Şimdi Ara

Pendikte BackWoods Puro Nerden Bulurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler internette gördüm,çokta tavsiye ediliyormuş,pendikte nerden bulabilirim bunu fiyatı nekadardır çocuğu göndereyim alsın...

• Valla Ankara'da Çoğu BP istasyonlarında satılıyor... Belki oralarda da olabilir...
  • burda bp yok galiba totalde filan olur mu acaba
  • backwoodsu yasal olarak getiren varmı bilmem ama ben kaçağını biliyorum fiyatıda 7.5 lira emirgan da :D bu arada bLackwood die bir şey var sakın alayım deme Tekel bayii tavsiyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnoslm

backwoodsu yasal olarak getiren varmı bilmem ama ben kaçağını biliyorum fiyatıda 7.5 lira emirgan da :D bu arada bLackwood die bir şey var sakın alayım deme Tekel bayii tavsiyesi

tekel bayilerinde olur mu?
    göndereyimmi çocuğu?
  • çüşşş puro sormuyormusun sen puro nerede olacak yakında hamam filan varsa oraya yolla istersen tövbe tövbe bırak benzinciyi şöyle ufaktan kaçak göçek satan bi tekelde kesin vardır ama alırken backwoodsu biraz sık bak bakalım içi yumuşakmı sert ise kurumuştur hiç alma daha iyi yumuşak ve nemli olacak
  • Backwoods tam puro değildir aslında ıslak sigara gibi birşey. Nemli olması önemli arkadaşın dediği gibi.

Artık çoğu tekel bayinde bulunuyor. Tabi bulunduğu semte görede değişir. Honeyberry ve sweet olanı favorimdir. Pakedi açınca mis gibi çikolata kokusu geliyor o kokuya bayılıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

çüşşş puro sormuyormusun sen puro nerede olacak yakında hamam filan varsa oraya yolla istersen tövbe tövbe bırak benzinciyi şöyle ufaktan kaçak göçek satan bi tekelde kesin vardır ama alırken backwoodsu biraz sık bak bakalım içi yumuşakmı sert ise kurumuştur hiç alma daha iyi yumuşak ve nemli olacak

hocam tam bilmiyorum pendiği yeni geldim,en son bakkaldan sigara aldım
    nerde tekel vardır,tekel dışı nerde satılır vsvs bilgim yok o yüzden konu açtım

• quote:

Orijinalden alıntı: hlmd

quote:

çüşşş puro sormuyormusun sen puro nerede olacak yakında hamam filan varsa oraya yolla istersen tövbe tövbe bırak benzinciyi şöyle ufaktan kaçak göçek satan bi tekelde kesin vardır ama alırken backwoodsu biraz sık bak bakalım içi yumuşakmı sert ise kurumuştur hiç alma daha iyi yumuşak ve nemli olacak

tamam işte ben pendiği bilmediğine kızmıyorum benzinciye gerek yok ufak tekel bayilerinde tezgah altı ne cevherler olur şaşırırsın bir de tekel amcamdan istersen backwood deme direk türk işi ıslak puro de çekmeceyi açıyorsa bilki o dükkanda o puro var

• Pendik'in neresinde oldugunu söyle tarif edeyim. BP adliyenin orada var. Ayrıca eski Alt geçitin karşısındaki iddaa bayisi görünümlü tekeldede bulabilirsin
  • quote:

quote:

quote:

tamam işte ben pendiği bilmediğine kızmıyorum benzinciye gerek yok ufak tekel bayilerinde tezgah altı ne cevherler olur şaşırırsın bir de tekel amcamdan istersen backwood deme direk türk işi ıslak puro de çekmeceyi açıyorsa bilki o dükkanda o puro var

Hocam ben çocuğu göndericemde "türk işi ıslak puro" ne alaka?

quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

Pendik'in neresinde oldugunu söyle tarif edeyim. BP adliyenin orada var. Ayrıca eski Alt geçitin karşısındaki iddaa bayisi görünümlü tekeldede bulabilirsin

Hocam sahil kesiminde oturuyorum.

• Sahil kesimi oldukca büyük be hocam , mınıbus duraklarından yukarı cıkın adlıyenın hemen yanında bp var orada olmazsa , carsıda 2 tane alt gecit var sizde bilirsiniz de büyük olan degil diger ufak alt gecitten cıkın tam karsınızdaki tekelde kesin var
  • quote:

Sahil kesimi oldukca büyük be hocam , mınıbus duraklarından yukarı cıkın adlıyenın hemen yanında bp var orada olmazsa , carsıda 2 tane alt gecit var sizde bilirsiniz de büyük olan degil diger ufak alt gecitten cıkın tam karsınızdaki tekelde kesin var

hocam nerdeki altgeçit ?
    Şu yeraltı çarşısını mı diyorsun ?
  • quote:

quote:

Sahil kesimi oldukca büyük be hocam , mınıbus duraklarından yukarı cıkın adlıyenın hemen yanında bp var orada olmazsa , carsıda 2 tane alt gecit var sizde bilirsiniz de büyük olan degil diger ufak alt gecitten cıkın tam karsınızdaki tekelde kesin var

hocam nerdeki altgeçit ?

Denebilir onun onunden sağ tarafa gidin sıla cafeyi gecin ilerde bi tane daha yeraltı geçit var ufak birsey oradan geçin ana yoldan düz karsıya gecin tekel bayisini goreceksiniz

• quote:

quote:

quote:

hocam nerdeki altgeçit ?

Denebilir onun onunden sağ tarafa gidin sıla cafeyi gecin ilerde bi tane daha yeraltı geçit var ufak birsey oradan geçin ana yoldan düz karsıya gecin tekel bayisini goreceksiniz

Ha tren yolunun altındaki geçit.
    Ordan geçtikten sonra o 350-400 metrelik toprak yolun sonunda öyle mi?
    Yani Final dersanesinin olduğu sokak?

• Cok gittiniz hocam bu yeraltı carsısının onunden bakınca sagda taksı duragı var devam edın gecın taksı duragını sonra sıla kafe cıkacak karsınıza onuda gecın donercının hemen yanında merdıvenler yer altına ınıyo oradan gıdın yer altından cıkıyorsunuz karsı taraftan hemen anayol onunuzde hocam yoldan karsıya gecınn anahtarcının hemen yanında tekel var orada bulursunuz.
  • quote:

Cok gittiniz hocam bu yeraltı carsısının onunden bakınca sagda taksı duragı var devam edın gecın taksı duragını sonra sıla kafe cıkacak karsınıza onuda gecın donercının hemen yanında merdıvenler yer altına ınıyo oradan gıdın yer altından cıkıyorsunuz karsı taraftan hemen anayol onunuzde hocam yoldan karsıya gecınn anahtarcının hemen yanında tekel var orada bulursunuz.

tamam hocam anladım,bu arada dediğiniz mekanda fiyatı nedir birde çocuk backwoods diye mi sorsun başka yoksa başka bi' isimlemi satılıyor?
  • Fiyatı hakkında hiçbir bilgim yok mallesef. Oradaki genc eleman biliyor hocam backwoods desin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fiyatı hakkında hiçbir bilgim yok mallesef. Oradaki genc eleman biliyor hocam backwoods desin :)

tamam hocam tekrar sağolun
  • Rica ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.