Bildirim
Pembe zebra ile lepistes bir arada yaşar mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
upp -
neyse buradan bilen çıkmıcak gibi akvaryum forumda paylaşayım barii -
Ben bakıyorum ve hiç sorun yaşamadım bugüne kadar. -
cevabın için teşekkürler dediğim forumda sordum onlarda bi sorun olmaz dedi -
Ben de iki üç haftadır nar kırmızısı zebra ve lepistes Japon beraber aldım bakıyorum sıkıntı olmadı...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bi zaman japon ve lepistese bir arada baktım ve bir sorun yaşamadım ama birbirlerinin kuyruklarını yiyip yemediklerini sıkça kontrol et. -
aldığın yere sor -
Arkadaşlar Pembe zebra ile lepistes bir arada yaşarlar sorun çıkartmazlar ayrıca diğer canlı doğuran türleri ile de bakılabilir.
Japon balıkları ile canlıdoğuran türlerini mümkün mertebe bir arada bakmamaya özen göstermek gerekir. Sıkıntı çıkartabilir.
Kafanıza takılan başka hususlar olur isewww.akvaryumda.com adresinde veya forumunda da sorabilirsiniz. -
Abiler bende zebra ve lepistesleri aynı ortamda bakım yapıyorum yanlarında plati de var bir sıkıntı olmadı da garibime giden şey japon ve lepistesleri birarada bakmanız sonuçta japon balıkları kendi türleri haricinde başka türleri yağmalayan kuyruklarına zarar veren bir tür lepisteslerle bakmanız sizce de sıkıntı bir durum değil midir? -
Sorun çıkcağını zannetmiyorum en az 4 zebra danio 6 lepistes alırsan pek problem çıkmaz galiba
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X