Şimdi Ara

PENGUEN KAPAK!!!o provakatörun resmi var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  PENGUEN KAPAK!!!o provakatörun resmi var!

benzemiyormu

PENGUEN KAPAK!!!o provakatörun resmi var!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Cronus -- 11 Nisan 2008; 23:12:35 >

• seviyorum bu dergiyi
  • Hz.Ali'nin kılıcını koymuşlar ne iş anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: karasoyka

Hz.Ali'nin kılıcını koymuşlar ne iş anlamadım

Evet o konuda ayıp etmişler,bu adamın anlındaki dövme zülfikar değildi normal bir kılınçtı.penguende yanlış yapmış ve baya bir ayıp etmiş.
  • quote:

çünkü o provakatörün alnında ZÜLFİKAR'ın dövmesi vardı, git başka bir dövme yaptır ALLAH ALLAH

bu beş para etmeyen adamın ben ta, aynı şekilde Antalya da başa bela olan şerefsiz pkk'lıları....

quote:

Evet o konuda ayıp etmişler,bu adamın anlındaki dövme zülfikar değildi normal bir kılınçtı.penguende yanlış yapmış ve baya bir ayıp etmiş.

ama ben ZÜLFİKAR gördüm sanki, emin misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syyıldız -- 11 Nisan 2008; 23:13:15 >
  • alnında aynen o dövme var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: experienced

quote:

Kaç gündür tvler zülfikar dövmeli diyorlar arkadaşlar 3 gündür tvde öyle dinliyorum doğru yalnış bilemem ama...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siyah Kalem diye bir üye vardı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu konu ıslenmıstı hatta ben acmısmış galıbaa
  • dövme degil be kılıçla kazıtmış ve deeeri kabarmış galiba
  • DÖVME OLMAYABİLİR ÇÜNKÜ KALDIRAMAD ONU.SAKAL KESİLMİŞ AMA EŞEK HER YERDE EŞEKTİR

AYRICA O KILIÇ RESMİ DOĞRU.BENDE O KILCI GÖRDÜM.DERGİ YANLIŞ YAPMAMIŞ
  • kılıç bildiğniz zülfikar
  •  PENGUEN KAPAK!!!o provakatörun resmi var!
  • Bazılarına en "kapak" cevapları bu dergi veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Nisan 2008; 13:44:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: experienced

quote:

birini suçlıcaksanız once bi adam akıllı inceleme yapın
  • Süper Penguen güzel bir dergi..
  • O dövme ve bariz bir şekilde zülfikar arkadaşlar. Ayrıca olayları da kimse bilmeden yorum yapmasın

PS : Akdeniz üniversitesinde okuyorum.
  • karşıt görüşlüler dedikleri kişiler "PKK" lı olanlar.Hiç kimse bu pkk lıları gündeme getirmiyor.
  • Olayların kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen olayda adı geçen Tahir Deniz Uysal, eşi Ayşegül Uysal ile birlikte İHA'ya konuştu.

"Basite indirerek gerçekleri örtüyorlar"

İddiaların gerçekçi olmadığını söyleyen Uysal çifti, "Olaylar kız meselesi yüzünden çıkmadı. Buket isimli bir arkadaşımın benim sevgilim olduğu şeklinde haberler yayınlandı. Ben de bu haberleri okuyunca şaşırdım. Ben 3 ay önce evlendim. Buket isimli arkadaşımın da sevgilisi var. Şu an bildiğim kadarıyla kendiside İzmir'de ailesinin yanında. Olayları bu şekilde basite indirerek gerçekleri saklamaya çalışıyorlar" dedi.

"Bunu yapanlar Türk bayrağı düşmanlarıdır"

Akdeniz Üniversitesindea yaşanan olayların ardından bazı yayın organlarında gerginliğin kız meselesi yüzünden çıktığı şeklinde haberler yayınlandığını ve bunların gerçek dışı olduğunu söyleyen Akdeniz Üniversitesi Turizm Meslek Yüksekokulu öğrencisi Tahir Deniz Uysal, "Ben 17 Ocak'ta evlendim iddia edildiği gibi sevgilim olması söz konusu değildir. Yurttan atılan arkadaşların ifadelerine göre hazırlanan haber doğru değildir. Bu tür haberlerle üniversitede yaşanan olaylar göz ardı edilmektedir. Yurtta meydana gelen olaylarda eşimde yurdu basan grubun saldırısına maruz kaldı. Bunu yapanlar Türk bayrağı düşmanı ve bölücü örgüt yandaşlarıdır" diye konuştu.

"Olayın kız meselesiyle ilgisi yoktur"

Haklarındaki iddiaların doğru olmadığını söyleyen Ayşegül Uysal ise, "Ben yaşadıklarımı emniyetteki ifademde ayrıntılı olarak anlattım. Bize saldıran öğrenciler dışarıdan getirdikleri kişilerle yurt basarak bizlere saldırdılar. Bu grup her zaman taciz ve saldırılarda bulunuyorlardı. O günde bölücü örgüt başı Abdullah Öcalan'ın yaş gününü kutlamaya kalkıştılar. Sonra yaşanan olaylarda bizi darp ettiler. Bu olayların kız meselesi ile ilgisi yoktur" şeklinde konuştu.

AYHAN TÜRKEZ -SABRİ ÇAĞLAR - ANTALYA / İHA

• Suçlu olarak karşı tarafın görülmesi gerek değilmi? Karşı tarafda hep pkklılar vardı.
  • Kız meselesi çok basit bir sebep bu olaylar için , bu olayların kız meselesiyle falan alakası yok .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.