Şimdi Ara

Penamore.com İntimo Termal içlik modelleri 19.90 ( Kargo bedava kodu içerde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.783
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Penamore.com İntimo marka erkek termal ürünlerinde kargo bedava yapmışlar ( Gelen mail öyle idi en azından) Hediye çeki kodu E4WWEPWDPTRQE711 . Bu çeki sipariş aşamasında kullanarak kargo bedelini ödeyebilirsiniz.

https://www.penamore.com/kategori2/termal/64/

Ben 1 adet sipariş geçtim. Fiyatı da uygun geldi.

Penamore.com İntimo Termal içlik modelleri 19.90 ( Kargo bedava kodu içerde)

• Supermis, fiyat da iyi geldi. Deneyelim bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ömür biter, borç bitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Eyimidir marka ?

Yeşil direk efsanesidir. Bu siteden markanın atletini almıştım. Güzeldi.

Kredi kartı yardımlaşma ve yüksek tutarlı işlemleriniz için kesinlikle whatsapptan iletişime geçiniz. İletişime geçmeden önce eski ve yeni ilanlarımda ki telefon numarasını kıyaslayınız. Hatta telefon numaramı kaydedin, hesapları çalıyorlar. Başıma gelmedi ama duyuyoruz üzülüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netkral42

Ben de alt ust 19.90 tl sandim..

O fiyata alt üst zor olur hocam olsada termal olmaz

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: abays

quote:

Orijinalden alıntı: netkral42

Ben de alt ust 19.90 tl sandim..

O fiyata alt üst zor olur hocam olsada termal olmaz

yine forumda 27 lira mıydı alt üst satan vardı..Markayı bilemiyecem tabii.

Kredi kartı yardımlaşma ve yüksek tutarlı işlemleriniz için kesinlikle whatsapptan iletişime geçiniz. İletişime geçmeden önce eski ve yeni ilanlarımda ki telefon numarasını kıyaslayınız. Hatta telefon numaramı kaydedin, hesapları çalıyorlar. Başıma gelmedi ama duyuyoruz üzülüyoruz.
  • thermoformdan iyimi bu marka yada thermoformdan iyisi hangi markadır

Orijinalden alıntı: jawsap

thermoformdan iyimi bu marka yada thermoformdan iyisi hangi markadır

thermoform' u bilmiyorum ama, bu firma iyi diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesimk06 -- 27 Aralık 2013; 9:49:31 >

Orijinalden alıntı: yesimk06

Morhipo da termal içlikler 13,90 25 tl üzeri kargo ücretsiz

Link atabilirmisini?
    ben bulamadım

• Arkadaşlar bu markayı bilmem ama termal denen birçok ürün malesef bildiğin penye çıkıyor. Ne doğru dürüst vücut ısısını koruyor ne de hava akışına izin veriyor. Ya ter içinde bırakıyor ya da ısıtmıyor, ya da 2 yıkamadan sonra ağzı yüzü bir yana gidiyor, rengi atıyor. Her sene farklı bir marka alıp deniyorum. Bu sene NBB diye bir marka aldım denedim (üst), öncekilere nazaran gayet iyi geldi bana. Henüz 2 kere giydim ama hem sıcak tutma hem de terletmeme konusunda memnun kaldım. Bakalım inşallah yıkamadan sonra da durumu ve performansı bozulmaz. Merak edenler için fiyatı 25 TL , nette satılmıyor (aradım bulamadım) Loya diye iç giyim zinciri var, oradan buldum aldım tesadüfen. Aklınızda bulunsun alternatif olarak.

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Arkadaşlar bu markayı bilmem ama termal denen birçok ürün malesef bildiğin penye çıkıyor. Ne doğru dürüst vücut ısısını koruyor ne de hava akışına izin veriyor. Ya ter içinde bırakıyor ya da ısıtmıyor, ya da 2 yıkamadan sonra ağzı yüzü bir yana gidiyor, rengi atıyor. Her sene farklı bir marka alıp deniyorum. Bu sene NBB diye bir marka aldım denedim (üst), öncekilere nazaran gayet iyi geldi bana. Henüz 2 kere giydim ama hem sıcak tutma hem de terletmeme konusunda memnun kaldım. Bakalım inşallah yıkamadan sonra da durumu ve performansı bozulmaz. Merak edenler için fiyatı 25 TL , nette satılmıyor (aradım bulamadım) Loya diye iç giyim zinciri var, oradan buldum aldım tesadüfen. Aklınızda bulunsun alternatif olarak.

Benim ürün geldi, sıcak tutuyor üstad. Dün sahilde yürüdüm soğukta, 10 üzerinden 10 aldı benden ürün

• quote:

quote:

Arkadaşlar bu markayı bilmem ama termal denen birçok ürün malesef bildiğin penye çıkıyor. Ne doğru dürüst vücut ısısını koruyor ne de hava akışına izin veriyor. Ya ter içinde bırakıyor ya da ısıtmıyor, ya da 2 yıkamadan sonra ağzı yüzü bir yana gidiyor, rengi atıyor. Her sene farklı bir marka alıp deniyorum. Bu sene NBB diye bir marka aldım denedim (üst), öncekilere nazaran gayet iyi geldi bana. Henüz 2 kere giydim ama hem sıcak tutma hem de terletmeme konusunda memnun kaldım. Bakalım inşallah yıkamadan sonra da durumu ve performansı bozulmaz. Merak edenler için fiyatı 25 TL , nette satılmıyor (aradım bulamadım) Loya diye iç giyim zinciri var, oradan buldum aldım tesadüfen. Aklınızda bulunsun alternatif olarak.

Benim ürün geldi, sıcak tutuyor üstad. Dün sahilde yürüdüm soğukta, 10 üzerinden 10 aldı benden ürün

Ya banada kargo gelmiş yoktum cumartesi. Aras kargoyla gelmiş ama ne geldi bilmiyorum. sana aras kargoylamı geldi ürün ?

Ömür biter, borç bitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

quote:

quote:

Ya banada kargo gelmiş yoktum cumartesi. Aras kargoyla gelmiş ama ne geldi bilmiyorum. sana aras kargoylamı geldi ürün ?

Aynen hocam Aras ile geldi. Kargoyu ara geri gitmesin.

• abays kullanıcısına yanıt
    Eywallah. Aradım bakalım tekrar dağıtıma çıkmış, bu saat oldu hala gelen yok

Ömür biter, borç bitmez
  • abays kullanıcısına yanıt
    Peki havalandırma durumu nasıl? Ter yapıyor mu?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.