512 MB SDRAM filan var buna CD-ROM olmadan Xp kuramazmiyiz USB den Boot etmiyor diye biliyorum |
Pentium 3 866mhz sistem hakkında soru

-
-
Bı forumda su oneri var ise yararmi aceba
merhaba,
bu tarz durumlarda en güzel çözüm, sağlam diski farklı bir pc üzerinde kurulumu gerçekleştirip,
son kurulum aşamasından sonra sistemi kapatarak, disk'i eski pc üzerine takıp, süreci tamamlayabilirsiniz.
98 tarafında, donanım yükleme kurulum sonrası olduğundan, belirttiğim yöntem işinizi görecektir.
-
Dfi p45 anakart li sistem var win98 de ise yararda Xp kurulumda sürücüleri kuruyomuydu yada ilk dosyaları kopyaladiktan sonra diski aktarsam diyorum tam kuruluma gecmeden
-
vay be ne günlerdi,disketten böyle windows kurmalar,eziyet
-
775'de usb boot yapabilirsin, ben retro sistemlerimde cd-rom kullanıyorum eski alışkanlık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tarz eski sistemlere işletim sistemi kurarken yanınızda çalışan ve internete bağlı bir bilgisayar daha olmasında büyük yarar var. Sonra "şu oldu bu oldu, boot olmuyor, sürücü eksik, sorun ne acaba?" olur ve öylece kalakalırsınız. Başıma gelmişliği var. Akıllı telefondan sorunu araştırabilirsiniz, ama Boot USBsi oluşturamazsınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X