Bildirim
PENDORYA MEDİA MARKT LG 32 555 TOSHİBA P6100 799

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
arkadaalar konuyu açtıgımdan beri 100 kişi bakmış ama kimse zahmet edipde iki satır yazmamış anlayışınız için teşekkür ederim valla
-
kardeş herkes fiyatları inceliyor galiba alınabilesi ne var gibi tv 555tl iyi gibi bende 19" axen nasıl diye sorayım varmı kullanan tavsiye eden? -
quote:
Orijinalden alıntı: yazz
kardeş herkes fiyatları inceliyor galiba alınabilesi ne var gibi tv 555tl iyi gibi bende 19" axen nasıl diye sorayım varmı kullanan tavsiye eden?
ben bu gün gittim gördüm şahsen almayı düşünüyorum monitör niyetine ama zaten monitörlede var 149 liraya philips veriyolara onumu alsam karar veremiyorum ama toshibada güzel duruyor sadece ekranı beni çekiyor yoksa o kadar para verilmez gerisine diya düşünüyorum -
32" için güzel fiyat, hangi modeli? -
notebook için herhangi bi sıcaklık olmadığından dolayı mesaj yazmamış olabilirler.
lg için de model vs verseydin yorum gelirdi büyük ihtimalle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X