10 destekli vs.....

o kartında x1550 den aşağı kalır yok. ne 512mb ı ne de dx10 desteği hiçbiri bir halta yaramaz. oyun için bir kart almayı düşünüyorsan en azından palit 8600gt sonic+ al. çok pahalı değil ve performansıda şu an için yeterli.
  • bencede core2duo al pentium d den çok daha iyi..ben pentium d 3.4 kullanıyorum acayip gürültülü çalışıyo ve performansından memnun değilim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    17 yıl önce açıldı
    sata 2 mi 3 mü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pentium D 935 3.2 kullanıorum gayet gzel tavsie ederm
  • tabiki de E4400 alacaksın. pentium d ile core2 duo nun mimarileri farklı, bu yüzden ghz lerine göre kıyaslayamazsın.
    ekran kartı için de palit 8600gt sonic+ senin işini çok rahat görür
  • PD çok istiyorsan bende 3,73ghz olanı var verim istersen bende E4300 alacam da

• Ekran kartını değiştir oyun oynamak istiyorsan en azından bir 7600 gt almalısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: webaslan

Ekran kartını değiştir oyun oynamak istiyorsan en azından bir 7600 gt almalısın

edit: yanlış anlaşılma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 3 Ekim 2007; 17:05:51 >
  • core2 almanı tafsiye ederim pentiumD 'den daha iyi bir sonuç alırsın
  • 2 si arasında tabikide e4400 pd den daha performanslı pd nin 3 ghz ine aldanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLostHeaven -- 3 Ekim 2007; 19:32:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.