Şimdi Ara

Pendik Civarını Bilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mewrhaba arkadaşlar ben pendiği biliyorum ama haftasonu açıköğretim sınavı için verilen yeri bilmiyorum hangi minibüse binmeliyim adres: ayazma ilköğretimokulu okul sk vatan cd. Orhangazi mahallesi Pendik. Biliyorsanız lütfen yardımcı olurmusunuz.

• Ben orhangazi mahallesindeyim ama o okulu bilmiyorum malesef ama bizim bu orhangazi mahallesi pendik olarak geçmiyo sultanbeyli olarak geçiyo pendikle sultanbeyli yanyana aynı yerden de bahsediyo olabiliriz farklı da.Buraya gelmek için nerden geliyosan artık kadıköyden 14ks,ümraniyeden 131,kartaldan 132c sonra gölet minübüsü,üsküdardan 11üs sonra gölet minübüsü yeterli sanırım
  • ayazma ilköğretim okulu güzelyalıda var. ama ondan mı bahsediyosunuz bilmiyorum. pendikten minibüs durağına gidip sorabilirsin. esenyalıya gidenlere. ya da kadıköyden 130 a biner güzelyalıda iner bir daha minibüse binersin. köprünün üstünden esenyalıya gidenlere...başarılar...
  • başlığı pandik canavarını bilenler diye okudum bana çüş.gif
  • Ben Darıca'dan (Gebze) geleceğim yani biraz ters istikamet Haritadan baktımda Esenyalı civarında pendik minibüs durağından veya pendik köprüsünden binebilirmiyim.
  • [Deleted by Admins]
  • Yokmu arkadaşlar tam olarak bilen biri Kalacaz yoksa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.