Bildirim
Penta garanti ve vatan garanti fark??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
Diğer konuda okuyup, merak ettikten sonra bu konuyu açtınız sanırım.
Diğer konuda yazdığım mesajı buraya alıntılıyorum.
quote:
Merhaba,
Size doğru gelen yanlışlar üzerinden gidiyorsunuz.
Anakartınızda oluşan o iz, belki ürün kontrol edilirken de olmuş olabilir.Yani hemen kullanılmış demeniz yanlış olur. Vatan bu konularda sabıkalı bir firma ama her üründe de böyle şeyler beklemeyin derim.
_________
Garanti mevzusuna gelirsek; sizin baktığınız tarih muhtemelen ürünün sisteme giriş tarihidir.Birçok arkadaşımız elindeki ürünleri sorgulatırlarsa; aldıkları ürünlerin almış oldukları tarihlerden farklı zamanlarda garanti başlangıcı olduklarını görürler.Ama sizin ürününüzün size göre garanti başlangıcı fatura tarihinizdir.O başlangıç ile alakanız yoktur.O mağazaya (veya ülkeye) giriş tarihidir.
Bende daha önce böyle bir olaydan şüphelenip, Vatan Bilgisayar'dan aldım bu bilgilerin birazını. Sizde arayıp telefonla veya yüz yüze bilgi edinebilirsiniz.
Zaten ürünün hiçbir yerinde kullanılma belirtisi olmadığını belirtmişsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Sabah sabah insanin aklina kurt dusuruyorlar ..bnde baktim farklilik war sasirdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Haklısınız insan okuyunca şüpheleniyor tabii.Ama durum dediğim gibidir.İsterseniz kendinizde arayıp sorgulayabilirsiz bunu.
Her şey fatura tarihinde biter.
Aslinda bir taraftanda garanti olayi disinda 2.ci elmi diorm kafami kurcalaya. O..gerci kokusu bile yerinde idi
_____________________________ [color= -
Kutuda hasar, ürünün aparatlarının poşetlerinde yırtılma, açılma gibi durumlar veya direkt olarak ürünün kendisinde bir hasar vb. durum yoksa ürüne kullanılmış diyemeyiz tabii ki.
Tekrar edeyim Vatan'ın bu konularda sabıkası çok ama bütün ürünlerde de böyle bir düzenbazlığı yapacak bir firma olduğunu zannetmiyorum.
Üründe belirgin bir hasar olmadıktan sonra sadece bir şüphe ile ürünü kullanılmış olarak götürseniz diyelim bu da yanlış bir hareket olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 17 Kasım 2014; 8:00:55 >
Posetlerinde ws hicbir sorun yoku ...zaten urunu gotursem hemen kutulayip baskasina saticaklar..kullanmak en iyisi ...ki sorun gormedim sadece suphelerim war hepsi bu
Bu durumda vatan veya başka firma değil önemli olan. Aynı durumu ben teknobiyotikle yaşamıştım.
İşin aslı distribütör firmanın ürünü tedarik edip sistemine kaydettiği tarihtir orada yazılan. Yani mağazalara satışa göndermeden önceki kayıt.
Yani ürünün distribütör firmaya geliş tarihidir. Kullanılmış ürün vs. değil. Jelatini açılmamış ürünleri bile sorgulayın (daha satılmadan raflardakileri bile) distribütör firmada kaydının olduğunu göreceksiniz. Burada önemli olan fatura tarihidir._____________________________ MSI Gaming Pro Carbon Wifi // Ryzen 3700X // G.Skill Ripjaws V 16gb 3200mhz // MSI Gaming Gtx 1070ti // SAmsung 850pro 250gb // Corsair H100i // CM Haf-X 942 // ASus Vg248qe 144hz // Logitech G502 - Z5500 - G710plus // Sennheiser GSP 600 - GSX 1000 -
quote:
Orijinalden alıntı: Pusu47
Bu durumda vatan veya başka firma değil önemli olan. Aynı durumu ben teknobiyotikle yaşamıştım.
İşin aslı distribütör firmanın ürünü tedarik edip sistemine kaydettiği tarihtir orada yazılan. Yani mağazalara satışa göndermeden önceki kayıt.
