Şimdi Ara

Pendik kartal gibi yerlerde yaşayanlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BAĞCILAR

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersunvanderyanal

Yapma abi

Sultanahmet, eminönü, sirkeci,aksarayı içinde bulunduran bir semtten bahsediyoruz.
    Hocam Ulus da zaten bir semt zaten ve Türkiye Cumhuriyeti'nin merkezi burasıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla 4 yıldır beşiktaş merkezde yaşıyorum şimdi üniversite bitince memlekete dönsem kesmez, istanbulda işe girsem gidip fatihte kartalda yaşayamam arada kalmış durumdayım çok alıştım beşiktaşın medeniyetine kültürüne canlılığına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Fatihte yaşayan biri olarak fatih yaşanılacak yer değildir eskiden di o suriyeliler gelmeden önce açık ara harika bir yerdi çünkü her yere ulaşımı çok rahat merkezde beşiktaş beyoğlu taksim elinin altında ama artık insanın evinden dışarı çıkası gelmiyor ben 14 15 li yaşlardayken sokaktan eve gelmezdim o kadar dışarıda dururdum ki annem kayıp olduğumu zannettiği bile olurdu ama çevremiz çok temiz harikaydı sokaklarımız böyle pis değildi şimdi görüyorum mahallemiz boş sağımızdaki solumuzdaki dairedeki ufak çocuklar annelerini çıldırtıyor sebebi dışarıya çıkamıyorlar enerjilerini evde kullanmaya kalkıp rahatsızlık oluşturuyorlar şuan 21 yaşındayım 5 ay kadar önce suriyelilerle aramızda bir kavga çıktı arkadaşımı bıçakladılar bacağından polise taşındı olay sınır dışı edildiği söylendi görmüyoruz gerçekten elemanı ama bilemiyorum bu küçük bir olay artık huzur güven temizlik kalmadı güzel semtimiz arap sevici eller tarafından mahvedildi.
    Bu konuda çok doluyum o yüzden ne nokta ne virgül koydum anlamak isteyenler anlar geriside dislike atsın.
    7-8 sene önce Fatih Çarşambaya gitmiştim. Çok hoşuma gitmişti . Osmanlı havası vardı , şuan ne durumda acaba :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mofyakdop

Zümrütevler elit mi? Emin misin? Ulaşımı yok hani, tepesinde ada siteleri var koskocaman saçma sapan yapılar

Biraz daha yürüsen dünyadan düşeceksin
    Ada siteleri dediğin siteler şuan anadolu yakasının en yaşanılabilir yeri. (siteler kompeksi)
  • Herkes büyüdüğü ilçeyi sever boşuna tartışmaya gerek yok. Benimle sabaha kadar tartışssanız Pendik derim cünkü memleketim ve seviyorum herşeyimi de karşılıyor.
  • Cahar Dudayev kullanıcısına yanıt
    Bunu derken ciddi misin ya:d berbat bir yer.

• Büyükçekmece 😂

• quote:

Bunu derken ciddi misin ya:d berbat bir yer.
    evet ciddiyim ,neden berbat mesela ?
  • esenyurttan selamlar
    Sadece o yokuşu bile orada yaşamamak için bir sebep

Oradan daire falan mı aldın hocam ahahahahha

Etrafta insan yok, uçurum falan var. Siteden bi çıkıyosun peşine 40 köpek takılıyor adaxalxalx

Orada yaşayacağıma fatihin sokaklarında yaşarım

Ayrıca her şeyi geçtim

Anadolunun en yaşanılabilir yeri olduğuna nasıl kanaat getirdin?

Ben işim gereği anadolu yakasında adım atmadık yer bırakmadım. Dediğin yer çöp

Anadoluda yaşayacak olsam üsküdarın güzel mahallelerinden birisinde yaşardım

• Anadolu yakasında tek yaşanacak yer ataşehirdir

• Drumyr kullanıcısına yanıt
    Rahmetli babam 1939 İstanbul Beyoğlu doğumluydu bende doğma büyüme İstanbulluyum..Çocukluğumu hatırlarım, çocukluğumun geçtiği yerlere kaçarım bazen..Öylesine bağlıyor kendine insanı..

Fakat son 1 yıldır aynı şeyi bende düşünür oldum, lanet olsun bu şehre artık mide bulandırıyor..Trafiği ayrı dert, içinde yaşayan yaratıklar ayrı dert ama işte elden ne gelir..

• dulcet kullanıcısına yanıt
    Hocam anadolu yakası'nda KArtal ve maltepe çok güzel şehirler. En yaşanılabilir ilçeler sıralamasında 39 ilçede ;

Maltepe 5.
    kartal 7.

oldu. Pendik 20 ve sultanbeyli 38. oldu . Bu adam nerede yaşıyor bilmiyorum ama maltepe ve kartal CENNET.
  • Vay eb tarihi yarımada dünyanın en büyük imparatorlugu Bizans ve roma 'nin bile başketi olmuş şimdi ki haline bak.

Fatih'te Türk azınlıga düşmüş. O güzelim şehri ne hale getirdiler arap seviciler.
  • quote:

Ayrıca her şeyi geçtim

Anadolunun en yaşanılabilir yeri olduğuna nasıl kanaat getirdin?

Ben işim gereği anadolu yakasında adım atmadık yer bırakmadım. Dediğin yer çöp

Anadoluda yaşayacak olsam üsküdarın güzel mahallelerinden birisinde yaşardım
    hocam ben evvelden üsküdarda yaşıyordum evet güzel yerleri var..

dediğimiz yerde yaşamak aracınız var ise çok rahat açıkcası benim beğenme nedenlerim
    şehire yakın ama kalabalığından, sesinden, gürültüsünden, karmakarışıklığından uzak ve sessiz sakin havası temiz rahatça gezinebiliyorsunuz.

he ben tenha yerleri sevmiyorum diyorsanız o ayrı ama anadolu yakasında çok yer gördüm en beğendiğim burası oldu..
  • Evet Fatih Sultan Mehmet'in içeri girdiği surların girişinde artık suriyeliler adam bıçaklıyor.
  • arkadaş pendik esenyalı mahallesinde s.gokcen bağlantı yolu aydınevler çıkışına yakın sitede kiralık daire bulmuş

mahalleyi bana sordu nasıl diye hiç bilmem sorarım dedim

mahalle muhit nasil oralarda

sokakta yan bakarlar mı

• Fatih karagümrükte yaşıyorum ve memnunum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.