Şimdi Ara

Pejo 207 nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hb, 35 bine kadar manuel araç bakıyorum. 207 gözüme çarptı nasıldır. hangi paketi iyidir.

başka araç tavsiyeniz nedir. corsa,fiesta,fabia,polo da olabilir.

1,4 motor alıp lpg olabilir, veya 1,3 dizel de olabilir. ilk arabamız olacak inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mondschein66 -- 28 Mart 2017; 0:3:24 >

• 1,5 yıl kullandım 2006 model 1.4 hdi.Peugeot'a ön yargım vardı ama araç gerçekten güzel ve rahat kendi segmentinde.
    Ön düzen ve elektronik aksamı hassas biraz onun dışında ben çok memnun kalmıştım.
    Dikkat etmeniz gereken 2006-7 de kronik on göğüs açılması var fakat 2008 üstünde yok.
    Hdi motor kendini kanıtlamış zaten ondan yana sıkıntı yok bütçenize göre 1.6 hdi daha iyi olur.
    Trendy en boş paketi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

1,5 yıl kullandım 2006 model 1.4 hdi.Peugeot'a ön yargım vardı ama araç gerçekten güzel ve rahat kendi segmentinde.
    Ön düzen ve elektronik aksamı hassas biraz onun dışında ben çok memnun kalmıştım.
    Dikkat etmeniz gereken 2006-7 de kronik on göğüs açılması var fakat 2008 üstünde yok.
    Hdi motor kendini kanıtlamış zaten ondan yana sıkıntı yok bütçenize göre 1.6 hdi daha iyi olur.
    Trendy en boş paketi.

1.4 de 75 HP, 1.6 da 90 HP mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    1.4 70 hp olabilir hocam.
    Turbo olduğu için 1.4 de idare eder ama klima açıkken veya yokuslarda performans düşüyor tabi.

• forumdan birinin kardeşi kaza yapmıştı,

araba perte çıkmış.

hava yastıkları açılmamış

servis 40bin fiyat çıkarmıştı..

eğer alırsanız kasko yaptırmayı unutmayın..

o fiyata cruze hb bakabilirsiniz..

• Şahsi günlük aracımdır her gün kullanırım 280binde km'si gerçekçi İstannbul trafiğinde 5.6 litre yakıyor şu anda ort hız 22km. Sol ampul sureklı patlar. 1.4 hdi 68 beygirdir,bazen kullanıcısına kendini 90 gibi hissettirir beklediğinden iyi gider bazı durumlarda,yokuşta bayılır devirli girersen vites yükselterek bitirirsin bile ama yokusta 1500un altında kalırsan 2500e kadar besmele çek sonra çıkarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

Şahsi günlük aracımdır her gün kullanırım 280binde km'si gerçekçi İstannbul trafiğinde 5.6 litre yakıyor şu anda ort hız 22km. Sol ampul sureklı patlar. 1.4 hdi 68 beygirdir,bazen kullanıcısına kendini 90 gibi hissettirir beklediğinden iyi gider bazı durumlarda,yokuşta bayılır devirli girersen vites yükselterek bitirirsin bile ama yokusta 1500un altında kalırsan 2500e kadar besmele çek sonra çıkarsın

206 1.4hdi kullanıyorum, şuan 226.000km 'de. Dediğiniz gibi yokuşlarda biraz boğuluyor ama deviri aldımı keçi gibi tırmanıyor. Nisan ayında aracımı satıp 207 1.4hdi 2e geçmeyi planlıyorum. Kullanıcısı olarak tavsiye edermisiniz ?

Not: 3yıldır 206 kullanıyorum, Peugeot 'un yapısına alıştım (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    peugeot 106 nasıldır yardım
    11 yıl önce açıldı
    Peugeot 207 alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hie kullanıcısına yanıt
    Valla aynı mokun laciverti 1.6 hdi bakın en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

Şahsi günlük aracımdır her gün kullanırım 280binde km'si gerçekçi İstannbul trafiğinde 5.6 litre yakıyor şu anda ort hız 22km. Sol ampul sureklı patlar. 1.4 hdi 68 beygirdir,bazen kullanıcısına kendini 90 gibi hissettirir beklediğinden iyi gider bazı durumlarda,yokuşta bayılır devirli girersen vites yükselterek bitirirsin bile ama yokusta 1500un altında kalırsan 2500e kadar besmele çek sonra çıkarsın

hocam bu modelde 95 hp mi ?

tredy ve active paketinden hangisi dolu

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hic-tup-takilmamis-72000-km-de-413457577/detay

• Tavsiyem 1.6 Hdi 90 beygirlik bakmanız.

Donanım olarak Allure >Active >Trendy , ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kavurma verin lan !

Tavsiyem 1.6 Hdi 90 beygirlik bakmanız.

Donanım olarak Allure >Active >Trendy , ...

hocam ortalama km de ne yakıyor 1,4 vti lpg ve benzin de. benzinli alıp tüp taktırmayı düşünüyorum.
    Bilmiyorum açıkçası.

• Tüpe ne gerek var mis gibi dizel makineler varken.
    2012 urban move aldık arkadaşa, beklentimin çok üzerinde bir araç çıktı. 35 gibi temiz bulursunuz, donanım da baya zengin.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Tüpe ne gerek var mis gibi dizel makineler varken.
    2012 urban move aldık arkadaşa, beklentimin çok üzerinde bir araç çıktı. 35 gibi temiz bulursunuz, donanım da baya zengin.

hocam ekonomik olması için tüp demiştim. dizel ne yakıyor acaba tüpe göre bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Tüpe ne gerek var mis gibi dizel makineler varken.

hocam ekonomik olması için tüp demiştim. dizel ne yakıyor acaba tüpe göre bilginiz var mı ?

dizel tupten daha ekonomik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    3 aşağı 5 yukarı dizel ve tüp aynı yakar. Tüple uğraşmaya değmez derim.

• Suan 1.4 hdi dizel 206 feline kullaniyorum 300 bin km de oldu halen saglam:) bi masraf cikarmadi orta dereceli araclardir ekonomi yapmak isteyenler alabilir binebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

1,5 yıl kullandım 2006 model 1.4 hdi.Peugeot'a ön yargım vardı ama araç gerçekten güzel ve rahat kendi segmentinde.
    Trendy en boş paketi.

2012 model 90 hp kullandım uzun süre. sadece şehiriçi için mükemmel araç. uzun yola 20 km ye bile çıkılmaz. ses yalıtımı kocaman bir 0 uzun yol dediğin an tek gidiş gelişte kesin sağır olunur. yakıtı ideal genelde anlamda başarılı ama uzun yol senede bir kez yapacak bile sakın düşünmesin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.