Bildirim
Pentagramı bilenler bi baksın [SS]
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Boyundaki haçtan anlaşılıyor zaten olmadıkları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tantibus -- 1 Ocak 2014; 12:45:42 >_____________________________ -
Pentagram diye 2 tane grup vardı. Herhalde bu diğeri. Zaten telif sorunu yüzünden bizim Pentagram ' ın adı Mezarkabul oldu. _____________________________ Rock, yaşamayı öğretir. Heavy Metal; öğüt verir, kulağını çeker. Thrash, haddini bildirir. -
Groove Shark kraldır.Ayrıca o grubu bilmiyorum. _____________________________ -
bu diğer pentagram _____________________________ 
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
![Pentagramı bilenler bi baksın [SS]](https://store.donanimhaber.com/99/62/d8/9962d8e9a21dcc9fe1bae727752356ca.png)