Şimdi Ara

pentium 4 ile core 2 dou arasındaki fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar benunderground 2oynuyom bilgisayarım iyi göstermiyor işlemcidenmiş.bna hangisini önerirsiniz.oyunun grafikleri iyi gözüksün istiyom pentium 4 3.00 mı yoksa Core 2 Duo 1.66 mı

• bir arama kadar uzakta cevabı biliyorsun...
    pentium 4 diye bir aratıcaksın
    core 2 duo diye bir aratıcaksın

bulamazsan gel ben cevap vericem...

http://forum.donanimhaber.com/search.asp
  • www.google.com
  • undergraund için p4 derim hiç masrafa girme ama güncel oyunlar için oc bilmiyorsan e6600ve iyibi ekran kartı 8800gt gibi undergraund fear gibi eski oyunlar için 6600gt ve p4 3.0 yter
  • quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

undergraund için p4 derim hiç masrafa girme ama güncel oyunlar için oc bilmiyorsan e6600ve iyibi ekran kartı 8800gt gibi undergraund fear gibi eski oyunlar için 6600gt ve p4 3.0 yter

ben underground 2 derim işlemcim nasıl olmalı
  • Herhangi bir C2D daha iyidir. Yalnız, 1.66 ghz olanlar dizüstü için.

Underground 2'deki durum için sisteminizin tüm özelliklerini belirtmenizde fayda var.

P4 3.0, dendiği gibi, bu oyun için yetersiz değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Herhangi bir C2D daha iyidir. Yalnız, 1.66 ghz olanlar dizüstü için.

Underground 2'deki durum için sisteminizin tüm özelliklerini belirtmenizde fayda var.

NE OLMALI ÖYLEYSE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

BANA UNDERGROUND 2 İÇİN NASIL BİR PC OLMALI SÖYLER MİSİN????
  • Şu anki bilgisayarınız nedir? Onu söyleyin bir hele

Yaşadığınız durumun ekran kartıyla ilgili olduğu belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Kasım 2007; 14:36:23 >
  • quote:

Şu anki bilgisayarınız nedir? Onu söyleyin bir hele

benim bilgisayar iyi değil yeniden alacam.ben underground 2 de egzozdan ateş falan çıkıyo onları benim bilgisayar göstermiyor.yerler kareli gösteriyor bana underground 2 için nasıl bir pc önerirsiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eeyyeeyy

quote:

Şu anki bilgisayarınız nedir? Onu söyleyin bir hele

benim bilgisayar iyi değil yeniden alacam.ben underground 2 de egzozdan ateş falan çıkıyo onları benim bilgisayar göstermiyor.yerler kareli gösteriyor bana underground 2 için nasıl bir pc önerirsiniz?

kardeş o bahsettiğin şeyler o oyunun ayarlarıyla değiştiriebiliyor. egzozdan ateş çıkma meselesi arabanın modifiyesiyle ilgil zaten bilgisayarın suçu yok
    yerlerin kareli olmasını da bilen biri oyunun ayarlarından halledebilir. eğer ekran kartın çok kötü değilse o oyunu rahat rahat oynarsın. en kötü ihtimalle 50 lralık bi ekran kartı senin sorunu halleder. eğer sadece u.g. 2 içinse...

• quote:

Orjinalden alıntı: eeyyeeyy

quote:

BANA UNDERGROUND 2 İÇİN NASIL BİR PC OLMALI SÖYLER MİSİN????

elindeki işlemci kafi

512 ram

256 ekran kartı eski bişey olabilir yeter ki vasat bi şey olmasın

oyunu güzel oynamak istiyorsan arabanı kendin geliştirmelisin ve son olarak bunu da ikinci defa söylüyorum ama oyunun video( ya da graphic tam hatılamıyorum) ayarlarından bi kaç rütuş yapman lazım

• Yerlerin kare kare olması, muhtemelen olmaması gereken bir durum.

Ben 8800 gts'li sistemde o sorunu yaşamıştım. Oyun normâl görünürken, bir gün durup dururken, oyunu açtığımda dokular kare kare gözüktü (şu eski oyunların "software" seçeneği gibi).

Birkaç kere oyunu açıp kapamam da fayda etmemişti.

En son nasıl düzeldi hatırlamıyorum. Arada MW açtıktan sonra mı, bilgisayarı yeniden başlatınca mı ne düzelmişti (belki de bunlardan bağımsız olarak, kendi kendine düzelmiştir).

Ki zemin, ayarları en düşüğe çekseniz dahî asla kare kare olmaz.

Kart dx 7 destekliyse bazı ayarlar açılmayacaktır (dx 8.1'de de kameranın önünde oluşan su damlaları gözükmüyordu galiba?).

Ama siz gırafik yongasının modelini yazın, ona göre yorum yapalım.

Öneri için de bir bütçe bildirmeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Kasım 2007; 17:46:09 >

• quote:

Yerlerin kare kare olması, muhtemelen olmaması gereken bir durum.

Ben 8800 gts'li sistemde o sorunu yaşamıştım. Oyun normâl görünürken, bir gün durup dururken, oyunu açtığımda dokular kare kare gözüktü (şu eski oyunların "software" seçeneği gibi).

En son nasıl düzeldi hatırlamıyorum. Arada MW açtıktan sonra mı, bilgisayarı yeniden başlatınca mı ne düzelmişti (belki de bunlardan bağımsız olarak, kendi kendine düzelmiştir).

Kart dx 7 destekliyse bazı ayarlar açılmayacaktır (dx 8.1'de de kameranın önünde oluşan su damlaları gözükmüyordu galiba?).

nasıl yapacam o ayarı öyleyse???????

• quote:

Yerlerin kare kare olması, muhtemelen olmaması gereken bir durum.

yaaa benim bilgisayarın cpu iyi değil oyun ayarından değil

• Ekran kartinin modelini yazabilir misin?
    Bilgisayarima sag tikla, ozellikler de, sonra da aygitlar seceneginden aygit yoneticisini ac. Orada ekran bagdasticilari menusunu bul, soldaki artiya (+) bas. Acilan yazilari bize yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alx -- 18 Kasım 2007; 18:45:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alx

Ekran kartinin modelini yazabilir misin?
    Bilgisayarima sag tikla, ozellikler de, sonra da aygitlar seceneginden aygit yoneticisini ac. Orada ekran bagdasticilari menusunu bul, soldaki artiya (+) bas. Acilan yazilari bize yaz.

nvidia ge force fx 5200
  • fx5200 diosn ya okart underground 2 yi mediumda ln yuksek cozunurlukte acar

ama benm arkta vardı fx5200 onda gozukuyordu efekler
  • Oyunda options aç, çözünürlüğü 800*600 yap, sonra da advanced menüsünde (ya da neyse) effektlere bak. Onları teker teker açarak değişiklikleri kontrol et. Anti alising açma, kaldıramaz. Kolay gelsin...
  • walla benım abimin bilgisayarıda amd 3500+ 6600 ekran kartıydı galiba high detail de kasmadan oynuyorduk senın ekran kartı neydi? işlemcin kafi gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.