Şimdi Ara

Pentax K100D vs. Konica Minolta Dynax 5D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben fotorafçılığa yeni başlıycam ve fotoğrafçılığı hobi olarak yapıcam. Başlıktaki iki ürün arasında kaldım ve maksimum bütçem 700 TL.
    Gelelim sorumuza:Konica Minolta 5D'yi 450 TL'ye, Pentax K100D'yi de 550-600 TL'ye temin edebilirim şuan(Kit lensli, taşıma çantalı, pilli vs. fiyatları), ikisi de ikinci el tabi. Sizce bu şartlarda hangisini almam daha mantıklı olur, bi fiyat farkını hesaba katarak bir de katmadan yazarsanız sevinirim. Yani eğer K100D daha üstünse ve bu üstünlüğü aradaki fiyat farkına değecekse onu alırım.
    Veya 700 TL'yi geçmemek kaydıyla ikisinden daha iyi bir makine varsa onu da önerebilirsiniz. Alacağım makinenin lensleri ucuz olsa iyi olur bu arada, ama ucuz olması zorunlu değil tabi.
    Ürünlerden hangisinin daha iyi bir seçim olduğunu nedenleriyle birlikte açıklarsanız sevinirim.

• 300 lira daha ekle sıfır canon 1000d al bende 700 lira civarında aylarca 2. el makine aradım hiç gerek yok kasmaya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirius144p -- 11 Nisan 2011; 2:08:23 >
  • Daha yeni Pentax K100D Süper aldım 570 tl ye.

Bugün kargoya vermiş arkadaş.2 gün beklersen yorum yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaeNs

300 lira daha ekle sıfır canon 1000d al bende 700 lira civarında aylarca 2. el makine aradım hiç gerek yok kasmaya...

Keşke sorumun kriterlerine göre cevap verseydiniz. 700'ü geçmem imkansız çünkü.
  • K100D Super o fiyata alınabilecek en iyi fotoğraf kalitesine sahip gövdedir.
  • K100D'S oldukça iyi bir giriş seviyesi makinedir.Manuel lensleri de oldukça ucuza aldınız mı giriş seviyesi çok iyi bir ekipmana sahip olmuş olacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 11 Nisan 2011; 18:40:17 >
  • Cevap veren arkadaşlar teşekkürler fakat Konica Minolta Dynax 5D hakkında bilgisi olan yok mu? Ortada bir karşılaştırma mevcut sonuçta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 100d vs 60d
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pentax K100D Super tavsiye ederim. Konica Minolta Dynax 5D hakkinda bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykt

Cevap veren arkadaşlar teşekkürler fakat Konica Minolta Dynax 5D hakkında bilgisi olan yok mu? Ortada bir karşılaştırma mevcut sonuçta

Merhaba,
    Aşağıdaki sitenin test arşivinde,Konica-Minolta dynax 5d ile ilgili bir inceleme bulunuyor.Belki bu makineyle ilgili bir fikir verebilir.
    İyi akşamlar,hoşçakalın..

http://www.letsgodigital.org/tr/konica_minolta_dynax_5d/review.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 11 Nisan 2011; 21:54:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mykt

Cevap veren arkadaşlar teşekkürler fakat Konica Minolta Dynax 5D hakkında bilgisi olan yok mu? Ortada bir karşılaştırma mevcut sonuçta

minolta 7d olsaydı kesin 7d derdim ama 5d olunca k100ds diyorum.
  • Hocam ürünlerin birbirlerine göre artılarını ve eksiklerini de yazarsanız çok sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.