Şimdi Ara

pembe iphone 5c

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1299 liraya iphone 5c almayı düşünüyorum flyatından dolayı ama rengi pembe yav. Var mı şuna uygun kapak? Taktığında pembe renkten eser kalmayacak bir kapak

• O paraya lg g2 al daha memnun olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoÖneriler

O paraya lg g2 al daha memnun olursun

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutturmuşlar lg g2 lg g2 lg bunlara para veriyoda ürün satılsın diye bu sitede yorum yaptırıyo diye düşünmeye başladım artık.. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ririii

tutturmuşlar lg g2 lg g2 lg bunlara para veriyoda ürün satılsın diye bu sitede yorum yaptırıyo diye düşünmeye başladım artık.. .

Gercekten f/p acisindan daha mantikli bir urun yok piyasada (ozellikle 32gb alinirsa), bunu bir iphone 5 kullanicisi olarak yaziyorum, hatta bir sonraki telefonum da muhtemelen seneye cikacak olan 6S olcak.

Snapdragon 800 islemci, 2,26ghz 4 cekirdek
    Adreno 330 GPU
    2 GB Ram
    16/32GB Rom (hafizanin artirilamiyor olmasi en buyuk eksigi bence), ama en azindan USB-OTG destekliyor
    LTE destegi var ve wifi a/b/g/n/ac destekliyor
    Optik sabitleyici destekli 13mp kamera, yeterli on kamera (2.1mp idi sanirim)
    Android 4,4,2 ile geliyor su an, Lolilop alir kesin
    3000mah batarya (1 gunu cok rahat cikariyor)
    5,2 inc 1080p IPS-LCD ekran
    Elde tutmasi rahat, ekran telefonun buyuk bir kismini kapladigi icin takoz degil,

En buyuk diger eksigi ise malzeme kalitesi cidden dandik (yine de samsunglardan daha iyi) ve kalite hissiyati dusuk de zaten aluminyum kasa olsa fiyat 2,000 bandinda olurdu kimse de almazdi.

Bimeks'te, Vatan Bilgisayar'da 32 GB'lik modeli 1,500 TL. Bu paraya daha iyisi yok (paralel ithalatlarda iyice dusuyor)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Janjan kullanıcısına yanıt
    anlayana sıvrısınek saz,ama anlayana iştee
  • abi lg size bu yorumlarınızdan dolayı para ödüyo ben bunu bilir bunu söylerim baskada bi açıklaması yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ririii

abi lg size bu yorumlarınızdan dolayı para ödüyo ben bunu bilir bunu söylerim baskada bi açıklaması yok

Hayir, kiz arkadasimda var G2 o yuzden yeterince asinayim telefona oturup 5dk teknosa'da incelemedim yani ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.