|
Karar sizin. İslam inancı mastürbasyonu yasaklıyor. İster yap ister yapma sana kalmış, bunun kararını ben veremem. Benim bir kârım yok, sonuçta size ilaç filan satmıyorum, sadece mastürbasyonun faydasından bahsediyorum. Muhtemelen sen de 13-19 yaş trenini kaçırmış birisin, senin mastürbasyon yapıp yapmamanın hiçbir menfi veya müspet etkisi olmayacaktır. Diyelim ki 19 yaşından küçüksün. O zaman söylemem gerekir ki mastürbasyon, geleceğine yatırımdır. İleride 11 cm ile mutlu olmaya çalışmak zorunda olmak istemiyorsan mastürbasyon yapman senin için iyi bir tercih olacaktır. İleride eşinle/sevgilinle bir film izlerken erotik bir sahneye denk geldiğinde, o erotik sahnede kadının birini masadan masaya vura vura düzen bir adam gördüğünüzde yanındaki sevgiline/eşine "ya bu film sonuçta, gerçek değil bunlar, hepsi ilaçlı, hepsi prodüksiyon ürünü" gibi söylemlerle kendini ve yanındakini avutmak zorunda kalmak istemiyorsan asılmaya devam etmelisin. Ha yok ben 11 cm ile mutlu olurum, daha fazlasına gerek yok, her pozisyona girmeye gerek yok, pozisyon çeşitliliği önemli değil dersen sen bilirsin tabi... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı