Şimdi Ara

Pendik / Hangi lise daha iyidir / Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar.. pendik'te oturuyorum. İl yuzdelik dilimim 6.21. Tercih listemde şimdilik uç tane lise bulunuyor. Bunlar

İhdan kurşunoğlu anadolu lisesi 6.39 sanırsam
    Maltepe eca elginkan anadolu lisesi 7 (ama çok kalabalık bi lise galiba normal liseler 500 kişilikken bu lise 1000 kişilik. Bir sıkıntı olur mu ?)
    Pendik fatih anadolu lisesi 7.7 ( aslında bu liseye çok gitmek istemiyorum ama evden 20 dk yurume mesafesi.
    Şimdi arkadaşlar bide ben behihe nevhiz ışıl anadolu lisesini de dusunum ama oranın yuzdelik dilimi 5.3 belki yedeklerden falan kontenjan açılırsa giderim belki.
    Evet arkadaşlar aslında baya araştırdım bunları buldum iyi olarak. Sizce hangisi daha iyi bir lisedir. İhsan kurşunoğlu uzak diye nerdeyse vazgeçtim. Eca nın yeri bahçesi falanda çok guzel ama kalabalık gibi geliyor. Sizinde fikirlerinizi almak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emin ol kalabalık olması daha iyidir,hoca sayısı da ona göre zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Nbrcnm

Emin ol kalabalık olması daha iyidir,hoca sayısı da ona göre zaten

Cevabınız için teşekkürler. Hocam gittik eca elginkana baktık, ben çok beğendim yerini falan ulaşımını. Evimizin onunden 16y geçiyor huzurevi durağında iniyorum ondan sonra 5-10 dakika yuruyeceğim veya minubusle 1-2 dakika sonra okulun onunde ineceğim. Ama annem kuşkulanmaya başladı işte apaçiler falan vardır oralarda. Hocam sizin yorumunuzu anneme okutacağım. Orada boyle çok barzo,apaçi tipli insan var mı ? Ki pendikte daha çok vardır diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: uçansony

quote:

Cevabınız için teşekkürler. Hocam gittik eca elginkana baktık, ben çok beğendim yerini falan ulaşımını. Evimizin onunden 16y geçiyor huzurevi durağında iniyorum ondan sonra 5-10 dakika yuruyeceğim veya minubusle 1-2 dakika sonra okulun onunde ineceğim. Ama annem kuşkulanmaya başladı işte apaçiler falan vardır oralarda. Hocam sizin yorumunuzu anneme okutacağım. Orada boyle çok barzo,apaçi tipli insan var mı ? Ki pendikte daha çok vardır diye dusunuyorum

Ne barzosu kardeşim:)Yeri anlatmışsın zaten.Ben de öyle huzurevinden aşağı vuruyodum:)Asıl konuya gelecek olursak okul iyi yerde.çevre iyi,öyle gezebileceğin yerlerde var.Okulda aslında tam bir kültür zenginliği var.Ya yanlış anlama ama okula bostancılı gitaristlerde gelir,pendikten muhafazakar çoçuklar da gelir.umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.Okul bu yönden insana bir bakış açısı kazandırır.Sevebileceğin her tür den insanlar var.tek bir çeşit tip yok.Başarı olarak da biraz daha iyi yerler kazandırabilir ama bu senin çalismana kalmis.daha sorun varsa cevaplayabilrim?

• quote:

quote:

quote:

Ne barzosu kardeşim:)Yeri anlatmışsın zaten.Ben de öyle huzurevinden aşağı vuruyodum:)Asıl konuya gelecek olursak okul iyi yerde.çevre iyi,öyle gezebileceğin yerlerde var.Okulda aslında tam bir kültür zenginliği var.Ya yanlış anlama ama okula bostancılı gitaristlerde gelir,pendikten muhafazakar çoçuklar da gelir.umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.Okul bu yönden insana bir bakış açısı kazandırır.Sevebileceğin her tür den insanlar var.tek bir çeşit tip yok.Başarı olarak da biraz daha iyi yerler kazandırabilir ama bu senin çalismana kalmis.daha sorun varsa cevaplayabilrim?

Çok teşekkürler hocam içime su serptiniz. Musaitseniz pm ile size bazı şeyler soyleyeceğim.

• Behiye dr nevhiz ışıl mezunuyum ben tavsiye ederim tenha bir yerde nezih çevresi var. yer olarak çok ters ama pendikten minibüsle kırk dakika civarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Behiye dr nevhiz ışıl mezunuyum ben tavsiye ederim tenha bir yerde nezih çevresi var. yer olarak çok ters ama pendikten minibüsle kırk dakika civarı

Aa wisdom hocam selamlar. Tutarsa tabi önce orayı yazacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de kararsız kaldım. Pendik Fatih Anadolu Lisesi'ni kazandım 6,07lik dilimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahahalone -- 6 Şubat 2016; 0:42:55 >
  • kuzeni yolladık ihsana sen nerdesin suan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omega

kuzeni yolladık ihsana sen nerdesin suan

Pendik fatihteyim

• quote:

quote:

Pendik fatihteyim

Memnun musun pendik fatihten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blau99

quote:

quote:

Pendik fatihteyim

Memnun musun pendik fatihten

Memnunum sormak istediğiniz şeyler varsa pm'den görüşelim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.