Yani ürünün distribütör firmaya geliş tarihidir. Kullanılmış ürün vs. değil. Jelatini açılmamış ürünleri bile sorgulayın (daha satılmadan raflardakileri bile) distribütör firmada kaydının olduğunu göreceksiniz. Burada önemli olan fatura tarihidir.
hocam benim aklima takilan sifirmidir degilmidir acaba ??ama zannetmiyorm kokusu üzerindeydi ama_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: oskis
quote:
Yani ürünün distribütör firmaya geliş tarihidir. Kullanılmış ürün vs. değil. Jelatini açılmamış ürünleri bile sorgulayın (daha satılmadan raflardakileri bile) distribütör firmada kaydının olduğunu göreceksiniz. Burada önemli olan fatura tarihidir.
hocam benim aklima takilan sifirmidir degilmidir acaba ??ama zannetmiyorm kokusu üzerindeydi ama
Korkmayın hocam sıfırdır :) Dediğim gibi daha raftan jelatini açılmamış ürünü de sorgulasanız aynı durumu görürsünüz.
Ben direkt çizgiye sormuştum bu durumu bana kullanılmış ürün mü sattı mağaza diye, onlar da gerekli açıklamayı yaptılar.
Distribütörün kendi sistemine dail ettiği tarih oradaki yani daha önce satıldığı tarih değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pusu47 -- 17 Kasım 2014; 14:38:59 >_____________________________ MSI Gaming Pro Carbon Wifi // Ryzen 3700X // G.Skill Ripjaws V 16gb 3200mhz // MSI Gaming Gtx 1070ti // SAmsung 850pro 250gb // Corsair H100i // CM Haf-X 942 // ASus Vg248qe 144hz // Logitech G502 - Z5500 - G710plus // Sennheiser GSP 600 - GSX 1000
-
quote:
quote:
quote:
hocam benim aklima takilan sifirmidir degilmidir acaba ??ama zannetmiyorm kokusu üzerindeydi ama
Korkmayın hocam sıfırdır :) Dediğim gibi daha raftan jelatini açılmamış ürünü de sorgulasanız aynı durumu görürsünüz.
Ben direkt çizgiye sormuştum bu durumu bana kullanılmış ürün mü sattı mağaza diye, onlar da gerekli açıklamayı yaptılar.
Distribütörün kendi sistemine dail ettiği tarih oradaki yani daha önce satıldığı tarih değil
rahatladim biraz daha yaw ne bilim biraz çekincelerim vardi_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
rahatladim biraz daha yaw ne bilim biraz çekincelerim vardi
Jelatinli ya da koruma bandı olan ürünler alıyorsanız korkmayın hile hurda yapamazlar. Tekrar fabrikaya gönderilip kutulanıp gelmesi lazım. Bunu da ülkemizin üşengeç insanları hiç mi hiç uğraşmazlar. Adamlar ürünü garantiye göndermeye üşeniyorlar, tekrar paketletmeyle hayatta uğraşmazlar
_____________________________ MSI Gaming Pro Carbon Wifi // Ryzen 3700X // G.Skill Ripjaws V 16gb 3200mhz // MSI Gaming Gtx 1070ti // SAmsung 850pro 250gb // Corsair H100i // CM Haf-X 942 // ASus Vg248qe 144hz // Logitech G502 - Z5500 - G710plus // Sennheiser GSP 600 - GSX 1000
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
rahatladim biraz daha yaw ne bilim biraz çekincelerim vardi
Jelatinli ya da koruma bandı olan ürünler alıyorsanız korkmayın hile hurda yapamazlar. Tekrar fabrikaya gönderilip kutulanıp gelmesi lazım. Bunu da ülkemizin üşengeç insanları hiç mi hiç uğraşmazlar. Adamlar ürünü garantiye göndermeye üşeniyorlar, tekrar paketletmeyle hayatta uğraşmazlar
ozamn şöyle sorup konuyu kapiyorum...hangi tip ürünler alinmali....vatandan?_____________________________
-
Vatanın internet şubesinden kesinlikle almayın derim, ne zaman internetten alsam ya teşhir ürünü ya da kutusu açılmış iade ürünü vs. geldi.
Jelatinli açılmamış kutu ya da koruma bandı olan, vakumlu kutuda olan her türlü ürünü alabilirsiniz mağazalardan._____________________________ MSI Gaming Pro Carbon Wifi // Ryzen 3700X // G.Skill Ripjaws V 16gb 3200mhz // MSI Gaming Gtx 1070ti // SAmsung 850pro 250gb // Corsair H100i // CM Haf-X 942 // ASus Vg248qe 144hz // Logitech G502 - Z5500 - G710plus // Sennheiser GSP 600 - GSX 1000
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt