Şimdi Ara

Pejo 106 Quicksilver Alınır Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
10.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba arkadaşlar bu fiyata bulabileceğin en iyi araba gibi duruyor.
    İlk arabama olucak arkadaşlar. Sizce ederini eden bi araç mıdır ?
    Biraz küçük olsada tek kapı falan olması hoşuma gidiyor ve çoğu kişi sürüş keyfi yüksek bir araba demektedir.
    Fikir ve görüşlerinizi belirtir iseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet7634 -- 24 Ocak 2016; 3:15:37 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Peugeot 106 Quicksilver: Alınmalı Mı?

Peugeot 106 Quicksilver, 1990'ların sonlarında ve 2000'lerin başında üretilen popüler bir küçük otomobildir. Şık tasarımı ve uygun fiyatıyla tanınır. Ancak, bir Peugeot 106 Quicksilver satın almayı düşünüyorsanız, potansiyel alıcıların dikkate alması gereken bazı artıları ve eksileri vardır.

Artıları:

• Şık tasarım: 106 Quicksilver, iki kapılı bir hatchback olup, sportif ve şık bir görünüme sahiptir.
    • Uygun fiyat: Kullanılmış 106 Quicksilver modelleri, bugün nispeten uygun fiyatlıdır.
    • İyi yakıt ekonomisi: Bu küçük otomobil, mükemmel yakıt ekonomisi sunar.
    • Eğlenceli sürüş: 106 Quicksilver, hafif ve çevik bir araçtır ve eğlenceli bir sürüş deneyimi sunar.

Eksileri:

• Kronik sorunlar: 106 Quicksilver'ın, baş ağrısına neden olabilecek bilinen bazı kronik sorunları vardır.
    • Yetersiz güç: 1.1 litrelik motor, özellikle otoyol sürüşü için biraz güçsüz olabilir.
    • Küçük iç mekan: 106 Quicksilver, küçük bir otomobildir ve iç mekanı özellikle arka koltukta biraz sıkışık olabilir.
    • Düşük güvenlik özellikleri: Daha eski bir model olduğu için 106 Quicksilver, modern araçlarda bulunan bazı güvenlik özelliklerine sahip olmayabilir.

Kronik Sorunlar:

106 Quicksilver'ın en yaygın kronik sorunlarından bazıları şunlardır:

• Elektrik sorunları: Elektrik sisteminde arızalar meydana gelebilir ve çeşitli sorunlara neden olabilir.
    • Yakıt pompası sorunları: Yakıt pompası arızalanabilir ve aracın çalışmasını engelleyebilir.
    • Başlangıç sorunları: Marş motoru veya ateşleme sistemi sorunları, aracın çalışmasını zorlaştırabilir.

Sonuç:

Peugeot 106 Quicksilver, uygun fiyatlı ve şık bir otomobil arayanlar için iyi bir seçenek olabilir. Bununla birlikte, satın almadan önce potansiyel kronik sorunları ve aracın genel durumunu dikkate almak önemlidir. Aracın kapsamlı bir şekilde incelenmesi ve gerekirse bir uzmana danışılması önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • muhammet7634 kullanıcısına yanıt
    temizi ezilmemişi çok çok nadirdir.Bence bu sevdadan vazgeçin.Başka araçlara yönelin.İlk arabanız olacakmış birde arabadan soğutur sizi.Kulandım biliyorum.Boşverin.Başka araç bakın
  • Spirited kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler hocam. Çok temiz bi tane buldum bunuda almıyım bu fiyata ne alabilirm ki şahin mi alıyım
  • apaçilerin elinden geçmemişi kaldı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ka7

apaçilerin elinden geçmemişi kaldı mı
    Yokmu başka bu arabayı kullanan arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet7634

Yokmu başka bu arabayı kullanan arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Corsa 1.7 DTI da bakabilirsiniz o bütçeyle.
  • 106 güzel, genç arabası fakat araştırınca pekte kullanılacak araç gibi gözükmediğini anlıyorsun ne yazıkki.
    Araç çok güvensiz, ben yolcu koltuğunda da oturdum, bu bütçeye ne olacaktı ki diye sorarsanda illaki alternatifler bulunur.
    Bence farklı araç bakın.
    Örneğin aklıma ilk olarak Tipo SLX geldi, bu bütçeye daha 'dolu donanımlı' bir araç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Activa S alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Halen 106 gti Alınırmı ?
    15 yıl önce açıldı
    Peugeot 207 alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TsuBLK kullanıcısına yanıt
    Fikriniz için teşekkürler hocam. Fakat o arabaya sıcak bakamadım
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    Bütçemi aşmakta hocam bu model ve km si çok pejo da 80 90 bin bulmak basit. Uygunlar var fakat hususi geçiyorlarç
    sayın hocam siz sormuşssunuz alınırmı diye bende alınmaz demiş fikrimi ortaya koymuşum.isterseniz gidin bir tane temizini bulun alın bakalımda hayattan ve arabadan nasıl soğuyorsunuz görün.Alternatif olarak siz kendi zevkinize göre bakın araçlara.şu veya bu marka demek pek doğru olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirited

sayın hocam siz sormuşssunuz alınırmı diye bende alınmaz demiş fikrimi ortaya koymuşum.isterseniz gidin bir tane temizini bulun alın bakalımda hayattan ve arabadan nasıl soğuyorsunuz görün.Alternatif olarak siz kendi zevkinize göre bakın araçlara.şu veya bu marka demek pek doğru olmaz.
    O aracın temizini bulmak çok çok zor. Arkadaşın dediği gibi vazgeçin bu sevdadan
  • O paraya corsa 1.7 dti nin cesedini alırsınız anca. Gidin bakın ustaniza gösterin onaylarsa alın hocam iyi araçtır. Bende de vardı aynı bütçe. Quik de bulmuştum. Gittim klima+sunroflu Twingo aldım. Ha pişman miyim hiç değilim :) Ama 106 quik de iyidir.

• Jeolojici kullanıcısına yanıt
    Teşekkürr cevap için hocam. Arabayı kesin zaten temiz alıcam ustaya göstererek. Parça v.s dandiklik bakımından beni üzüp üzmemesi önemli. Şahin gibi hwr gün sanayide olursam bi amacı kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet7634 -- 24 Ocak 2016; 2:57:28 >
  • Hyundai accent 1.3 alırsın o paralara pasa paşa gidersin.Bende vardı ehliyetin ilk yıllarında kalem gibi araba.Dağılma vesaire yok.Sağlam da dışı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramiz Karaeski kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler. Compact araba düşünüyorum.

Tipoyu falan boşver. Alfa Romeo 145 diyorum. 1.7 boxer hayalleri süsler, 2.0 QV nirvana. Sorunlu sıkıntılı diye başlarlar. Bakımsız hor kullanılmış her araç sorun çıkarır. On takımı hassas bir araçtır. Pek masrafa çıkarmıyor on takım. Pahalı değil yani, parça sıkıntısı falan da yok. 1.7 boxer değilse tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Tipoyu falan boşver. Alfa Romeo 145 diyorum. 1.7 boxer hayalleri süsler, 2.0 QV nirvana. Sorunlu sıkıntılı diye başlarlar. Bakımsız hor kullanılmış her araç sorun çıkarır. On takımı hassas bir araçtır. Pek masrafa çıkarmıyor on takım. Pahalı değil yani, parça sıkıntısı falan da yok. 1.7 boxer değilse tabi.
    Bu arabaları yeniyken fuarda gömüş, sonra hala üretilirken almadığıma pişman olmuştum. Sürüş pozisyonu harika, ama kaza testi felaket. Kötüyü de söyleyelim... Twingo biraz daha güvenli.

Tabii ikinci el arabada, vaziyet, bakımlı, passız olması da önemlidir. Artık turşu olmuş ama kaza testleri iyi arabaların da güvenlikleri soru işaretidir. Her şey çarpışma testi değil, yürüyen aksamda küçük ihmaller büyük kazalara neden olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karbon 12 -- 24 Ocak 2016; 23:28:01 >

• Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    Fikriniz için teşekkür ederim. Siz saxo dediniz sanırım pejo 106 hakkında düşünceniz nedir ? Ve inanıyorumki bu araba şahinden daha şereflidir

Aynı kasa oldukları için NCAP sadece birini test etmişti diye hatırlıyorum. Kendi zevkime kalırsa 106 daha güzel.

Neticede Avrupa araba... Ne var ki, özellikle Quicksilver'lar çok kurcalanmış olabiliyor. Temizliğine güveniyorsanız düşünmeye değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Aynı kasa oldukları için NCAP sadece birini test etmişti diye hatırlıyorum. Kendi zevkime kalırsa 106 daha güzel.

Neticede Avrupa araba... Ne var ki, özellikle Quicksilver'lar çok kurcalanmış olabiliyor. Temizliğine güveniyorsanız düşünmeye değer.
    Crash testi belgesellere konu olacak cinsten olmuş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.