Şimdi Ara

Pen Spinnig Kalemi Yapımı SS'Li (Başlangıç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
4.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni başlayanlar için ucuz ve kullanışlı çevirne kaleminin yapımı için konuyu açtım.
    Başlangıç seviyesi için Pen Spinnig Kalemi Yapımı için malzemeler:
    -Stabilo
    -2 stabilo kapağı
    -2 tükenmez kalem
    -Renki bantlar
    1.ADIM
    Kapakları alıp birini kalem ucuna diğerinide arkasına takıyoruz.

2.ADIM
    Kapakla kalemin bağlantı yerlerini bantlıyoruz sonra isteğe bağlı olarakda renkli bantlarla süsleyebilirsiniz.

Not:Renkli bantlar elektrik bantıdır.(Koçtaş'da tanesi 90kr)

3.ADIM
    Tükenmez kalemlerin süngerlerinin uçlarını söküyoruz ve uçları lastiğin içine sokuyoruz.

4.ADIM
    Son olarak tükenmez kalemin lastikerine uçlarına stabilonun arkasına önüne takıyoruz ve kalemimiz hazır.Sonraki yayınlarda orta seviyeli kalemlerin yapımını anlatacağım .

Not:Konuya saçma sapan yorumlar yazmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdy00 -- 19 Kasım 2012; 20:26:30 >

• Cd kalemiyle yapmıştım ben. 2 cd kalemi kapağı 1 cd kalemi 2 rotring ucu ile daha güzel ve ağırlığı daha iyi bir kalem yapabilirsiniz.

uç olarak bunlarınki

2 adette şu kalemler eli acıtmasın diye kullanılan yumuşak plastik şeyden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FYL -- 17 Kasım 2012; 17:17:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FYL

Cd kalemiyle yapmıştım 2 cd kalemi kapağı 1 cd kalemi 2 rotring ucu ile daha güzel ve ağırlığı daha iyi bir kalem yapabilirsiniz.

Kalın olur CD kalemi.
  • quote:

Cd kalemiyle yapmıştım ben. 2 cd kalemi kapağı 1 cd kalemi 2 rotring ucu ile daha güzel ve ağırlığı daha iyi bir kalem yapabilirsiniz.

uç olarak bunlarınki

+1 bende denemiştim ama geçici bir heves olduğu için attım gitti bir yere bulursam ss koyarım

• quote:

Cd kalemiyle yapmıştım 2 cd kalemi kapağı 1 cd kalemi 2 rotring ucu ile daha güzel ve ağırlığı daha iyi bir kalem yapabilirsiniz.

ilk onu paylaşmayı düşündüm biraz gövdesi kalın diye vazgeçtim normalde kullanışlı güzel kalem.Onun içinde konu açarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Kalın olur CD kalemi.

Pen spinning forumunda görmüştüm.Üst konuydu herkes onu kullanıyordu.Buda güzel fakat fazla hafif olur sanki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FYL -- 17 Kasım 2012; 17:19:32 >
  • quote:

quote:

quote:

Kalın olur CD kalemi.

Pen spinning forumunda görmüştüm.Üst konuydu herkes onu kullanıyordu.Buda güzel fakat fazla hafif olur sanki?

bantları fazla sarınca ağırlaşıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdy00 -- 17 Kasım 2012; 17:25:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

quote:

Cd kalemiyle yapmıştım ben. 2 cd kalemi kapağı 1 cd kalemi 2 rotring ucu ile daha güzel ve ağırlığı daha iyi bir kalem yapabilirsiniz.

uç olarak bunlarınki

+1 bende denemiştim ama geçici bir heves olduğu için attım gitti bir yere bulursam ss koyarım

güzel bi hobi devam edersen çok ilerletebilirsin

• Onu bantladın, onu oraya taktın, eee ne oldu kardeş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastörize

Onu bantladın, onu oraya taktın, eee ne oldu kardeş?

güzel bi çevirme kalemi oldu
  • quote:

quote:

quote:

Kalın olur CD kalemi.

Ağırlığı zaten uçları verecek. Ortasının ağırlığı iyi değil. Bilmiyorum benim görüşüm bu, siz öyle seviyor olabilirsiniz.

• Daha güzel ve iyi kalemleri ileride paylaşmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdy00 -- 18 Kasım 2012; 20:25:25 >
  • neyse bi mesajım bulunsun değişik geldi
  • Hocam böyle köşeli oluyor ama, çeviremiyorum rahatsız oluyorum biraz. Grip 1347 tarzı bi kalemle de böyle hoş bir şey yapabilir miyiz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meltzie

Hocam böyle köşeli oluyor ama, çeviremiyorum rahatsız oluyorum biraz. Grip 1347 tarzı bi kalemle de böyle hoş bir şey yapabilir miyiz acaba?

Dr.Faber Castel Mod Yapımı (Bu kalem daha rahat olur sizin için)

2tane faber multımark 1525alın cd kalemi diyede geçiyor 2tanede faber grip matik alın grip matiklerin süngerlerini veuçlarini çıkarıyosun yumusak şey ve ucunu yani cd kaleminin bi tanesinin kapagını diğerinin arkasına takıyosun her iki kapagın yanındaki klipsleri maket bıçağıyla kesiyosun ama düzgün kes yoksa içeri göçer sonra faber grip matiklerin uçlarını bunların kapak kısmındaki girintilere sıkıstırıyosun kolaylıkla giriyo süngerleri kapaklardan geçirip biraz ilerletiyosun ve uçları biraz içerde kalacak şekilde sokuyosun kapakların kaleme takma yerlerinede elektrik bantı çekiyosunki çıkmasın ve oldu dr faber çok güzel bir kalemdir gerçekten ağırlıgı ilk basta agır gelebilir ama dengesinden tuttun çevirme hızına kadar mükemmel ...!
    malzeme resimleri
    cd kalemi
    faber grip matik

• güzel konu. up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.