Şimdi Ara

PENDORYA MEDİA MARKT LG 32 555 TOSHİBA P6100 799

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toshiba p6100 2 gb ram 320gb hdd 799 tl alınırmı nasıldır arkadalar istanbul pendik e özel bi dogun günü için yapmışlar stoklar da baya iyi sayılır ama LG 32 inçde başka sıcak bir şey görmedim sanki siz nedersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usta0037 -- 4 Mayıs 2012; 20:01:05 >

• arkadaalar konuyu açtıgımdan beri 100 kişi bakmış ama kimse zahmet edipde iki satır yazmamış anlayışınız için teşekkür ederim valla

• kardeş herkes fiyatları inceliyor galiba alınabilesi ne var gibi tv 555tl iyi gibi bende 19" axen nasıl diye sorayım varmı kullanan tavsiye eden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazz

kardeş herkes fiyatları inceliyor galiba alınabilesi ne var gibi tv 555tl iyi gibi bende 19" axen nasıl diye sorayım varmı kullanan tavsiye eden?

ben bu gün gittim gördüm şahsen almayı düşünüyorum monitör niyetine ama zaten monitörlede var 149 liraya philips veriyolara onumu alsam karar veremiyorum ama toshibada güzel duruyor sadece ekranı beni çekiyor yoksa o kadar para verilmez gerisine diya düşünüyorum
  • 32" için güzel fiyat, hangi modeli?
  • notebook için herhangi bi sıcaklık olmadığından dolayı mesaj yazmamış olabilirler.
    lg için de model vs verseydin yorum gelirdi büyük ihtimalle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4 899 TL Bimeks ...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.